کد خبر: 43900
منتشر شده در سه شنبه, 11 ارديبهشت 1397 17:49
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان امروز در جلسه هماندیشی مدیران مراکز تخصصی ازدواج و خانواده استان تهران با بیان اینکه باید مسایل و مشکلات حوزه جوانان را ساختاری حل کنیم، گفت: ما در حوزه جوانان هیچ سیاستگذاری نداریم، من نمی توانم پنهان کاری کنم نه دولت...
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان امروز در جلسه هماندیشی مدیران مراکز تخصصی ازدواج و خانواده استان تهران با بیان اینکه باید مسایل و مشکلات حوزه جوانان را ساختاری حل کنیم، گفت: ما در حوزه جوانان هیچ سیاستگذاری نداریم، من نمی توانم پنهان کاری کنم نه دولت و نه مجلس و نه هیچ دستگاهی کارهای ریشه ای برای حل مشکلات حوزه جوانان انجام نداده اند، در واقع کل حوزه جوانان فاقد سیاستگذاری است.
وی بیان کرد: یکی از اقدامات ما در حوزه جوانان این بود که کارگروه های تخصصی را تشکیل دادیم به گونه ای که اگر بعد از بنده هم فردی با هر سلیقه ای آمد بداند که به ریلی و ساختاری باید ادامه دهد.
معاون ساماندهی امور جوانان تصریح کرد: تهران به دلیل به هم ریختگی اجتماعی نیازمند مشاوره و راه اندازی مراکز مشاوره بیشتر از شهرستان ها و استان ها است.چون هنوز بافت های سنتی در شهرستان ها و روستاها وجود دارد ولی در تهران بنیان خانواده یک شعار است و وجود ندارد. در تهران هماهنگی اجتماعی وجود ندارد به عنوان مثال در یک مجتمع در تهران خانواده هایی با انواع و اقسام خرده فرهنگ ها زندگی می کنند که همه این عوامل موجب یک بهم ریختگی در پایتخت شده است،
تندگویان با اشاره به مهاجرت درون شهری در پایتخت اظهار کرد: مهاجرتهای درون شهری شهر تهران را نابود کرده، به طوریکه هر کسی که در بالای شهر زندگی میکند فکر میکند که شهروند بهتری است. باید ساختار عدالت شهری در تهران برقرار شود و جوانان به محله زندگیشان افتخار کنند. تهران شهری به هم ریخته از لحاظ فرهنگ اجتماعی و زیرساختها است.
وی با بیان اینکه ادبیات شهری ما نیز نابود شده است، اذعان کرد: این مسئله یکی نمادهای به هم ریختگی تهران محسوب می شود و امروزه تهران از لحاظ فرهنگی و اجتماعی یک شهر کاملا بهم ریخته است. در حال حاضر هیچ اثری از اصالت و ادبیات شهری مان دیده نمی شود.
تندگویان با بیان اینکه مشاوره یکی از ارکان مهم شهر تهران است، افزود: معتقدیم که این مشاورهها باید به شکل قانون در بیاید. چطور میشود که موضوع مشاوره ازدواج که واجب تر از اخذ گواهینامه است در کشور اجباری نیست؟ مشکلات ما باید در سطح کلان حل شود. چرا که تهران شهری شده است که در آن با تجمیع نهادها روبرو هستیم.
وی با اشاره به اجباری شدن مشاوره های قبل، حین و بعد از ازدواج تصریح کرد: دوره های مشاوره های ازدواج در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی است.
وی گفت:به دنبال حل مشکلات جوانان تفاهمنامههایی با نهادهای مختلف این حوزه مانند ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت کار، نهادهای فعال در حوزه استارت آپها و اشتغال زایی و ... صورت گرفته است.
پایان پیام/35
نوشتن دیدگاه