کد خبر: 27238
منتشر شده در پنج شنبه, 09 آذر 1396 08:31
روزنامه «تایمز» روز چهارشنبه در گزارشی از همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولزرویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020 خبر داد. تایمز افزود: آنها پیشبینی میکنند که هواپیماهای برقی با ظرفیت 50 تا 100 صندلی، قادر باشد تا سال 2030 وارد پروازهای کوتاه شود. این هواپیماها نسبت به مدلهای...
روزنامه «تایمز» روز چهارشنبه در گزارشی از همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولزرویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020 خبر داد.
تایمز افزود: آنها پیشبینی میکنند که هواپیماهای برقی با ظرفیت 50 تا 100 صندلی، قادر باشد تا سال 2030 وارد پروازهای کوتاه شود. این هواپیماها نسبت به مدلهای فعلی که از سوخت فسیلی استفاده میکنند، آلودگی کمتری از خود تولید میکنند. این فناوری همچنین میتواند در تاکسیهای برقی مورداستفاده قرار گیرد و از ترافیک خیابانها و راهآهن بکاهد.
به گزارش نامه نیوز این روزنامه انگلیسی افزود: «پاول استین» رئیس امور فناوری شرکت رولزرویس اظهار داشت: سه غول بزرگ فناوری گردهم آمده تا عصر جدیدی را رقم زنند. نسل سوم صنعت هواپیمایی آغازشده است.
تایمز نوشت: شرکتهای یادشده میگویند که اگر دولت و موسسه هوافضای انگلیس هزینه تحقیقات این پروژه که دهها میلیون پوند برآورد میشود را متقبل شوند، کار ساخت موتورهای هواپیمای برقی موسوم به E-Fan X را در انگلیس اجرا خواهند کرد.
این روزنامه انگلیسی افزود: درحالیکه موتور هواپیماهای فعلی از نفت سفید استفاده میکند هواپیماهای الکتریکی مجهز به یک نیروگاه تولید برق سیار به وزن 2 تن هستند که میتواند معادل 2.5 گیگاوات برق تولید کند.
تایمز نوشت: بر اساس توافق صورت گرفته رولزرویس قرار است ژنراتور و پروانه موتور، شرکت آلمانی زیمنس موتورهای جدید و ایرباس نیز مخزن باتری را تولید کنند.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، این فناوری قرار است دو سال و نیم دیگر مورد آزمایش قرار گیرد.
دو شرکت عظیم هواپیماسازی بوئینگ و ایزی جت هم پیشتر اعلام کرده بودند که هر دو تصمیم گرفتهاند از هواپیماهای برقی در پروازهای خود در آینده نزدیک استفاده کنند.
به نظر میرسد که ساخت و استفاده از هواپیماهایی که به موتورهای برقی و الکتریکی مجهز هستند، با استقبال بسیاری رو به رو شود.
با توجه به پیشرفت سریع صنعت باتریسازی و همچنین هوش مصنوعی، موتور این هواپیماها بهگونهای ساخته خواهد شد که بهطورقطع قادر خواهد بود با هرگونه مشکل سوخت در حین پرواز به مقابله بپردازد.
نوشتن دیدگاه