کد خبر: 25967
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آبان 1396 17:48
سرپرست معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست درباره شبهات مطرح شده نسبت به عدم اهمیت حیاتوحش برای رئیس سازمان محیطزیست گفت:اتفاقاً ایشان حساسیت ویژهای به حیاتوحش وبه ویژه یوزپلنگ دارد سرپرست معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست طی بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه...
سرپرست معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست درباره شبهات مطرح شده نسبت به عدم اهمیت حیاتوحش برای رئیس سازمان محیطزیست گفت:اتفاقاً ایشان حساسیت ویژهای به حیاتوحش وبه ویژه یوزپلنگ دارد
سرپرست معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست طی بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در پاسخ به اینکه تأکید رئیس سازمان محیطزیست بر اولویت مسائل دیگر همچون آب نسبت به حیاتوحش به حفظ محیط طبیعی لطمه میزند یا خیر به خبرنگار مهر گفت: اکنون که من و شما صحبت میکنیم، ۶۰ درصد نیروی انسانی و بین ۶۰ تا ۷۰ درصد منابع مالی سازمان محیطزیست صرف حفاظت از محیطزیست طبیعی کشور میشود. جالب است که برخلاف آنچه در رسانهها از رئیس سازمان محیطزیست نقل میشود، ایشان حساسیت بسیار ویژهای به حیاتوحش و به ویژه یوزپلنگ دارند.
حمید ظهرابی تصریح کرد: رئیس سازمان محیطزیست به من مأموریت دادند ظرف یک ماه و نیم، دو مشکل بزرگ یوزپلنگ را رفع کنم و ارزیابی عملکرد ما وابسته به این مسئله خواهد بود.
وی با بیان اینکه در رسانهها از صحبتهای ایشان سوءبرداشت رخ داده، گفت: اعتقاد ایشان بر این است که فشار بر حیاتوحش هم به مسئله آب، خشکسالی و نبود منابع آبی برمیگردد و این را برای ما تشریح کردند. تأکید ایشان بر این است که موضوع آب را باید جدیتر بگیریم. از همین رو الان ستادی را در کشور فعال میکنیم به نام «ستاد احیای تالابها» که دبیرش، رئیس سازمان محیطزیست و رئیس آن، معاون اول رئیسجمهور خواهد بود.
سرپرست معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست در پاسخ به اینکه این معاونت همچنان حساسیت لازم برای عدم صدور مجوز فعالیتهای توسعهای در مناطق طبیعی را خواهد داشت یا نه؟ گفت: با حساسیتی که ما، همکاران ما و شخص آقای کلانتری دارند، مطمئن باشید که در هر موردی که ما احساس نگرانی برای تخریب محیطزیست و عدم رعایت ملاحظات محیطزیستی را داشته باشیم، ایشان قاطعانه برخورد خواهد کرد.
ظهرابی در پایان در پاسخ به شبهه فعالیت معدنی در منطقه میشداغ خوزستان نیز تصریح کرد: موضوع را در میشداغ بررسی کردیم، آنجا معدن متروکهای وجود دارد و نقطه حساسی هم در زیستگاه طبیعی ما به شمار نمیرود و از آنجا که راه دیگری برای تأمین مصالح ساختمانی جهت احداث جاده برای زائران اربعین حسینی وجود نداشته، برای مدت موقتی اجازه بهرهبرداری در حد نیاز برای این پروژه خاص صادر کردهایم.
نوشتن دیدگاه