کد خبر: 34627
منتشر شده در چهارشنبه, 11 بهمن 1396 00:00
تاریخ چاپ: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ شماره خبر: ۳۳۴۷۸۲۴ بزرگنمایی متن خبر لیلی گلستان، مترجم و مدیر گالری گلستان ضمن انتقاد از صدا و سیما نحوه گفتوگو با رئیس جمهوری را غیرقابل قبول دانست. گلستان در گفتوگو با «ایسنا»، درباره نقش تلویزیون در اقبال مردم به کتاب خواندن و ادبیات داستانی و اینکه آیا اساسا تلویزیون...
تاریخ چاپ:
۱۳۹۶/۱۱/۱۱
شماره خبر:
۳۳۴۷۸۲۴
بزرگنمایی متن خبر
لیلی گلستان، مترجم و مدیر گالری گلستان ضمن انتقاد از صدا و سیما نحوه گفتوگو با رئیس جمهوری را غیرقابل قبول دانست. گلستان در گفتوگو با «ایسنا»، درباره نقش تلویزیون در اقبال مردم به کتاب خواندن و ادبیات داستانی و اینکه آیا اساسا تلویزیون در ایران میتواند به ادبیات داستانی معاصر کمک کند، اظهار کرد: تلویزیون یک رسانه فراگیر است و مخاطبان زیادی را میتواند جلب کند. تلویزیون میتواند به اشاعه ادبیات و سینما و تئاتر کمک بسیاری کند که نمیکند هیچ، فقط ابتذال را اشاعه میدهد.
رئیسجمهوری میآید در تلویزیون تا مسائل را برای مردم بگوید. برای این برنامه مجری از این بهتر نداشتیم؟ خواستید اینجوری از شان رئیسجمهوری بکاهید؟ رئیسجمهوری چرا باید گفتوگو با این مجری را قبول میکرد؟ سوالِ خوب جواب خوب میآورد، اینها چه سوالاتی بود که پرسیده شد؟ برنامه بسیار ناامیدکنندهای بود؛ حیف.این مترجم درباره اینکه آیا ادبیات هنوز فرهنگساز است، اظهار کرد: آموزش و فرهنگ کتابخوانی از دوران کودکستان باید به بچهها داده شود و آنها را به کتاب خواندن علاقهمند کرد. ادبیات میتواند فرهنگساز باشد به شرطی که با ایدئولوژی همراه نباشد و از بایدها و نبایدها دور باشد. شما فقط کافی است به کتابخانه مدارس سر بزنید تا از هر چه کتاب است بیزار شوید.گلستان سپس در پاسخ به این پرسش که با وجود ایجاد نهادهای عریض و طویل در حوزه کتاب و ادبیات، چرا بیشتر فضای ادبیات را نارضایتی شکل داده است، گفت: کدام نهاد عریض و طویل؟ یک وزارت ارشاد داریم که هرگز با اسم درستش خوانده نمیشود که «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» است. چرا؟ چون از فرهنگ در آن اثری دیده نمیشود و فقط دارند ارشادمان میکنند.
نوشتن دیدگاه