کد خبر: 52930
منتشر شده در چهارشنبه, 10 مرداد 1397 14:16
۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ در نشست تخصصی بررسی «فعالیت های قرآنی سپاه؛ ظرفیت ها، فرصت ها و چالش ها» که دیروز با حضور مدیران قرآنی دستگاه ها برگزار شد بر تدوین نقشه راه فعالیت های قرآنی سپاه تاکید شد. به گزارش خبرنگار مهر، نشست علمی با موضوع «بررسی فعالیت های قرآنی سپاه؛ ظرفیت ها، فرصت ها و چالش ها»...
۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
در نشست تخصصی بررسی «فعالیت های قرآنی سپاه؛ ظرفیت ها، فرصت ها و چالش ها» که دیروز با حضور مدیران قرآنی دستگاه ها برگزار شد بر تدوین نقشه راه فعالیت های قرآنی سپاه تاکید شد.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست علمی با موضوع «بررسی فعالیت های قرآنی سپاه؛ ظرفیت ها، فرصت ها و چالش ها» دیروز سه شنبه ۹ مرداد ماه در دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) با حضور مسئولین عالی رتبه قرآنی سپاه برگزار گردید.
در ابتدای این نشست که با کلام الله مجید همراه شد محمود حاجیلویی، دبیر علمی این نشست گفت: دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) بر اساس مأموریت خود در پشتیبانی علمی در عرصه ی جهاد فرهنگی سپاه دارد.
وی ادامه داد: بر همین اساس به منظور ایجاد بستری برای تعامل فکر، گفتگو و همفکری میان مدیران و مسئولان اصلی قرآنی سپاه برای رسیدن به یک اتفاق نظر و ترسیم نقشه راه با هدف بهره گیری حداکثری از ظرفیت ها و استفاده از فرصت ها در عرصه فعالیت های قرآنی سپاه و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، حرکتی را در سه مرحله دنبال می کند.
حاجیلو با بیان سه مرحله افزود: برگزاری جلسه هم اندیشی و نشست علمی در قالب یک پنل تخصصی با مشارکت خبرگان، مدیران و نخبگان قرآنی سپاه، انجام مصاحبه های علمی قوی و تفصیلی با مشارکت خبرگان، مدیران و نخبگان قرآنی سپاه با هدف إحصاء، طبقه بندی و اولویت گذاری ظرفیت ها، فرصت ها و چالش های پیش روی فعالیت های قرآنی سپاه و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و تدوین پیش نویس نقشه راه فعالیت های قرآنی سپاه و برگزاری جلسات هم اندیشی با حضور خبرگان، مدیران و نخبگان قرآنی سپاه برای اصلاح، تکمیل و تصویب نقشه راه قرآنی سپاه فرصت ها در عرصه فعالیت های قرآنی را در سه مرحله دنبال می کند.
در ادامه قاسمی شوب مدیر اجرایی این طرح تصریح کرد: دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، به عنوان عامل تسهیل گر و بسترساز، شرایط لازم جهت تدوین نقشه راه فعالیت های قرآنی سپاه را فراهم آورد.
وی از رئوس مطالب نام برد و تصریح کرد: از رئوس و مهم ترین مباحثی که مورد اتفاق نظر جمیع اعضاء واقع گردید، ضرورت استمرار این جلسات و ضرورت شکل گیری قرارگاه مدیریت فعالیت های قرآنی در سطح کل سپاه به منظور ایجاد فضای هم افزایی و جلوگیری از فعالیت های موازی و هدر رفت بودجه های کلان است.
محمدعلی برزنونی عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) به عنوان سخنران دیگر این مراسم بود و ادامه داد: سوابق و تلاش های مدیران قرآنی سپاه در گذشته برای جلوگیری از موازی کاری و ایجاد هم افزایی باید در نظر گرفته شود که با توجه به گستردگی عرصه فعالیت های قرآنی سپاه، برای رسیدن به نتیجه و خروجی تعجیل نداشته باشید.
در ادامه محمدعلی خواجه پیری دبیر کارگروه قرآنی قرارگاه خاتم الأوصیاء با تأکید بر ضرورت شکل گیری و استمرار چنین جلساتی در سطح سپاه افزود: ضرورت شکل گیری قرارگاه واحد در سطح کل سپاه به منظور مدیریت و جهت دهی فعالیت های قرآنی از ضروریات است. موازی کاری در انجام فعالیت های قرآنی که منجر به هدر رفتِ بودجه ها می گردد.
ولی یار احمدی مشاور قرآنی معاون فرهنگی سپاه به تبیین تاریخچه فعالیت های قرآنی گذشته ی سپاه پرداخت و افزود: اگر قرار است قرارگاه مؤثر و منسجمی به منظور مدیریت فعالیت های قرآنی سپاه داشته باشیم باید با بررسی سیر تطور و تحول فعالیت های قرآنی سپاه از بدو تا به امروز باشد.
سپس حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه مردمی تشکل های قرآن و عترت کشور به بیان سخنانی پرداخت و اظهار داشت:انگیزه انقلابی بدنه سپاه باعث گردیده تا این مجموعه در زمینه فعالیت های قرآنی یک تشکیلات انقلابی و جهادی باشد.از مهم ترین ظرفیت های سپاه در زمینه فعالیت های قرآنی، داشتن ساختار و شبکه گسترده در سراسر کشور است.
مدیرعامل اتحادیه مردمی تشکل های قرآن و عترت کشور ادامه داد: در سپاه به واسطه عدم تأثیر پذیری فعالیت های قرآنی از تغییرات سیاسی و مدیریتی کشور، شرایط برای یک حرکت مستمر بلند مدت فراهم است.
بعد از آن حمیدرضا احمدی وفا قاری بین المللی و کارشناس شورای عالی قرآن گفت: نخبگان قرآنی در سپاه باید در پست های شغلی مرتبط به کار گرفته شوند.
وی که به عنوان نخبه قرآنی سپاه ولی امر براهمیت و ضرورت تکریم نخبگان قرآنی در سپاه تأکید کرد و بیان داشت:در مجموعه سپاه کرسی های تلاوت قرآن با جدیت بیشتری برگزار گردد.
در ادامه رحیم قربانی مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول الله(ص) به سخنانی پرداخت و بیان داشت: بر ضرورت شکل گیری قرارگاه مدیریت قرآنی در سپاه و تدوین نقشه راه فعالیت های قرآنی سپاه باید تاکیدات ویژه ای صورت گیرد. همچنینخروجی و ماحصل چنین نشست های علمی باید با مسئولان عالی رتبه تصمیم گیرِ قرآنی در سپاه و کشور مطرح گردد.
سپس محمد ذوالفقاری مسئول مرکز دارالقرآن سازمان بسیج کشور به ضرورت هم افزایی و هماهنگی مجموعه های قرآنی مختلف سپاه تاکید کرد و اذعان داشت: باید تقویت ظرفیت فعالیت های قرآنی سپاه به عنوان اولویت راهبردی در نظر گرفته شود.همچنین نگارش اسناد عالی قرآنیِ سپاه، مسیر برای هم افزایی و همراهی فراهم شود.
سید مهدی گتمیریان نماینده قرآنی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه نیز ادامه داد: استمرار چنین جلساتی برای نظم دهی به فعالیت های قرآنی سپاه ضرورت دارد.
وی ادامه ادامه داد : تأکید بر شکل گیری قرارگاه واحد برای مدیریت فعالیت های قرآنی در سپاه و تأکید بر ضرورت هم افزایی در تصمیم گیری و سیاستگذاری قرآنی سپاه از دیگر برنامه های قرآنی است که در این واحد تخصصی باید مورد توجه قرار بگیرد.
هم چنین وی به ارائه گزارش سیر تغییرات، تحولات و برنامه ها و فعالیت های قرآنی سپاه که در حوزه نمایندگی ولی فقیه برگزار گردیده پرداخت.
محمد انجم شعاع معاون نظارت و ارزیابی شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور نیز یکی دیگر از سخنرانان بود که سیر فعالیت های قرآنی در سپاه را به سه دوره تقسیم کرده و افزود: دوران خودسازی ساختار سازمانی و فردی قرآنی سپاه، دوره نقش آفرینی سپاه در پاسداری از انقلاب در جبهه جنگ نرم و نقش آفرینی در عرصه قرآنی کشور، دوران عدم پیشرفت سه دوره ای است که فعالیت های قرآنی سپاه را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
وی افزود: بسیج با ظرفیت هایی که در اختیار دارد، می تواند در تربیت ۱۰ میلیون حافظ نقش بی بدیلی ایفا نماید اما در سپاه خلاء ساختار، چشم انذاز و نظام جامع قرآنی کاملا محسوس است که همانا نبود نقشه راه فعالیت های قرآنی و قرارگاه مدیریت فعالیت های قرآنی است.
انجم شعاع فعالیت های قرآنی را امری راهبردی دانست و افزود: باید از تجربه فعالیت های قرآنی دهه های گذشته سپاه استفاده شود.
همچنین انجم شعاع لیستی از فرصت ها و چاش های فعالیت های قرآنی در سپاه را آماده کرده که در جلسه بعدی قابل ارائه دانست.
در پایان ملاباشی مسئول دارالقرآن سازمان فرهنگی خانواده سپاه بر ضرورت جاری شدن آموزه های قرآنی در سلوک عملی زندگی همسران و فرزندان پاسداران به واسطه مدیریت فعالیت های قرآنی سپاه تأکید کرد.
کد خبر 4362909
برچسبها
مطالب بیشتر
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه