کد خبر: 55469
منتشر شده در سه شنبه, 06 شهریور 1397 09:00
۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ مطالعات نشان میدهد، احساس تنهایی موجب مرگ زودرس در بیماران قلبی شده و حتی با تغییر برخی ژنهای افرادی عادی، سلامت جسمی را بهخطر میاندازد. بهگزارش خبرنگار مهر، براساس تحقیقات انجام شده در بیمارستان دانشگاه کپنهاگ، احساس تنهایی بر سلامت جسمی و روانی افراد تاثیر منفی دارد....
۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
مطالعات نشان میدهد، احساس تنهایی موجب مرگ زودرس در بیماران قلبی شده و حتی با تغییر برخی ژنهای افرادی عادی، سلامت جسمی را بهخطر میاندازد.
بهگزارش خبرنگار مهر، براساس تحقیقات انجام شده در بیمارستان دانشگاه کپنهاگ، احساس تنهایی بر سلامت جسمی و روانی افراد تاثیر منفی دارد. براساس این تحقیق، تنهایی برروی بیماران قلبی نیز تاثیر مستقیم گذاشته و آنان را در معرض مرگ زودرس قرار میدهد.
براساس مطالعات انجام شده برروی 13 هزار و 463 بیمار قلبی، آن دسته از بیماران قلبی که در زندگی خود احساس تنهایی میکنند از سلامت جسمی و روانی ضعیفتری نسبت به دیگر بیماران برخورداراند.
بهعلاوه این دسته از بیماران قلبی زودتر از دیگر بیماران جان خود را از دست میدهند.
اما تنهایی و انزوای اجتماعی تنها بر روی بیماران قلبی تاثیر نگذاشته و برای افراد عادی نیز خطرناک است.
با بررسی افراد عادی که به بیماری قلبی مبتلا نبوده اما احساس تنهایی میکنند نیز مشخص شد، که این دسته از افراد بسیار مضطربتر و افسردهتر از دیگران هستند.
بهعلاوه افراد تنها از کیفیت زندگی پایینتری نسبت به دیگران برخوردار بوده و دو برابر بیشتر از دیگران در معرض مرگ زودرس قرار دارند.
مطالعات نشان میدهد که احساس تنهایی برروی برخی ژنهای افراد تاثیر گذاشته و ژنهایی که مربوط به ایجاد التهاب در بدن بوده را فعال میکند.
فعال شدن اینگونه از ژنها برای سلامت جسمی خطرناک بوده و حتی موجب مرگ زودرس میشوند.
براساس این گزارش، تنهایی حتی بیشتر از چاقی و استعمال دخانیات برای سلامت انسان مضر بوده و فرد را به مرگ نزدیک میکند.
انتهای پیام/
کد خبر 4386536
برچسبها
مطالب بیشتر
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه