کد خبر: 38908
منتشر شده در یکشنبه, 15 بهمن 1396 08:01
اگر میزان آلاینده های موجود در هوا زیاد باشد، مشکل میتوان از اثرات سوء آن در امان ماند، ولی درباره آلاینده هایی که بهطورمعمول در همه شهرهای بزرگ و صنعتی ازجمله تهران وجود دارد، میتوان با مصرف بعضی از غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کم کرد. آفتابنیوز : هرگونه تغییر در ترکیب شیمییایی، فیزیکی و...
اگر میزان آلاینده های موجود در هوا زیاد باشد، مشکل میتوان از اثرات سوء آن در امان ماند، ولی درباره آلاینده هایی که بهطورمعمول در همه شهرهای بزرگ و صنعتی ازجمله تهران وجود دارد، میتوان با مصرف بعضی از غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کم کرد.
آفتابنیوز :
هرگونه تغییر در ترکیب شیمییایی، فیزیکی و حتی بیولوژیکی جو که باعث به خطر افتادن حیات موجودات زنده شود، آلودگی هوا گفته میشود. این روزها هوای اغلب شهرهای کشور آلوده شده است. در این حال باید با آلودگی بیشتر آشنا شویم و راههای مقابله با آن را نیز بیاموزیم.
مواد آلودهکننده هوا
مونواکسید کربن، اکسیدهای نیتروژن، هیدروکربنها، ریزگردها، ذرات معلق و سرب ازجمله مواد آلودهکننده هوا هستند.
در هوای آلوده چه بخوریم؟
اگر میزان آلاینده های موجود در هوا زیاد باشد، مشکل میتوان از اثرات سوء آن در امان ماند، ولی درباره آلاینده هایی که بهطورمعمول در همه شهرهای بزرگ و صنعتی ازجمله تهران وجود دارد، میتوان با مصرف بعضی از غذاها اثرات مضر آلودگی هوا را کم کرد.
متخصصین تغذیه برای کم شدن مضرات آلودگی هوا، مصرف منابع غذایی ویتامین E و ویتامین D را توصیه میکنند. این ویتامینها میتوانند اثرات مسمومکننده گازهای آلاینده را برطرف کنند و تا حد زیادی از ورود آن ها به بدن انسان جلوگیری نمایند.
ویتامین E در روغنهای گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزیها وجود دارد. منابع مناسب ویتامین D هم شیر و زرده تخممرغ هستند که باید در برنامه غذایی روزانهتان باشند. البته میتوانید با اجازه پزشک، مکملهای ویتامین E و D را هم مصرف کنید.
چگونه با آلودگی هوا مقابله کنیم؟
با توجه به اینکه وضعیت آلاینده های موجود در هوا، بسیار نگرانکننده شده و همه دنبال سیستمهای تصفیه و تمیزی هوا یا لوازم بخور هستند، قصد داریم تا بررسی کنیم که کدام سیستم کاربردیتر هست و با خیال راحت میتوانیم در خانه یا محل کارمان از آنها استفاده کنیم.
استفاده از دستگاه اکسیژنساز
اکسیژن سازها دستگاههای پزشکی هستند که اکسیژن موجود در هوای محیط را متمرکز میکنند تا گاز اکسیژن غنیشده را برای بیماران تأمین کنند. دو نوع اصلی از اکسیژنسازها وجود دارند: اکسیژن ساز های ثابت و قابلحمل (پرتابل).
بیشتر اکسیژن ساز های خانگی، از نوع ثابت هستند و میتوانند برای تولید اکسیژن، بهصورت مداوم و یا پالسی مورداستفاده قرار گیرند. برای بهره بردن حداکثر از اکسیژنتراپی، بهتر است از لوازم جانبی اکسیژن ساز مانند فیلتر، مرطوب ساز، لولهٔ اکسیژن و غیره استفاده کرد. امروزه، اکسیژنتراپی به کمک انواع متعدد اکسیژن ساز ها، بسیار راحت شده است. وب سایت آزطب انواع دستگاه اکسیژن ساز و تجهیزات پزشکی را برای مقابله با آلودگی هوا ارائه می کند.
برای بیمارانی که از آمفیزم، بیماری مزمن انسداد ریه (COPD) و یا سایر بیماریهای تنفسی رنج میبرند، اکسیژن سازها یکی از تجهیزات ضروری پزشکی است. بیماران حاد ریوی، پونومی، آسمی، قلبی و حتی افراد سالم نیز جهت رفع خستگی روزانه میتوانند از این دستگاه استفاده کنند.
میزان اکسیژن تولید شده در دستگاه های اکسیژن ساز
خلوص اکسیژن تولید شده در دستگاه های اکسیژن ساز حدود ۹۰ درصد است و همچنین جریان هوای خروجی دستگاه ها نیز عمدتا از ۰.۵ تا ۵ لیتر بر دقیق قابل تنظیم است که بر حسب نیاز قابل تغییر است.
وب سایت آزطب فروشنده تجهیزات پزشکی
فروشگاه اینترنتی آزطب به عنوان مرجعی تخصصی در فروش تجهیزات پزشکی و حوزه سلامت، درقالب بستر فروشگاه اینترنتی انواع تجهیزات پزشکی را ارائه می کند.
آزطب مرجع تخصصی برای نقد و بررسی و فروش اینترنتی لوازم پزشکی در حوزه سلامت است. گروه های مختلف کالا و تجهیزات شامل تجهیزات پزشکی آزمایشگاهی، پزشکی، ورزشی، لوازم پزشکی خانگی و… با تنوعی منحصر به فرد در این فروشگاه عرضه می گردد.
نوشتن دیدگاه