کد خبر: 36124
منتشر شده در شنبه, 21 بهمن 1396 22:03
حجت الاسلام عباسیان در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، گفت: تیم پزشکی در آستان امامزاده اهل بن علی (ع) به مناسبت دهه فجر مستقر شده است. وی افزود: استقرار تیم پزشکی در آستان مقدس امامزاده اهل بن علی علیه السلام برای ویزیت رایگان اهالی محل و همسایگان این آستان به مناسبت دهه فجر صورت...
حجت الاسلام عباسیان در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، گفت: تیم پزشکی در آستان امامزاده اهل بن علی (ع) به مناسبت دهه فجر مستقر شده است.
وی افزود: استقرار تیم پزشکی در آستان مقدس امامزاده اهل بن علی علیه السلام برای ویزیت رایگان اهالی محل و همسایگان این آستان به مناسبت دهه فجر صورت گرفته است.
مسئول فرهنگی اوقاف جنوب شرق تهران خاطرنشان کرد: تاکنون استقبال خوبی از این اقدام مسئولین این آستان جهت درمان اهالی محل صورت گرفته است
وی اظهار داشت: متولی این اقدام خیر اداره اوقاف و امور خیریه جنوب شرق تهران است.
براساس نوشتهی روی سنگ قبر، صاحب بقعه از نوادگان امام حسن مجتبی (علیه السلام) است. اما در گذشته، زیارت نامهای در حرم موجود بوده که ایشان را از پسران حضرت علی (علیه السلام) و برادر حسین (علیه السلام) معرفی میکرده است. (معتمذی، ص437). درکتاب اختران فروزان ری و طهران از حاج شیخ محمد شریف رازی این گونه نقل شده است: «همچنین مردم ایشان را اهل علی می شناسند و این در حالیست که ایشان علی الاحول بوده که به مرور زمان به اهل علی مشهور شده و حتی ایشان به اولاد علی منتسب دانستهاند.
جناب ابوالقاسم علی الاحول طشت بن عبدالله الامیربن عبدالله بن الحسن بن جعفرابن الحسن امام حسن علیه السلام. این آقا دو پسر داشت به نام ابوعبدالله محمد کسکسه، و ابوالعباس محمد الاعرج که در اهواز میباشد.
قبرش در ری معروف نیست جز اینکه در نزدیکی دولاب خیابان خاوران مزاریست به نام علی العلی یا اهل علی متحمل است همین علی عبیدالله الامیر باشد که پنج تن واسطه تا امام (علیه السلام) دارد». (شریف رازی، ص87) مشهور است که کشاورزان این منطقه امامزاده را شهید کردهاند.
دربارهی علت شهادت وی گفتهاند که پای ایشان ظاهراً هنگام عبور از آب بند می لغزد و باعث خرابی آن میشود. روستائیان هم با بیل بر سر او می زنند و او را شهید می کنند. اما پس از شهادتش متوجه اشتباه خود می شوند و برای جبران کار خود، مقبرهای برای او می سازند. عامه مردم این امامزاده را به دلیل رویش گل های زرد در این منطقه، بیشتر بنام امامزاده (گل زرد) می شناختند
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه