کد خبر: 34412
منتشر شده در پنج شنبه, 12 بهمن 1396 15:52
خبرگزاری فارس: نادر اکبری دیلمقانی متخصص گوش، حلق و بینی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت: خداوند گوش انسان را مانند سایر قسمتهای بدن به گونهای ساخته است که خود بتواند بهداشت و فیزیولوژی طبیعیاش را حفظ کند. در اغلب مواقع گوش سالم هیچ نیازی به پاک شدن ندارد. اکبری دیلمقانی...
خبرگزاری فارس: نادر اکبری دیلمقانی متخصص گوش، حلق و بینی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت: خداوند گوش انسان را مانند سایر قسمتهای بدن به گونهای ساخته است که خود بتواند بهداشت و فیزیولوژی طبیعیاش را حفظ کند. در اغلب مواقع گوش سالم هیچ نیازی به پاک شدن ندارد.
اکبری دیلمقانی افزود: اشتباهی که امروزه در جامعه وجود دارد استفاده از وسیلهای است که به نوک آن پنبه متصل شده و افراد به عنوان گوش پاککن در تمیز کردن گوش از آن استفاده میکنند.
وی بیان داشت: جرمی که داخل گوش وجود دارد مادهای است که وظیفه محافظت از کانال و پرده گوش از اجسام خارجی و حشرات را بر عهده دارد. در کل جرم داخل گوش ماده مضری نیست.
این متخصص گوش، حلق و بینی گفت: عدهای از افراد برای نظافت گوش از گوش پاککن استفاده و آن را به سختی داخل گوش میکنند تا جرم داخل آن خارج شود، کانال گوش به گونهای ساخته شده که جرم به صورت اتوماتیک در آن ساخته میشود و پس از انجام وظیفه جرم آن خشک و خود به خود از گوش خارج میشود.
وی افزود: اصلاً نیازی نیست به عنوان گوش پاککن وسیلهای نوک تیز را وارد گوش کنیم تا جرم آن تمیز شود همچنین علاوه بر نیاز نبودن ضرر فراوانی نیز دارد.
اکبری دیلمقانی ادامه داد: شکل و سایز گوش پاککن به گونهای است که به جای آنکه جرم گوش را خارج کند مانند سمبه جرم را به داخل آن فرو میبرد و تا نزدیک پرده گوش هدایت میکند.
وی در ادامه اضافه کرد: نزدیک شدن جرم به پرده گوش باعث انسداد، درد و عفونت آن میشود. لذا در حالت عادی استفاده از گوش پاککن در هر فرم، شکل و سنی به هیچ شخصی توصیه نمیشود.
نوشتن دیدگاه