کد خبر: 37987
منتشر شده در چهارشنبه, 18 بهمن 1396 12:01
مراسم عملیات اجرایی مدرسه «دریادلان سرافراز» به یاد جان باختگان نفتکش سانچی برگزار شد. به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۱۵ کلاسه «دریادلان سرافراز» به یاد جانباختگان کشتی نفتکش سانچی در تهران که با حضور مسئولان عالی آموزش و پرورش و شرکت ملی نفت ایران صبح امروز برگزار شد. در...
مراسم عملیات اجرایی مدرسه «دریادلان سرافراز» به یاد جان باختگان نفتکش سانچی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۱۵ کلاسه «دریادلان سرافراز» به یاد جانباختگان کشتی نفتکش سانچی در تهران که با حضور مسئولان عالی آموزش و پرورش و شرکت ملی نفت ایران صبح امروز برگزار شد.
در این مراسم مقیمی استاندار تهران، عیسی فرهادی فرماندار تهران، داریوش ورناصری مدیر کل سازمان نوسازی مدارس تهران، عباسعلی باقری مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران، کیان ارثی مدیرعامل شرکت نفت کش ایران، پدر شهید آروی و خانواده شهید رضازاده از جانباختگان حادثه نفت کش سانچی حضور داشتند.
منطقه ۲۲ فقیرترین مکان کشور از نظر فضای آموزشی است
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم گفت: یکی از ارکان توسعه کشورها نیروی انسانی است و خانواده رکن اصلی است و بعد آموزش و پرورش که اگر درست عمل کنند مشکلات اقتصاد و محیط زیست و ... حل می شود.
باقری با تاکید بر اهمیت دوره ابتدایی به کلنگ زنی ۷ مدرسه در مناطق ۵ و ۲۲ اشاره کرد و منطقه ۲۲ را فقیرترین مکان کشور از نظر فضای آموزشی دانست و گفت: سرانه آموزشی شهر تهران از میانگین کشور پایین تر است و در تهران منطقه ۲۲ فقیرترین است. در این منطقه بسیار برج ساخته شده که فضای آموزشی برای آن ها مهیا نشده است. رویکرد مدیریت جدید شهرداری و شورای شهر و استانداری همت کردن برای حل این مشکل است که این غفلت جبران شود.
ورناصری نیز در این مراسم با اشاره به کلنگ زنی ۷ مدرسه در منطقه ۵ و ۲۲ همزمان گفت: در ایام دهه فجر در استان تهران ۴۳ مدرسه را یا کلنگ زنی کردیم یا افتتاح که در مجموع کلنگ حدود ۲۵۰ کلاس درس به زمین خورد و ۱۷۰ کلاس درس افتتاح شد.
مقیمی استاندار تهران در این مراسم با زنده کردن یاد شهدای حادثه سانچی گفت: آموزش و پرورش مهمترین نقش را در تربیت نسل آینده کشور و مدیریت کشور دارد به گونه ای که هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری است تا نیروی آماده تری برای پیشرفت کشور داشته باشیم. مرکز کشورهایی که چنین سرمایه گذاری کرده زودتر توسعه پیدا کرده است.
وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی به آموزش و پرورش بها داده و مردم هم بها داده اند و از قدیم دنبال امر خیر که ساخت مدرسه یکی از آنهاست هستند. در قانون اساسی ما آموزش و پرورش برای همه مردم ایجاد کند. در مناطق مرزی، کوهستانی، عشایری و... ولی هیچ جا منع نشده کسی کار خیر نکند و در آموزه های دینی ما هست تشویق به این موضوع.
استاندار تهران ادامه داد: هستند خیرینی که چندین مدرسه ساختند و در حال ساخت چند مدرسه دیگر هستند یا فردی که صد آجر برای ساخت مدرسه اهدا می کند. ۴۵ درصد مدارس ما توسط خیرین ساخته می شوند و شاید در ادامه خیرین در این امر از دولت جلو بزند. این باقیات الصالحات است آن هم در زمانی که نیاز به امر مدرسه سازی داریم.
مقیمی با اشاره به اینکه برای ما توفیق بود که کلنگ مدرسه ای را در این ایام بزنیم که توسط خیرین ساخته می شود.
در پایان کلنگ ساخت مدرسه دریادلان سرافراز که بیش از همه به یاد شهید رضا زاده که در منطقه ۲۲ تحصیل کرده، ساخته خواهد شد توسط استاندار تهران به زمین زده شد.
این مدرسه به گفته مسئولان آموزش و پرورش دهه فجر سال آینده به بهره برداری می رسد و در مقطع ابتدایی و به شکل دولتی دانش آموز پذیرش خواهد کرد.
نوشتن دیدگاه