کد خبر: 41730
منتشر شده در سه شنبه, 24 بهمن 1396 11:36
به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر مسعود برومند در مراسم افتتاحیه دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت با اشاره به سابقه پژوهشهای مرتبط با حوزه سلامت در دانشگاه امیرکبیر گفت: حوزه پژوهش سلامت در مجموعه دانشگاههای صنعتی و فنی و وزارت علوم بسیار مهم است و دانشگاهها باید در فناوریهای سلامت بیشتر فعالیت...
به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر مسعود برومند در مراسم افتتاحیه دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت با اشاره به سابقه پژوهشهای مرتبط با حوزه سلامت در دانشگاه امیرکبیر گفت: حوزه پژوهش سلامت در مجموعه دانشگاههای صنعتی و فنی و وزارت علوم بسیار مهم است و دانشگاهها باید در فناوریهای سلامت بیشتر فعالیت داشته باشند.
وی با اشاره به چند رشتهای بودن حوزه فناوریهای سلامت ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر طی سالهای گذشته تفاهمنامهای با دانشگاه شهید بهشتی منعقد کرد که در نتیجه آن ضمن کار بر روی فناوریهای حوزه سلامت، پژوهش نیز داشته است.
وی ادامه داد: اولین کنگره سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
معاون پیشین پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اهمیت توجه به فناوریهای حوزه سلامت، گفت: سلامت جزو چالشهای ملی ما است و حوزهای فرا رشتهای و بین رشتهای است.
وی گفت: وزارت علوم برای توسعه فناوری و نوآوریهای این حوزه حتما به همکاری دانشگاههای علوم پزشکی نیاز دارد.
وی ادامه داد: فناوری و نوآوریهای حوزه سلامت هم در بخش تجهیزات مهم است و هم در بخش روشهای تشخیص که به تدریج وارد عرصه درمان میشود و همه مردم از آن بهرمند خواهند شد.
برومند با اشاره به اهمیت تبادل تجربیات دانشگاههای علوم پزشکی و فنی و صنعتی در زمینه فناوریهای سلامت گفت: این دانشگاهها باید بیشتر به هم نزدیک شوند، اعضای هیات علمی که در زمینه زیست مهندسی پزشکی و رشتههای مرتبط کار میکنند، باید در بیمارستانها حاضر شوند و به نوعی باید به یک وفاق ملی برای حل مشکلات کشور برسیم.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تاکید کرد: وزارت علوم برای انجام همه فعالیتهای مرتبط با فناوری سلامت آماده همکاری با وزارت بهداشت است و قصد داریم اکوسیستم سلامت را با همکاری همه دستگاههای مرتبط در کشور توسعه دهیم.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه