کد خبر: 4979
منتشر شده در شنبه, 12 فروردين 1396 08:55
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «تایم»،این نشریه در مقاله ای به قلم «یوسف بن احمد العثیمین» دبیر کل سازمان همکاری اسلامی نوشت که سیاست های ضد اسلامی یاری کننده داعش برای رسیدن به هدفش است. در این مقاله آمده است:تیراندازی ماه ژاونیه به نمازگزاران مسلمان در مسجد کبک از جمله جنایت های ناشی از تنفر...
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «تایم»،این نشریه در مقاله ای به قلم «یوسف بن احمد العثیمین» دبیر کل سازمان همکاری اسلامی نوشت که سیاست های ضد اسلامی یاری کننده داعش برای رسیدن به هدفش است.
در این مقاله آمده است:تیراندازی ماه ژاونیه به نمازگزاران مسلمان در مسجد کبک از جمله جنایت های ناشی از تنفر علیه مسلمانان در غرب است.
در سال های 2001 تا 2015 میلادی ، «اف بی آی» حدود دو هزار و 545 رویداد ضد اسلامی را در آمریکا گزارش داد.
در سال 2017 میلادی اقدامات ضد اسلامی دارای افزایش 67 درصدی بود و تعداد آن برابر با تعداد مشابه حملات ضد اسلامی از زمان جادثه 11 سپتامبر بود.
بر اساس گزارش «مرکز حقوقی فقر»، تعداد گروه های ضد اسلامی نیز در سال 2016 میلادی افزایش داشته و از 34 به 101 مورد رسیده است.
در کشورهای اروپایی مانند انگلیس،فرانسه و اسپانیا جرم و جنایت علیه مسلمانان افزایش پیدا کرده و اقدامات ناشی از نفرت حتی از مسلمانان هم فراتر رفته است که از آن جمله می توان به قتل «جو کاکس» نماینده انگلیسی اشاره کرد که در زمان مرگش گزارشی را در خصوص افزایش اسلام هراسی ارائه داده بود.
اگرچه حمایت از شهروندان یک جامعه حق مسلم دولت آن کشور است اما وقتی اقداماتی که برای تامین امنیت انجام می شود تبعیض آمیز به نظر می رسد و مقامات بلندپایه دولتی در اظهارات خود مسلمانان را «ستون پنجم» خطاب می کنند آن وقت است که اسلام هراسی تبدیل به یک رویکرد سیاسی به جای روندی برای تامین امنیت می شود.
این در حالی است که به گزارش موسسه تحقیقاتی «پیو»،سیاست های ملی گرایانه هم در آمریکا و هم در اروپا منجر به افزایش تفکرات ضد اسلامی شده است.
بنابراین حمله به مسلمانان، جهان را امن تر نمی کند.سه سال پیش استراتژیست های اصلی داعش تلاش کردند همزیستی مسالمت آمیز میان مسلمانان و غیر مسلمانان را در جوامع غربی از بین ببرند اما نتوانستند این کار را به تنهایی انجام دهند.آنها به جوامع غربی برای اجرای طرح خود نیاز داشتند.آنها تلاش کردند اسلام هراسی را از طریق اقدامات وحشیانه تروریستی تقویت کنند و این گونه بود که افسر مسلمان پلیس نیویورک حمله به فرزند خود توسط مردی که که او را متهم به عضو بودن در گروه تروریستی داعش کرده بود،تجربه کرد.
او فریاد زده بود :گلوی تو را می برم ! به کشورت برگرد!
اسلام هراسی به دیگر اهداف داعش هم کمک می کند:تضعیف روابط استراتژیک میان جهان اسلام و غرب.پیوند محکوم میان مناطق مختلف در جهان،بیشتر از هر چز دیگری داعش را تهدید می کند و همین روابط قوی است که بهترین امید برای پیدا کردن راه حل بحران سوریه و بحران مهاجرت در جهان است.
به همین دلیل است که روابط دنیای غرب و اسلام نمی توانند در معرض خطر قرار بگیرند و باز به همین دلیل است که اعضای شورای امنیت سازمان ملل اخیرا خواستار همکاری های قوی تر استراتژیک میان سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی شدند.
ما باید با احساسات ضد اسلامی که میان دو جهان غرب و اسلام فاصله می اندازد،مقابله کنیم و برای این کار مردم باید بدانند گه چگونه خود کشورها و جوامع اسلامی برای مقابله با افراط گرایی و تروریسم تلاش می کنند.
به عنوان مثال،39 عضو شورای همکاری اسلامی یک ائتلاف نظامی برای مقابله با تروریسم تشکیل داده اند.
سازمان همکاری اسلامی همچنین برای پرداختن به تهدیدهای ایدئولوژیک افراط گرایی ،مرکز گفتگو،صلح و فهم را به عنوان مرکز برای مقابله با تروریسم تشکیل داده که دانشمندان اسلامی از سراسر جهان در آن شرکت دارند تا باورهای غلطی که گروه هایی مانند داعش و بوکوحرام از اسلام در ذهم مردم جهان به وجود آورده اند را از بین ببرند.
پایان پیام/7
نوشتن دیدگاه