کد خبر: 28614
منتشر شده در جمعه, 10 آذر 1396 16:44
رئیس کمیته امداد گفت: اگرچه مردم تکیه گاه اصلی کمیته امداد هستند اما قوای سه گانه نیز باید به وظیفه خود در قبال کمیته امداد عمل کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امدادپیش از خطبه های نماز جمعه قم گزارشی از اقدامات و خدمات انجام شده به نیازمندان ارائه کرد و با بیان اینکه مردم...
رئیس کمیته امداد گفت: اگرچه مردم تکیه گاه اصلی کمیته امداد هستند اما قوای سه گانه نیز باید به وظیفه خود در قبال کمیته امداد عمل کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امدادپیش از خطبه های نماز جمعه قم گزارشی از اقدامات و خدمات انجام شده به نیازمندان ارائه کرد و با بیان اینکه مردم تکیه گاه اصلی کمیته امداد هستند اما قوای سه گانه نیز باید به وظیفه خود در قبال کمیته امداد عمل کنند گفت: اگرچه دولت وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارد اما با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی مستمری و اعتبار تسهیلات قرضالحسنه اشتغال مددجویان افزایش قابل توجهی یافت.
وی با تاکید بر کاهش هزینههای اداری کمیته امداد افزود: طی سه سال گذشته، کمیته امداد ۲۰ درصد از نظر هزینه های جاری، ساختاری و نیروی انسانی کوچک تر شده است البته کیفیت خدمات مددکاری در این مدت بهبود یافته است.
فتاح با اشاره به اینکه ۲۵۰ هزار خانوار تحت حمایت دارای بیمه تامین اجتماعی هستند گفت: همچنین تمام مددجویان کمیته امداد دارای بیمه درمانی هستند و برای آنها دفترچه درمانی صادر شده است.
وی با اعلام اینکه از سه میلیون مددجوی کمیته امداد ۱,۵ میلیون نفر سالم هستند افزود: همچنین یک میلیون زن سرپرست خانوار، بیش از ۳۰۰ هزار یتیم و فرزند محسنین، ۷۲ هزار دانشجو، ۳۵ هزار خانوار با سرپرست زندانی و ۹۰ هزار کودک زیر پنج سال تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.
رئیس کمیته امداد با اشاره به جذب ۹۰۰ هزار حامی برای ایتام و فرزندان محسنین گفت: حامیان ماهیانه به طور متوسط ۱۴۰ هزار تومان به حساب فرزندان معنوی خود واریز می کنند.
وی به افزایش اعتبار اشتغال زایی مددجویان از هزار میلیارد تومان به دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال جاری اشاره کرد و افزود: طبق برنامه باید تا پایان امسال برای ۱۴۰ هزار مددجو فرصت شغلی ایجاد شود.
فتاح با تاکید بر توسعه فرهنگ کار میان مددجویان کمیته امداد گفت: کمیته امداد یک مکان موقت برای حمایت افراد است بر این اساس طبق قانون سال گذشته ۱۰ درصد از جامعه هدف این نهاد از چرخه حمایتی خارج شد.
وی یکی از دستاوردهای کمیته امداد را تاسیس صندوق قرض الحسنه امداد ولایت دانست و افزود: این صندوق با هدف تسهیل پرداخت وام های خرد به نیازمند و ترویج بانکداری بدون ربا فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با اظهار اینکه وضعیت نابسامان اقتصادی و بیکاری، متقاضیان ورود به چرخه حمایتی کمیته امداد را افزایش داده است خاطرنشان کرد: کمیته امداد در تولید فقر نقشی ندارد و اگرچه در کشور یک وفاق ملی برای کمک به نیازمندان ایجاد شده است اما برای جلوگیری از افزایش فقر باید ریشهها را هدف قرار داد و تا زمانی که این مبارزه جدی دنبال نشود به نتیجه نخواهیم رسید.
فتاح با بیان اینکه کمیته امداد از مؤسسات خیریه همسو با فعالیت های این نهاد حمایت میکند افزود: ارتباط و هماهنگی مناسبی میان این نهاد با خیریه ها ایجاد شده است و کمیته امداد این موسسه ها را مزاحم نمی داند.
رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه حقوق کارمندان و هزینه های جاری این نهاد با بودجه دولتی پرداخت می شود خاطرنشان کرد: به هیچ وجه کمکهای مردمی در این بخش هزینه نمی شود.
رئیس با بیان اینکه چتر حمایتی کمیته امداد باید توسعه یابد افزود: روشهای سنتی برای جذب کمکهای مردمی پرهزینه است بر این اساس باید از روشهای الکترونیکی به صورت گستردهتر استفاده شود.
فتاح با اشاره به وفاداری فقرا و نیازمندان به نظام اسلامی تاکید کرد: سبک زندگی مسئولان باید به محرومان و نیازمندان جامعه نزدیکتر شود.
نوشتن دیدگاه