کد خبر: 2092
منتشر شده در چهارشنبه, 11 اسفند 1395 12:40
به گزارش ایسنا به نقل از فیز، این دانشمند ایرانی با استفاده از شبیهسازی کامپیوتری متوجه شد که این نانوساندویچ میتواند خواص ویژهای در سنجش مولکولی و تصویربرداری زیستی داسته باشد. شهسواری در مصاحبه خود گفت: این پروژه تحقیقاتی به محققان برای طراحیهای سازههای هیبریدی دوبعدی و سهبعدی با استفاده...
به گزارش ایسنا به نقل از فیز، این دانشمند ایرانی با استفاده از شبیهسازی کامپیوتری متوجه شد که این نانوساندویچ میتواند خواص ویژهای در سنجش مولکولی و تصویربرداری زیستی داسته باشد.
شهسواری در مصاحبه خود گفت: این پروژه تحقیقاتی به محققان برای طراحیهای سازههای هیبریدی دوبعدی و سهبعدی با استفاده از مولکولهای فشرده شده کمک شایانی میکند.
وی افزود: در این تحقیق با استفاده از نیروهای واندروالس موفق شدیم اجزای این نانوساندویچ را در کنار هم حفظ کنیم و این برای اولین بار است که یک مطالعه تئوری در این زمینه عملیاتی میشود.
از نظر علمی در ساختار گرافن هیچ محدودهای برای تبدیل شدن آن به یک نیمهرسانا وجود ندارد اما ترکیب آن با منیزیم اکسید میتواند باعث تغییر این محدوده شود.
شهسواری خاطرنشان کرد: ما متوجه شدیم زمانی که لایه منیزیم اکسید در بین لایههای گرافن قرار میگیرد میتواند طیف وسیعی از پرتو نور را جذب کند و این قابلیت میتواند برای حسگرهای نوری بسیار قابل توجه باشد.
این محقق ایرانی دانشگاه رایس گفت: این تحقیقات میتواند در ساخت مواد هیبریدی دوبعدی مانند ساختارهای ششضلعی بور-نیترید به کار برود.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه