کد خبر: 4359
منتشر شده در شنبه, 12 فروردين 1396 04:59
به گزارش خبرگزاری شبستان، فلسطین در سالی که گذشت، صحنه حوادث و رخدادهای مهمی بود که بر برخی از آنها مروری گذرا داریم. 1 فروردین: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در انفجار استانبول 25 اسرائیلی کشته و زخمی شده اند. شهرک نشینان صهیونیست منزل «ابراهیم محمد دوابشه» تنها شاهد جنایت آتش زدن منزل...
به گزارش خبرگزاری شبستان، فلسطین در سالی که گذشت، صحنه حوادث و رخدادهای مهمی بود که بر برخی از آنها مروری گذرا داریم.
1 فروردین: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در انفجار استانبول 25 اسرائیلی کشته و زخمی شده اند. شهرک نشینان صهیونیست منزل «ابراهیم محمد دوابشه» تنها شاهد جنایت آتش زدن منزل دوابشه در شهرک دوما واقع در جنوب نابلس را به آتش کشیدند. در پی به آتش کشیدن منزل تنها شاهد جنایت سوزاندن خانواده دوابشه، درگیری شدیدی در این شهرک میان صهیونیست ها و فلسطینیان به وقوع پیوست که طی آن ده ها فلسطینی زخمی شدند.در این درگیری ها دست کم 50 فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده و یا بر اثر استنشاق گاز اشک آور دچار خفگی شدند.
2 فروردین: «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، در اولین اقدام از نتانیاهو برای بازدید از کاخ سفید دعوت خواهد کرد.
3 فروردین: هزاران نفر از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دچار بیماری های روحی و روانی شده اند که در میان آن ها افسران و ژنرال ها و چندین خلبان هم دیده می شود.
تصمیم اردن به نصب دوربین های مداربسته در محوطه های مسجد الاقصی.
5 فروردین: نظامیان صهیونیست دو جوان فلسطینی را در منطقه تل الرمیده در الخلیل در جریان عملیات شهادت طلبانه به شهادت رساندند.
بررسی قانون حبس کودکان زیر 14 سال فلسطینی.
موافقت با طرح شهرک سازی در منطقه وادی حلوه در سلوان که در برابر مسجدالاقصی قرار دارد.
6 فروردین: منابع صهیونیستی اذعان کردند: یک فروند پهپاد حزب الله لبنان به مدت 14 دقیقه بر فراز اماکن حساس رژیم صهیونیستی پرواز کرده است.
در جریان حمله نظامیان صهیونیست به راهپیمایی های مسالمت آمیز فلسطینیان در کفر قدوم، قلقیلیه، بعلین و نعلین در رام الله و نیز برخی شهرهای کرانه باختری دهها فلسطینی زخمی شدند.
7 فروردین: سفارت رژیم صهیونیستی در مصر پایگاه اینترنتی جدید خود را به مناسبت گذشت 37 سال از امضای توافق کمپ دیوید رونمایی کرد.
8 فروردین: تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی کودکان فلسطینی امری عادی شده است.
دیدارهایی میان سران فلسطینی و مسئولان صهیونیست درباره موضوع جانشینی «محمود عباس».
9 فروردین: دادستانی عالی اسرائیل طی حکمی توافق استخراج گاز از میدان گازی لوایتان که بین کابینه نتانیاهو شرکت نوبل انرژی آمریکا و شرکت دیلیک رژیم صهیونیستی منعقد شده بود را ملغی اعلام کرد.
نخست وزیر این رژیم اخیرا به ارتش اسرائیل دستور داده است که از تحویل دادن پیکر مبارزان فلسطینی که در عملیات های شهادت طلبانه توسط نظامیان صهیونیست به شهادت می رسند، به خانواده هایشان، خودداری کند.
در جریان درگیری و تیراندازی یکی از عناصر فتح الاسلام، دو فلسطینی به نام های «محمود ناطور» و «عبدالله قبلاوی» از رهبران سابق جنبش فتح کشته شدند.
11 فروردین: اندونزی در واکنش به درخواست نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر برقراری روابط رسمی با اندونزی گفت که کابینه اندونزی هرگز با رژیم صهیونیستی روابط رسمی برقرار نخواهد کرد.
نظامیان رژیم صهیونیستی راهپیمایی فلسطینیان را در سالروز «روز زمین» نزدیک زندان عوفر در غرب رام الله سرکوب کردند.
13 فروردین: بر اساس گزارشی، بیش از 1110 شهرک نشین صهیونیست با پشتیانی نظامیان این رژیم در ماه مارس به قبله گاه نخست مسلمانان در قدس شریف تعرض کردند.
شبکه اجتماعی توییتر صفحه گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس به زبان انگلیسی و عربی را مسدود کرد.
140 بار دیدار مقامات سرویس های امنیتی و اطلاعاتی تشکیلات خودگردان فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی از زمان آغاز انتفاضه قدس تاکنون.
14 فروردین: گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس با انتشار تصاویر نظامیان اسیر رژیم صهیونیستی از اسارت چهار نظامی صهیونیست در نزد این گروه ها خبر داد.
16 فروردین: کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین در بیانیه ای اعلام کرد 241 کودک فلسطینی در زندان صهیونیستی اوفر زندانی هستند.
19 فروردین: وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه ای میزان صادرات تسلیحاتی این رژیم در سال 2015 را پنج میلیارد و 700 میلیون دلار اعلام کرد.
هکرهای موسوم به «ناشناس» حمله گسترده ای علیه سایت های اینترنتی صهیونیست آغاز کردند.
20 فروردین: «خالد البطش» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن اعلام حمایت کامل از انتفاضه قدس که وارد هفتمین ماه شده است، خواستار اسارت گرفتن بییشتر شهرک نشینان صهیونیست و استفاده از آنها در طرح تبادل اسرا و آزادی تمامی اسرای فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی شد.
22 فروردین- «محمود الزهار» رهبر ارشد جنبش حماس اخبار منتشره به نقل از وی پیرامون دعوت از حماس برای سفر به عربستان سعودی را تکذیب کرد.
برخی منابع خبری فلسطینی از احتمال تشکیل یک جنبش جدید فلسطینی با عنوان جنبش «وفادری و اصلاح» توسط رهبران فلسطینی در اراضی اشغالی 1948خبر دادند.
25 فروردین: موشه یعالون وزیر جنگ اسرائیل به عنوان نخستین مقام رسمی رژیم صهیونیستی به توافق عربستان سعودی و مصر در زمینه دو جزیره تیران و صنافیر واکنش نشان داد و تصریح کرد که اسرائیل یکی از طرف های این توافق است.
26 فروردین: یک روزنامه صهیونیستی از موافقت نتانیاهو و یعالون از ساخت صدها واحد جدید در شهرک های کرانه باختری خبر داد.
28 فروردین- شهرداری کوردوبای اسپانیا در اعتراض به سیاست های نژاد پرستانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و نقض قوانین بین المللی از سوی این رژیم به کمپین جهانی تحریم پیوست.
30 فروردین: در یک عملیات شهادت طلبانه و در اثر انفجار اتوبوس در قدس 20 صهیونیست زخمی شدند و در عین حال، منابع صهیونیستی از هلاکت دو صهیونیست در اثر این انفجار خبر دادند.
در حمله نظامیان صهیونیست به مدرسه دخترانه الزهرا در جنوب الخلیل 16 دانش آموز این مدرسه زخمی شدند.
31 فروردین: رژیم صهیونیستی شیخ رائد صلاح رهبر جنبش اسلامی فلسطین را در سرزمین های اشغالی 1948 را به ۹ ماه حبس محکوم کرد.
1 اردیبهشت: «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: جولان متعلق به اسرائیل نیست و جزو اراضی اشغالی محسوب می شود و اتحادیه اروپا نیز اسرائیل را تنها در مرزهای قبل از سال 1967 قبول دارد.
2 اردیبهشت: جنبش مقاومت اسلامی حماس، مسئولیت انفجار اتوبوس حامل شهرک نشینان صهیونیست در قدس اشغالی را برعهده گرفت و اعلام کرد که شهید «عبدالحمید ابوسرور» مجری عملیات از اعضای این جنبش است.
در درگیری های شدید میان جوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در شهرک ابودیس واقع در شرق قدس اشغالی 16 فلسطینی زخمی شدند.
3 اردیبهشت: پلیس رژیم به مناسبت عید پاک یا پسح یهودیان مناطق مختلف کرانه باختری را منطقه بسته نظامی اعلام و بیش از سه هزار نیروی پلیس در شهر قدس بویژه اطراف مسجدالاقصی برای تامین امنیت مراسم عید مستقر کرد. این در حالی است که تشکیلات خودگردان فلسطین از فلسطینیان درخواست کرد تا به طور دسته جمعی و گسترده وارد این مکان مقدس شده تا از آن محافظت کنند.
نظامیان صهیونیست مانع بازگشت باسل ناصر، رئیس بخش توسعه و عمران سازمان ملل (UNDP) در غزه به این منطقه تحت محاصره شدند.
ارتش رژیم اسرائیل کار ساخت دیوار جدید را در نزدیکی «مسگاف عام» در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی آغاز کرد.
یک اسرائیلی، در عملیات شهادت طلبانه جوان فلسطینی با سلاح سرد در شمال اراضی اشغالی زخمی شد.
انجمن «دانشجویان عدالت خواه برای فلسطین» در دانشگاه هاروارد، با اختلال در سخنرانی «تزیپی لیونی» نماینده کنست در این دانشگاه به جنایت های رژیم صهیونیستی اعتراض کرد.
یک هیئت اقتصادی 38 نفری از سرمایه داران بزرگ صهیونیست برای اولین بار طی 10 سال اخیر به مصر سفر کردند.
5 اردیبهشت 95: وقوع تنش شدید در مسجد الاقصی به دنبال یورش شهرک نشینان صهیونیست به این مسجد مقدس در جریان مراسم عید یهودی.
7 اردیبهشت: اعطای بزرگ ترین کمک نظامی آمریکا به اسرائیل در تاریخ این کشور.
گزارش شد که نیروگاه هسته ای دیمونا به دلیل قدیمی بودن تاسیسات این نیروگاه، 1537 مشکل دارد.
12 اردیبهشت: دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با مقام معظم رهبری.
15 اردیبهشت: حمله توپخانه ای ارتش اسرائیل به منطقه صوفیا واقع در شرق رفح در نوار غزه.
جوان فلسطینی از اردوگاه قلندیا، طی عملیاتی استشهادی ۳ نظامی صهیونیست را در غرب رام الله با خودروی خود زیر گرفت.
اعلام حمایت برزیل از تشکیل کشور مستقل فلسطین.
17 اردیبهشت: جنوب نوار غزه برای سومین روز متوالی هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
سید حسن نصرالله: باید توجه جهانیان را به آنچه در نوار غزه جریان دارد و حملات هوایی و موشکی صهیونیستی جلب کنیم.
18 اردیبهشت: قطع برق در اردوگاه الشاطی نوار غزه و استفاده از شمع برای روشنایی منزل موجب آتش سوزی در یک خانه فلسطینی شد. سه کودک این خانواده جان خود را از دست دادند و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
کمیته چهارجانبه در گزارش شدید اللحنی درباره شهرک سازی ها در کرانه باختری و مصادره اراضی فلسطینیان، رژیم صهیونیستی را مسئول شکست مذاکرات خواند.
تصمیم وزارت جنگ و سازمان امونا برای ساخت شهرکی جدید در نزدیکی قدس به رغم انتقادات جهانی.
شیخ رائد صلاح که چند ماه پیش به اتهام تحریک به خشونت علیه رژیم صهیونیستی به 9 ماه زندان محکوم شده بود، راهی زندان بئر السبع شد.
21 اردیبهشت: در پی اجرای یک عملیات شهادت طلبانه از سوی دو فلسطینی در قدس اشغالی، دستکم دو صهیونیست زخمی شده اند.
26 اردیبهشت: کنفرانس بینالمللی «همصدا با اقصی» همزمان با سالروز یوم النکبته در تهران برگزار شد.
28 اردیبهشت: صندوق کودکان سازمان ملل متحد در خصوص نقض حقوق کودکان و کشتار آنها به دست اشغالگران در اراضی فلسطین هشدار داد.
4 خرداد: وزیر امنیت داخلی اسرائیل دستور داده است روند بازگرداندن اجساد فلسطینیان به خانوده های آنان متوقف شود.
15 خرداد: برگزاری راهپیمایی سالانه همجنس بازان در مرکز تل آویو با حمایت سیاستمداران و وزاری رژیم صهیونیستی.
17 خرداد: در عملیات مقاومتی فلسطینی ها در نهمین ماه انتفاضه قدس، یک اتوبوس حامل شهرک نشینان صهیونیست در جنوب شهر نابلس هدف تیراندازی قرار گرفت و به سمت یک اتوبوس دیگر نیز سنگ پرتاب شد.
18 خرداد: فرماندهی جبهه داخلی ارتش اسرائیل در نظر دارد سه سیستم هشداردهنده خود را که در زمان حملات فعال میشوند را تقویت کند.
19 خرداد: در اثر عملیات شهادت طلبانه دو جوان فلسطینی در شهر تل آویو در نزدیکی وزارت جنگ این رژیم، چهار اسرائیلی کشته شدند و16 نفر نیز به شدت زخمی شدند.
رژیم صهیونیستی برنامه ریزی می کند تا بیش از 15 هزار واحد غیرقانونی شهرکی دیگر را در محل کنونی یک فرودگاه متروکه بسازد.
20 خرداد: پلیس لندن یک دستگاه خودروی مشکوک به بمب گذاری در نزدیک سفارت رژیم صهیونیستی در این شهر را با انفجاری کنترل شده نابود کرد.
22 خرداد: به رغم تدابیر امنیتی شدید صهیونیست ها در قدس اشغالی، نزدیک به 100 هزار نفر در اولین نماز جمعه مسجد الاقصی در ماه رمضان شرکت کردند.
حماس و فتح هفته آینده دور جدیدی از مذاکرات آشتی را در دوحه قطر برگزار خواهند کرد.
24 خرداد: یورش جمع کثیری از شهرک نشین های تندرو به محوطه مسجد الاقصی.
25 خرداد: موسسه بین المللی پژوهش های صلح استکهلم (سیپری) گزارشی را در خصوص وضعیت تسلیحات هسته ای کشورهای مختلف منتشر کرده که نشان می دهد رژیم صهیونیستی 80 کلاهک هسته ای در اختیار دارد.
نماینده ایران در سازمان ملل از انتخاب اسرائیل به عنوان رئیس کمیته های فرعی شش گانه مجمع عمومی سازمان ملل اظهار تأسف کرد.
پارلمان رژیم صهیونیستی قانون جدید افزایش مدت حبس فردی که به پرچم اسرائیل توهین کند به سه سال زندان را تایید کرد.
26 خرداد: «شیلا الدار» رئیس شورای شهرک نشینان کرانه باختری لایحه طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی را به کنست رژیم صهیونیستی ارائه کرد.
دولت آمریکا با درخواست نمایندگان کنگره برای افزایش 455 میلیون دلاری کمک های مالی آمریکا به پدافند موشکی رژیم صهیونیستی که خارج از بودجه درخواست شده سال مالی 2017 مطرح شده بود مخالفت کرد.
27 خرداد: تشکیلات خودگردان فلسطین به صورت رسمی در کنفرانس سالانه امنیت ملی رژیم صهیونیستی شرکت کرد که این اقدام با انتقادات و خشم شدید فلسطینیان و گروه های فلسطینی همراه شد.
28 خرداد: هیئت 16 نفره از شهرداران فرانسه با سفر به فلسطین قصد داشتند با «مروان برغوثی» اسیر فلسطینی جنبش فتح در زندانهای رژیم صهیونیستی ملاقات کنند اما با مخالفت های شدید مقامات رژیم صهیونیستی موفق به دیدار نشدند و با همسر برغوثی دیدار کردند.
29 خرداد: تصویب بودجه 20 میلیون دلاری از سوی کابینه صهیونیست برای شهرک سازی جدید در کرانه باختری.
31 خرداد: 33 عضو پارلمانهای ترکیه و برخی کشورهای عربی در استانبول حمایت خود را از مسئله فلسطین ابراز داشتند.
1 تیر: نظامیان رژیم صهیونیستی با تیراندازی به سمت فلسطینیان در غرب شهر رام الله، یک نوجوان فلسطینی را به شهادت رساندند و 4 تن دیگر را نیز به شدت مجروح کردند.
آنروا با صدور بیانیه ای به مناسبت روز جهانی آوارگان اعلام کرد در حال حاضر 5.6 میلیون فلسطینی آواره هستند.
2 تیر: «ام رضوان الشیخ خلیل»، که به خاطر به شهادت رسیدن پنج تن از فرزندان خود به خنسای فلسطین ملقب شد، در بیمارستانی در مصر درگذشت.
3 تیر: ارتش اسرائیل در حال تکمیل مراحل ساخت مرکز اصلی فرماندهی عملیات جنگ سایبری و مسئول حمایت از شبکه های تماس و تبادل اطلاعات خود در زیر زمین است.
4 تیر: نظامیان رژیم صهیونیستی یک دختر جوان فلسطینی را در ورودی شهرک صهیونیست واقع در کرانه باختری به ضرب گلوله به شهادت رساندند.
تجمع خانواده های شهدای فلسطینی انتفاضه قدس که رژیم صهیونیستی همچنان از تحویل پیکر فرزندانشان خودداری می کند در صحن مسجد الاقصی.
7 تیر: امضای توافق از سرگیری روابط میان آنکارا و تل آویو.
10 تیر: وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد که 17 دانش آموز فلسطینی از آغاز سال جاری تاکنون به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست به شهادت رسیده اند.
11 تیر: نیروهای ارتش رژیم اشغالگر قدس همزمان با روز جهانی قدس پس از محاصره مسجد الاقصی، دروازه های آن را به روی فلسطینیان بستند و از ورود فلسطینیان به داخل آن ممانعت می کنند.
سخنرانی سید حسن نصرالله به مناسبت روز جهانی قدس.
12 تیر: جنگندههای رژیم صهیونیستی دو نقطه از در نوار غزه را هدف حمله قرار دادند.
کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی در گزارشی از بازداشت 6730 فلسطینی از آغاز انتفاضه قدس و افزایش 50 درصدی شمار بازداشت شدگان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
لیونی وزیر خارجه سابق اسرائیل در اقدامی بی سابقه از سوی پلیس انگلیس برای بازجویی در مورد دست داشتن در جنایات جنگی سال 2008 علیه نوار غزه احضار شد.
14 تیر: آژانس امنیت داخلی آلمان در گزارش سالانه خود اعلام کرد که 300 عضو و حامی حماس در آلمان فعالیت می کنند.
15 تیر: رژیم صهیونیستی و 7 کشور آفریقایی زامبیا، اوگاندا، سودان جنوبی، رواندا، اتیوپی، کنیا و تانزانیا درباره همکاری در زمینه های امنیتی و اقتصادی به توافق رسیدند.
16 تیر: نماز عید فطر با حضور گسترده و صد هزار نفری فلسطینیان در مسجدالاقصی برگزار شد.
17 تیر: یک جوان فلسطینی در تازه ترین عملیات شهادت طلبانه، با استفاده از خودروی خود توانست جیپ نظامی صهیونیستها را واژگون کند که در نتیجه آن چهار نظامی ارتش این رژیم زخمی شدند.
18 تیرماه: نفتالی بنت وزیر آموزش رژیم صهیونیستی خواستار ربودن اعضای ارشد حماس به منظور مبادله آنها با نظامیان اسیر این رژیم در نوار غزه شد.
20 تیر: یک اسرائیلی در جدیدترین عملیات مقاومتی در شهرک صهیونیستی تخوآ واقع در جنوب شهر اشغالی الخلیل مورد اصابت گلوله قرار گرفت و زخمی شد.
21 تیر: نتانیاهو با بودجه 12.9 میلیون دلاری برای توسعه شهرک سازی ها در جنوب کرانه باختری موافقت کرد.
اعلام آمادگی قاهره برای میانجی گری در بازگرداندن نظامیان اسرائیلی که در نوار غزه اسیر شده اند.
22 تیر: در عملیات مقاومتی انتفاضه قدس، یک شهرک نشین صهیونیست در قدس اشغالی هدف تیراندازی قرار گرفت و زخمی شد.
گروهی از اسرائیلیها با متهم کردن فیس بوک به حمایت از جنبش فلسطینی حماس بین سالهای 2014 و 2016، از این شرکت یک میلیارد دلار غرامت خواستهاند.
23 تیر: در تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت یک خودروی فلسطینی در شمال قدس اشغالی یک فلسطینی به شهادت رسید و یک نفر دیگر زخمی شد.
25 تیر: در پی درخواست های مکرر جنبش جهانی تحریم اسرائیل «فرل ویلیامز» خواننده سرشناس آمریکایی کنسرت خود در سرزمینهای اشغالی فلسطین را لغو کرد.
«آری هارو» رئیس دفتر سابق نتانیاهو به عنوان بخشی از تحقیقات پلیس اسرائیل در مورد اتهامات پولشویی نتانیاهو، مورد بازجویی 15 ساعته قرار گرفت.
26 تیر: حماس با صدور بیانیه ای موافقت خود را با برگزاری انتخابات شهرداری ها و شوراهای محلی فلسطینی در تاریخ هشتم اکتبر اعلام کرد.
28 تیر: فعالان یهودی آمریکایی با برگزاری تحصن در کرانه باختری، ضمن محکومیت اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کردند که اشغالگران یهودی نیستند.
در آخرین عملیات شهادت طلبانه صورت گرفته از سوی فلسطینیان دو صهیونیست در الخلیل مورد حمله فلسطینیان قرار گرفته و زخمی شده اند.
29 تیر: هشت سفیر خارجی در فلسطین اشغالی با ارسال نامه به ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم را به دلیل تصرف خانه های بادیه نشینان فلسطینی در اراضی اشغالی کرانه باختری متهم به نقض قوانین بین المللی حقوق بشری کردند.
30 تیر: کودک 12 ساله فلسطینی براثر اصابت گلوله اشغالگران صهیونیست زخمی شده بود از شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
کنست رژیم صهیونیستی با لایحه ای که اخراج نمایندگان عرب-اسرائیلی را میسر می سازد، موافقت کرد.
31 تیر: روابط دیپلماتیک رژیم صهیونیستی و گینه پس از قطع رابطه 49 ساله ازسر گرفته شد و نمایندگان دو طرف، توافق ازسر گیری مناسبات را در پاریس امضا کردند.
1 مرداد: منابع امنیتی رژیم صهیونیستی، از تیراندازی افراد مسلح فلسطینی به سمت خودروهای شهرک نشینان در شهر اشغالی بیت لحم خبر دادند.
2 مرداد: 48 تن از اسرای فلسطینی در سراسر زندان های رژیم صهیونیستی اعلام کردند در اعتراض به بازداشت های اداری، به اعتصاب غذای خود ادامه می دهند.
3 مرداد: فراهم کردن مقدمات سفر شماری از اعضای کنست به عربستان سعودی.
4 مرداد: اتهام بوخاریس فرمانده سابق تیپ ویژه ارتش این رژیم به تجاوز و آزار جنسی 16 سرباز و افسر زن.
5 مرداد: بولدوزرهای اسرائیلی با یورش به منطقه قلندیا و العیساویه در شمال و شرق قدس اشغالی منزل 16 خانواده فلسطینی را ویران کردند.
6 مرداد: شماری از معترضان تجمع کننده در نزدیکی محل برگزاری همایش ملی دموکرات ها در فیلادلفیای آمریکا، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.
14 مرداد: گروه های فلسطینی با محکومیت مشارکت نیروی هوایی امارات و پاکستان در مانور مشترک با ارتش رژیم صهیونیستی در خاک آمریکا، این اقدام را به منزله مشروعیت بخشیدن به قتل فلسطینیها دانستند.
15 مرداد: رژیم صهیونیستی قانونی را به تصویب رساند که به موجب آن مراجع صهیونیستی می توانند کودکان زیر ۱۴ سال فلسطینی را بازداشت کنند.
17 مرداد: استقرار 2 گردان اضافی در مرزهای شمالی اراضی اشغالی.
19 مرداد: طرح ساخت 2500 واحد مستعمراتی در شهرک های صهیونیست نشین واقع در شرق قدس.
20 مرداد: کار گذاشتن دوربین های نظارتی و امنیتی در سرتاسر قدس اشغالی از ترس وقوع عملیات های شهادت طلبانه.
21 مرداد: یک فلسطینی در عملیات شهادت طلبانه ای با خودروی شخصی خود به سمت نظامیان اسرائیلی مستقر در نزدیکی ایست بازرسی زعیم واقع در شهر قدس حمله کرد.
22 مرداد: بودجه سال 2017 رژیم صهیونیستی به مبلغ 454 میلیارد شِکل، معادل 120 میلیارد دلار تصویب شد.
23 مرداد: دهمین سالروز پیروزی مقاومت بر رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه سال 2006.
25 مرداد: زخمی شدن نظامی صهیونیست در جدیدترین عملیات شهادت طلبانه در کرانه باختری.
ساخت یک شهرک صهیونیستی جدید در بیت لحم.
26 مرداد: طرح 3 ساله اسرائیل برای تخریب مسجدالاقصی.
27 مرداد: شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن 50 تن در حمله نظامیان صهیونیست به اردوگاه الفوار در جنوب الخلیل.
28 مرداد: پارلمان ترکیه توافق با اسرائیل را تصویب کرد.
29 مرداد: اتمام سوخت تنها نیروگاه برق غزه.
هشدار شاباک نسبت به افزایش عملیات شهادت طلبانه فلسطینی ها.
1 شهریور: جنگنده های رژیم صهیونیستی پنجاه موشک به شمال نوار غزه شلیک کردند و مناطق بیت لاهیا و بیت حانون را بمباران کردند.
فرار صهیونیست های ساکن سدیروت در پی بمباران غزه.
3 شهریور: شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن یک صهیونیست در تازه ترین عملیات شهادت طلبانه با سلاح سرد.
آتش در زندان نفحه در پی حمله نظامیان صهیونیست به اسرا.
8 شهریور: افزایش شهرک سازی اسرائیل پس از گزارش کمیته چهار جانبه صلح.
26 شهریور: نظامیان صهیونیست یک زن و شوهر جوان فلسطینی را در شهرک کیرات عربا واقع در خارج الخلیل هدف تیراندازی قرار داده و هر دو نفر را به شهادت رساندند. نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین در این روز یک جوان اردنی را که قصد انجام عملیات شهادت طلبانه علیه صهیونیست ها در دروازه دمشق واقع در قدس شرقی را داشت به شهادت رساندند.
28 شهریور: شهادت یک فلسطینی در عملیات شهادت طلبانه.
29 شهریور: شهادت دو جوان فلسطینی در نزدیکی حرم ابراهیمی.
بانک جهانی در گزارشی از عملکرد مالی تشکیلات خودگردان فلسطین به ویژه در ارتباط با پرونده حقوق بازنشستگان انتقاد کرد.
30 شهریور: نامه 88 سناتور به اوباما برای تداوم وتوی قطعنامه های ضد اسرائیلی.
31 شهریور: شهادت دختر 14 ساله فلسطینی در قلقلیه حین انجام عملیات شهادت طلبانه.
حمله مسلحانه به سفارت رژیم صهیونیستی در ترکیه.
پایان پیام/467
نوشتن دیدگاه