کد خبر: 49978
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 18:35
انتشار «روان شناسی تحول دینداری» خبرگزاری شبستان: کتاب «روان شناسی تحول دینداری» اثر مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت و شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی منتشر شد. به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه: کتاب «روان شناسی تحول دینداری» تألیف حجت الاسلام و...
انتشار «روان شناسی تحول دینداری»
خبرگزاری شبستان: کتاب «روان شناسی تحول دینداری» اثر مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت و شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی منتشر شد.
به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه: کتاب «روان شناسی تحول دینداری» تألیف حجت الاسلام و المسلمین محمود نوذری، دانشیار و مدیر گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه است.
نویسنده در این کتاب موضوع «تحول دینداری» را در قالب پنج بخش و سیزده فصل بررسی کرده است. بخش اول کتاب، به گزارش و نقد رویکرد شناختی ـ ساختاری تحول دینداری اختصاص یافته و نظریه های گلدمن، الکایند، فولر و اسر وگماندر آورده شده است. بخش دوم به گزارش و نقد رویکرد احساسی و انگیزشی تحول دینداری و بخش سوم، به گزارش و نقد مطالعات اجتماعی تحول دینداری می پردازد. در بخش چهارم، به بررسی تجارب عالمان و معتقدان مسیحی در مسیحی سازی نظریه های تحول دینداری و نقد آن ها پرداخته شده است. بخش پنجم به بررسی وضعیت پژوهش و نظریه پردازی در ایران و نقد آن ها می پردازد.
در برشی از این کتاب می خوانیم:
«به کارگیری یافته های نظریه های تحول ایمان و دینداری غربی در یک کشور اسلامی مانند ایران دو ایراد اساسی دارد: ایراد نخست این است که این نظریه ها مبتنی بر مفاهیم مادیگرایانه، لیبرالیستی و سکولاریستی است و نه بر یک جهان بینی الهی و بنابراین، به کارگیری آن ها بدون تهذیب از این مبانی صحیح نیست؛ دوم این که نظریه های مذکور در چهارچوب تفسیرهای مسیحی و یهودی از موضوعات دینی است و نیز نمونه گیری های آن از بین جوامع مسیحی و یهودی انتخاب و آزمون شده است. بنابراین، تعمیم نتایج آن ها به یک جامعه مسلمان با چالش جدی مواجه است.»
گفتنی است، کتاب «روان شناختی تحول دینداری» در ۲۹۹ صفحه و با قیمت ۱۷۵۰۰ تومان روانه بازار نشر شده است و دانشجویان رشته های روان شناسی، علوم تربیتی و سایر علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی rihu.ac.ir و یا سازمان سمت به نشانی samt.ac.ir این کتاب را خریداری نمایند.
پایان پیام/248
نوشتن دیدگاه