کد خبر: 31821
منتشر شده در شنبه, 09 دی 1396 16:50
دومین جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تشکیل شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دومین جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با حضور دستگاههای عضو...
دومین جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دومین جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با حضور دستگاههای عضو شورای هماهنگی این کارگروه و به ریاست معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تشکیل شد.
حبیبالله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با ارائه برنامه اقدام و عمل تهیه شده در این سازمان پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود به جزئیات این برنامه اشاره کرد. توجه به اتخاذ رویکرد پیشگیری از رشد روزافزون تعداد زنان سرپرست خانوار از جمله نکات مثبت برنامه ارائه شده توسط معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بود.
در ادامه جلسه، کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به لزوم اجماع فعالیتهای دستگاههای مختلف تاکید شد و به گروههای مختلف جمعیتی زنان سرپرست خانوار مانند زنانی که همسرشان فوت شده (بیوه)، زنان مطلقه، زنان دارای همسر که فاقد درآمد هستند(همسران افراد زندانی یا از کارافتاده و معلول) و همچنین دختران مجردی که به سن تجرد قطعی رسیدهاند توجه شد و برای هر یک از آنها برنامههای جداگانهای را در نظر گرفتند.
حبیبالله مسعودی فرید در ادامه این جلسه به ابعاد دیگر این برنامه که ناظر بر حرفه آموزی و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار است اشاره کرد و به تشریح آنها پرداخت.
فهیمه فیروزفر، رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران در جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به فرایند شکلگیری مهارت و خروج از چرخه حمایت زنان سرپرست خانواری که متقاضی یادگیری حرفه و ایجاد شغل بودند تاکید کرد.
پیگیری تشکیل پنجره واحد برای ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از دیگر موضوعات مورد بحث در جلسه کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بود که ادامه پیگیری موضوع منوط به بررسیهای تخصصی در کمیته آمار و اطلاعات این کار گروه شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دارای ۶ کمیته تخصصی با موضوعات اشتغال و کارآفرینی، حقوقی، آمار و اطلاعات، مساعدتها و حمایتهای اجتماعی، بهداشت و سلامت و موضوعات اجتماعی و فرهنگی است.
با توجه به ابعاد متفاوت نیازهای زنان سرپرست خانوار در محورهای ۶ گانه، بررسیهای تخصصی و مصوبات این کمیتهها در شکلگیری نهایی برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بسیار ضروری هستند.
در پایان این نشست مصوب شد که در جلسه آینده کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، نماینده سازمان برنامه و بودجه گزارشی را از نحوه و میزان تخصیص اعتبار در موضوع زنان سرپرست خانوار در بودجه سال ۹۷ ارائه کند و همچنین جمعآوری اطلاعات زنان سرپرست خانوار در کمیته تخصصی کارگروه ملی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تا تشکیل پنجره واحد خدمات و ایجاد نظام یکپارچه در اسرع وقت دنبال و اجرایی شود.
تشکیل کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برای تحقق بند ت ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه است. در این بند قانونی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مکلف شده تا با همکاری دستگاههای دیگر مانند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
نوشتن دیدگاه