کد خبر: 33940
منتشر شده در پنج شنبه, 12 بهمن 1396 12:40
ساعت: 12:40 منتشر شده در مورخ: 1396/11/12 شناسه خبر: 1292224 دانشآموز نخبه دشتی گفت: نسل سوم انقلاب علاوه بر کنترل فضای حقیقی جامعه و جهان، باید کنترل فضای مجازی و آثار آن را به عهده بگیرد و در قبال آن بهترین سیاستها را اتخاذ کند که این نقش مهم این دوره را میرساند. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه...
ساعت: 12:40
منتشر شده در مورخ: 1396/11/12
شناسه خبر: 1292224
دانشآموز نخبه دشتی گفت: نسل سوم انقلاب علاوه بر کنترل فضای حقیقی جامعه و جهان، باید کنترل فضای مجازی و آثار آن را به عهده بگیرد و در قبال آن بهترین سیاستها را اتخاذ کند که این نقش مهم این دوره را میرساند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسپاس دانش آموزان در رژیم گذشته مورد بیمهری قرارگرفته و توانمندیها و تواناییهای آنان نادیده گرفته میشد. در چنین شرایطی نهضت اسلامی و آرمانهای بلند امام (ره) موجب آگاهی و بیداری جوانان شد، آنان هویت ازدسترفته خویش را در این نهضت یافتند و امام (ره) به آنان شخصیت و هویت بخشید.
به بهانه 12 بهمنماه و آغاز دهه مبارک فجر با علیرضا فقیه یکی از دانش آموزان نخبه شهرستان دشتی در مورد نقش دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی به گفتگو نشستیم:
آیا نسل سوم انقلاب تاکنون توانسته به آرمانهای انقلاب پایبند باشد؟
اگر بهطور نسبی به این موضوع نگاه کنیم میتوانیم بگوییم بله. این نسل بااینکه از حال و هوای آن زمانها دور بودهاند؛ اما نسبت به هر نسل دیگری آگاهی سیاسی بیشتری دارند و نسبت به مسائل اطراف خود بسیار حساساند که این خود نشان از علاقهمندی آنها برای ساختن فردایی بهتر است. این نسل با فعالیت در فضاهای اجتماعی حقیقی و مجازی و با تبادل نظرات خود در کرسیهای آزاداندیشی بسیج، انجمنهای اسلامی و دیگر سازمانهای مربوط، قصد دارد تواناییهای خود را در معرض نمایش بگذارد و با این نمایش جانانه، به دنبال دستیابی به بخشی از اختیارات کشور است. درواقع، زمان، زمانِ انتقال قدرت از نسلهای گذشته به این نسل است.
اگر در بحبوهه تظاهرات زمان انقلاب بودید همینگونه در تظاهرات مردمی شرکت میکردید؟
هرچند زمان سنگ را همتغییر میدهد؛ اما آرمان و آرزو، نیازهای اساسی انسان است و نمیتوان آن را از انسان بینهایت طلب جدا کرد؛ بنابراین اگر در آن زمان بودیم هم به دنبال آرزوها و امیال خود میرفتیم و بدون هیچ تردید هر قدمی که باعث رسیدن به آن میشود را برمیداشتیم.
بهعنوان یک دانشآموز مهمترین وظیفه نسل سوم انقلاب در قبال حفظ دست آورد های انقلاب چیست؟
در اوایل دهه نود، با اضافه شدن فضای مجازی به بخشی از زندگی مردم مسئولیت و وظیفه پاسبانان این دیار سنگینتر شد. نسل سوم انقلاب علاوه بر کنترل فضای حقیقی جامعه و جهان، باید کنترل فضای مجازی و آثار آن را به عهده بگیرد و در قبال آن بهترین سیاستها را اتخاذ کند که این نقش مهم این دوره را میرساند. امید داریم که با پاسبانی اندیشمندانه بتوانیم روح پدران شهیدمان را شاد و فرزندانمان را سرافراز گردانیم.
مهمترین آیتمهای یک دانشآموز انقلابی چیست؟
شاید این موضوع در نگاه اول ساده به نظر بیاید؛ ولی یکی از دشوارترین سؤالهایی است که در جامعهی امروز ما مطرح میگردد. تمایل دارم به این سؤال واژه «امروزی» را نیز اضافه نمایم. ازنظر بنده انقلابیترین دانشآموز امروزی کسی است که در هر موقعیت و وضعیتی بهترین سیاست را اتخاذ کند و بتواند گرگ در لباس گوسفند را بشناسد. چراکه امروز دشمنان ما تظاهر به دوستی میکنند؛ اما در واقعیت به خون ما تشنهاند.
آیا تاکنون توانستیم آرمانهای انقلاب اسلامی را در بستر فضای مجازی گسترش دهیم؟
با قاطعیت بیان میکنم: بهجز در مواردی، خیر. ما آنقدر غرق در فضای حقیقی خود شدهایم و شیفتهی آن گردیدهایم که فضای مجازی را سمی مهلک در دامان خود میدانیم؛ درصورتیکه اگر امروز برای بهینهسازی بستر فضای مجازی جهت آشنایی جوانان با آرمانهای ایرانی-اسلامی اقدامی نکنیم، فردا جز زیان چیزی را درو نخواهیم نمود. البته نباید در این زمینه اقدامات بعضی از نهادهای فرهنگی را نادیده گرفت؛ ولی همین اقدامات هم گاهی خود تازیانههایی بر آرمانهای ماست.
وقتی به آرشیو تصاویر زمان انقلاب نگاه میکنید زیباترین تصاویری که توجه شمارا جلب میکند چیست؟
بنده وقتی بهعکس پایین آمدن امام از پلکان هواپیما مینگرم که چگونه ایشان بااقتدار و با گامهای استوار، پایین میآیند به خود میبالم و بیشازپیش به این کشور افتخار میکنم که چنین مردانی را در دامان پرمهر خود، پرورش داده است.
رسانههای ضدانقلاب برنامهریزیهای زیادی برای دانش آموزان ایرانی کرده است، بهترین راه مبارزه با چنین رفتارهایی از این رسانهها چیست؟
وقتی سخن از دانشآموز به میان میآید، اولین شاخصهای که ذهن مرا با خود درگیر میکند، آموزشوپرورش است. تأثیرگذارترین و درعینحال بهترین گزینه برای مقابله با این تهاجمات فرهنگی و فکری، این نهاد است؛ ولی متأسفانه این نهاد نهتنها خود را برای این امر آماده نکرده است؛ بلکه به موضوعاتی پرداخته که خود در جامعهی امروز هیچ ارزش و کاربردی ندارد. بهینهسازی بستر آموزشوپرورش و ورود این نهاد برای تربیت و پرورش ذهن دانشآموز ایرانی، بهترین اقدامی است که میتوان در این زمینه انجام داد.
مصاحبه: وحید ابراهیمی
/ انتهای پیام
نوشتن دیدگاه