کد خبر: 22623
منتشر شده در یکشنبه, 09 مهر 1396 16:45
عطاالله حسنزاده در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: قیمت مرغ در ماه محرم و ده روز گذشته ثابت و با روند نسبتا نزولی همراه بوده است بهگونهای که هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری ۴۴۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان بوده است که با توجه به این وضعیت و هزینه های تولید گوشت مرغ، قیمت کنونی به زیان تولیدکنندگان تمام می شود چرا...
عطاالله حسنزاده در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: قیمت مرغ در ماه محرم و ده روز گذشته ثابت و با روند نسبتا نزولی همراه بوده است بهگونهای که هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری ۴۴۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان بوده است که با توجه به این وضعیت و هزینه های تولید گوشت مرغ، قیمت کنونی به زیان تولیدکنندگان تمام می شود چرا که جوجه یک روزه که برای این ایام ریخته شده است، حدود ۲۵۰۰ تومان بوده و با قیمت فروش این محصول در نرخ های کنونی نمیتوان هزینههای ایجاد شده را برای تولیدکنندگان جبران کرد.
وی افزود: در روزها و هفتههای گذشته قیمت گوشت مرغ به روند نزولی خود ادامه داد و به کیلویی حدود ۶۷۰۰ تومان کشور رسیده است که ناشی از افزایش تولید و عرضه و کاهش تقاضا برای این محصول بوده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ گوشتی ادامه داد: این وضعیت تولید و بازار پیش از این پیشبینی و به مرغداران اعلام شده بود که مواظب جوجه ریزی و میزان تولید شان باشند اما این اتفاق افتاد و شاهد عرضه بیش از تقاضای بازار هستیم.
حسنزاده گفت: به مرغداران پیشنهاد میکنیم تا وزن کشتار مرغ در واحدهای خود را کنترل کنند و بهترین وزن در این شرایط ۲۳۰۰ تا ۲۶۰۰ گرم است چرا که هم اکنون میانگین وزن کشتار ۲۶۰۰ تا ۲۸۰۰ گرم بوده و برای رسیدن به نقطه مطلوب که ۱۹۰۰ گرم است، باید به تدریج بتوانیم این وزن را کنترل کنیم تا بازار داخلی تنظیم شود و بتوانیم در صورت مازاد تولید آن را به کشورهای همسایه صادر کنیم.
وی اظهار کرد: به شرکت پشتیبانی امور دام نیز پیشنهاد می شود تا قیمت خرید گوشت مرغ در خط دو تولید را به بیش از هفت هزار تومان افزایش دهد تا مرغداران بیش از این زیان نکنند چرا که قیمت کنونی کیلویی ۶۹۵۰ تومانی برای خرید این محصول از مرغداران می تواند در آینده اثرات جبران ناپذیری در بازار گوشت مرغ داشته باشد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه