کد خبر: 26491
منتشر شده در سه شنبه, 07 آذر 1396 14:05
چرایی اهمیت داشتن کشت گونههایی از محصولات تراریخته در کشورهای آفریقایی(؟!!) برای جریان نفوذی داخل کشورمان و اینکه چرا این جریان و بهویژه چهره اصلی پیگیری تجاریسازی تراریخته در ایران "ب.ق" با وسواس در حال رصد کشت این محصولات حتی در آفریقا هستند. به گزارش ندای انقلاب، اخیراً یکی از شاخههای...
چرایی اهمیت داشتن کشت گونههایی از محصولات تراریخته در کشورهای آفریقایی(؟!!) برای جریان نفوذی داخل کشورمان و اینکه چرا این جریان و بهویژه چهره اصلی پیگیری تجاریسازی تراریخته در ایران "ب.ق" با وسواس در حال رصد کشت این محصولات حتی در آفریقا هستند.
به گزارش ندای انقلاب، اخیراً یکی از شاخههای رسانهای "تاجران تراریخته" که طی این سالها در پی تجاریسازی و کشت این محصلات در کشورمان بودهاند، در کانال تلگرامی خود(س.س) خبر از انجام آزمایشات مزرعهای کشت ذرت دستکاری شده ژنتیکی مقاوم به خشکی و آفات در کشور تانزانیا و موزامبیک داد.
اما نکته جالب توجه در این خصوص، چرایی اهمیت داشتن کشت گونهای از ذرت تراریخته در یک کشور آفریقایی(؟!!) برای جریان نفوذی داخل کشورمان (که در پی تجاریسازی محصولات تراریخته در ایران هستند) است؛ اینکه چرا این جریان و بهویژه چهره اصلی پیگیری تجاریسازی تراریخته در کشورمان(ب.ق) به دقت و با وسواس در حال رصد کشت گونههای خاصی از تراریخته حتی در کشورهای آفریقایی هستند.
این مسئله بهعنوان علامت سؤال در ذهن ناظران این حوزه وجود داشت تا اینکه جستوجو در اخبار مربوط به تحرکات چهره اصلی پیگیری تجاریسازی تراریخته در ایران، به بخشی از این ابهام پاسخ داد و آن متن خبری بود که هشتم آبان ماه 95 در یکی از سایتهای خبری منتشر شده بود.
اما عنوان خبر این بود: "به دعوت FAO و با حضور مرجع ملی ایمنی زیستی ایران/ کارگاه توانمندسازی و تقویت ظرفیت ملی محصولات تراریخته در قاره آفریقا برگزار شد"
در توضیح این خبر آمده بود: کارگاه توانمندسازی و تقویت ظرفیت ملی در کشورهای آفریقایی از سوی سازمان خواربار جهانی (FAO) و با دعوت از رئیس انجمن ایمنی زیستی کشورمان (بهزاد قرهیاضی) با هدف آموزش نحوه ارزیابی ایمنی و سلامت محصولات تراریخته و توسعه کاشت و مصرف این نوع محصولات در آفریقا برگزار شد.
با توضیحات ارائه شده در این خبر، به بخشی از چرایی اهمیت داشتن کشت گونهای از محصولات تراریخته مانند ذرت در یک کشور آفریقایی برای سرشاخههای داخلی جریان تراریختهپرست و تاجران این محصولات، پاسخ داده میشود.
ظاهراً چهرههای اصلی این جریان علاوه بر ماموریتی که در داخل کشورمان برای کشت و تجاریسازی محصولات تراریخته بر عهده آنها گذاشته است، مدیریت بخشی از تحرکات و اقدامات در کشورهای آفریقایی برای آلوده کردن مزارع این کشورها به بذرهای دستکاریشده ژنتیکی را نیز بر عهده دارند!
رصد دقیق تحرکات و لابیهای این جریان در داخل کشورمان طی سالهای اخیر برای قانونی کردن کشت و تجاریسازی محصولات دستکاری شده ژنتیکی به هر قیمت ممکن و از سویی فعالیتهای تجاری و مالکیت شرکتهای خاصی که با این هدف از سالها پیش توسط چهرههای اصلی این جریان تاسیس و راهاندازی شده است، خود بهتنهایی گویای حقایق بزرگی درباره اهداف پنهان این چهرهها در کشت و تجاریسازی محصولات تراریخته در کشورمان دارد.
منبع : تسنیم
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه