کد خبر: 3746
منتشر شده در جمعه, 11 فروردين 1396 20:28
به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با میزان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب چندین سال است که شعار سال را با مباحث اقتصادی نامگذاری می کنند و طی سالهای 93 تا 95 روی بحث اقتصاد مقاومتی تاکیدات و اشاراتی داشته اند که در...
به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با میزان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب چندین سال است که شعار سال را با مباحث اقتصادی نامگذاری می کنند و طی سالهای 93 تا 95 روی بحث اقتصاد مقاومتی تاکیدات و اشاراتی داشته اند که در سال های 93 و 94 هم به ترتیب نام های «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» و «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی» را برگزیدند.
باشعار و همایش اقتصاد مقاومتی اجرایی نمی شود
وی ادامه داد: در سال 95 منحصرا ایشان فرمودند" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" دلیلش هم این بود که طی سال های گذشته مسئولان فقط شعار داده بودند و همایش هایی را برگزار کرده و بروشورها و بنرهایی را چاپ کرده بودند، عملا با شعار و همایش اقتصاد مقاومتی اجرایی نمی شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به همایشی که چندی قبل برای مبارزه با مفاسد اقتصادی اجرا شد، گفت: رهبر معظم انقلاب از مسئولان برگزاری این همایش پرسیدند: خروجی این برنامه چیست؟ سال 95 را به عنوان اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نامیدند به این امید و منظور که دیگر شعار کافیست و باید عمل کرد.
تاکنون اقدام جدی ای از سوی دولت و مجلس برای تحقق شعار سال ندیده ایم
موسوی لارگانی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه ما تاکنون اقدام جدی ای نه از طرف دولت و نه از سوی مجلس در ارتباط با شعار سال ندیده ایم. نمی گوییم کاری انجام نشده است ولی خواسته رهبری و سیاست های ابلاغی ایشان واقعا محقق و عملیاتی نشد.
وی عنوان داشت: یکی از مهم ترین پارامترهایی که می تواند اقتصاد مقاومتی را محقق کند همین دو مقوله ایست که رهبری در این سال به آنها اشاره کرده اند، یعنی اگر تولید ما افزایش بیابد قطعا کار و تلاش در کشور آمارش بالا می رود و اگر اشتغال باشد، تولید هم افزایش می یابد.
در سال گذشته برخی وظایف قانونی دولت چاشنی اقتصاد مقاومتی اضافه می شد
موسوی لارگانی اضافه کرد: البته این نکته را عرض کنم که بعضی از پروژه هایی که اینها جزو وظایف قانونی دولت است در سال گذشته می آمدند یک اقتصاد مقاومتی را هم چاشنی آن می کردند، مثلا می گفتند در راستای اقتصاد مقاومتی این خیابان آسفالت شد.
دولت هم اکنون یکی از پرمصرف ترین ارگان در کشور است
وی در عین حال یادآور شد: در حالیکه رهبر معظم انقلاب فرمودند:" اگر می خواهیم اقتصاد مقاومتی محقق شود بایستی جلوی واردات کالا گرفته شود و دولت باید بر خود حرام کند چیزی که در کشور تولید می شود از مشابه خارجی آن استفاده کند"، دولت هم اکنون یکی از پرمصرف ترین ارگان در کشور است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: دولت از همه سازمان ها و ارگان ها بیشتر مصرف دارد و اگر به مصرف کالای داخل رو بیاورند قطعا ما این مشکلاتی را که هم اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنیم را نخواهیم داشت.
تکیه برفرامین رهبری درباره اقتصاد مقاومتی موجب رونق اقتصادی می شود
موسوی لارگانی یادآور شد: در ارتباط با بیانات رهبری درباره اینکه اگر می خواهید کشور اقتصادش مقاوم باشد و اقتصاد در آن پر رونق باشد و کشور از فشارها و تحریم ها مصون باشد باید به خرید تولید ملی رو بیاوریم، واقعا تکیه براین فرامین، باعث رونق اقتصادی می شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه مردم خیلی نگران بیکاری فرزندانشان هستند، افزود: متاسفانه دیده می شود مردم اگر یک کالای جزئی را هم خریداری می کنند سراغ کالاهای خارجی می روند خب این کاری که می کنند با خواسته ای که دارند منافات دارد، اگر واقعا دلشان به حال جوانان و اشتغال می سوزد باید به خرید کالاهای داخلی روبیاورند.
واردات سنگ قبر از چین در سال گذشته
موسوی لارگانی درباره اظهارات زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مبنی بر اینکه در سال گذشته مقدار زیادی زین اسب و مداد تراش و کالاهایی از این دست از چین وارد کشور شده است، گفت: در زمینه های مختلف واردات بوده است و حتی سنگ قبر هم از چین وارد می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون بهترین جنس سنگ در کشور ما فراوری و تولید می شود که در استان اصفهان و در شهرستان محمودآباد شاهینشهر سنگ هایی تولید می شود که به حدی مرغوبند که می توان آنها را صادر کرد اما با واردات چنین محصولاتی به تولید داخل ضربه می زنیم.
واردات چوب بستنی و زین اسب به تولید داخلی ضربه می زند
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: زین اسب و حتی چوب بستنی را که قبلا گفته می شد وارد می کنند که این یک موضوع قطعی وروشن است و حقیقتا ضربه به تولید داخل می زند.
واردات 3 و نیم میلیونی فولاد به کشور درصورتی که 17 و نیم میلیون تن تولید داخلی داریم
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان درپاسخ به این سوال که آیا آمار دقیقی از حجم کالاهای اینچنینی دارید، اظهار داشت: آمار دقیقی ندارم و می توانم بعد از بررسی های بیشتر آمار دقیقی ارائه کنم، زمانی من مصاحبه کردم 2 و نیم میلیون تن فولاد وارد کشور شده است علیرغم اینکه توان کشور ما به تولید 17 میلیون تن رسیده است، یکی از مسئولان به این موضوع اعتراض کرد و من از گمرک پیگیری کردم و متوجه شدم که 3 و نیم میلیون تن فولاد به کشور وارد می شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره برنامه ها و موارد در دست پیگیری در سال جدید، افزود: مجلس قبل از تعطیلاتش کمیسیونی را تشکیل داد به عنوان تولید و حمایت از اصل 44 قانون اساسی که اگر حقیقتا همین رسالتی را که بر دوش دارد را به خوبی عمل کند خیلی از این مسائلی را که هم اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنیم حل می شود.
وی یادآور شد: فراکسیونی هم به عنوان اقتصاد مقاومتی داریم که قبل تشکیل شده و بعد از تعطیلات سعی می کنیم برنامه های این فراکسیون را فعالانه تر و با جدیت بیشتر برای محقق شدن شعار سال 96 پیگیری کنیم.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است.
بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه