کد خبر: 21563
منتشر شده در سه شنبه, 24 شهریور 1394 02:49
معاون برنامهریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گرایش مردم به سمت شهرنشینی سبب شده تا سبک زندگی ایرانی و اسلامی با تغییراتی مواجه شود که این تغییرات تما به گزارش خبرگزاری شاهد، محمد اسحاقی در همایش " تبیین سیاستهای کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و...
معاون برنامهریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گرایش مردم به سمت شهرنشینی سبب شده تا سبک زندگی ایرانی و اسلامی با تغییراتی مواجه شود که این تغییرات تما
به گزارش خبرگزاری شاهد، محمد اسحاقی در همایش " تبیین سیاستهای کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک" اظهار داشت: به منظور افزایش سرانه رشد جمعیت در کشور برنامهریزیهای صورت گرفته است که از جمله آن میتوان به سند راهبری کشور اشاره کرد. وی افزود: در سند راهبردی کشور به سه موضوع مهم از جمله مهندسی فرهنگی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همچنین نقشه جامع علمی اشاره شده که میتواند تاثیر بسیار زیادی در رشد سرانه جمعیت کشور ایفا کند که امیدواریم به زودی در سراسر کشور به مرحله اجرا در آورده شود.
معاون برنامهریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میتواند به عنوان زیربنای علم و فرهنگ قرار گیرد، عنوان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میتواند در توسعه علم و فرهنگ تاثیر بهسزایی را ایفا کند در همین راستا باید مورد توجه ویژه مدیران آموز و پرورش قرار گیرد. وی ادامه داد: همچنین در نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیز موضوعات به منظور شناسایی و فراهم کردن راهکارهای متناسب با دغدغههای فرهنگی جامعه تدوین شده است که در آن مشکلات و چالشهای فرهنگی جامعه مورد آسیبشناسی قرار گرفته در همین راستا نیز به منظور ارتقاء زمینههای پژوهشی و علمی در کشور و دستیابی به رتبههای بینالمللی نقشه جامع علمی تدوین شده است.
اسحاقی با بیان این موضوع که نرخ رشد جمعیت از سال 65 به بعد روند نزولی داشته است، مطرح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه سال 65 نرخ رشد جمعیت روند نزولی داشته که این روند تا سال 90 نیز به طول انجامیده تا جایی که در سال 65 نرخ رشد جمعیت 6.4 بوده که در سال 90 به 2.3 کاهش یافته است. وی از جمله مهمترین دلایل کاهش رشد جمعیت در چند سال گذشته را تغییر سبک زندگی ایرانی و اسلامی دانست و عنوان کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گرایش مردم به سمت شهرنشینی سبب شده تا سبک زندگی ایرانی و اسلامی با تغییراتی مواجه شود که این تغییرات تمایل خانوادهها برای افزایش فرزند را کاهش داده است.
نوشتن دیدگاه