کد خبر: 47201
منتشر شده در چهارشنبه, 09 خرداد 1397 12:46
۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶ دستگاه الکترومایوگرافی بیسم، ساخته شده توسط پژوهشگران مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات رونمایی شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد علوم و تحقیقات، مجید پولادیان رئیس مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات گفت: با توجه به...
۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶
دستگاه الکترومایوگرافی بیسم، ساخته شده توسط پژوهشگران مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد علوم و تحقیقات، مجید پولادیان رئیس مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات گفت: با توجه به محدودیتهای دستگاههای الکترومایوگرافی (EMG) موجود و از سوی دیگر احساس نیاز به آن در ایران و قیمت بالای انواع خارجی آن، با همکاری دکتر بابک رضایی افشار از پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات برای طراحی و ساخت این دستگاه بصورت بیسیم اقدام شد.
وی افزود: در طراحی و ساخت این دستگاه حداکثر دقت صورت گرفته به نحوی که مشکلات و محدودیتهای نمونههای خارجی نظیر تاثیرپذیری از نویزهای محیط، محدودیت در حرکت و... در آن برطرف شده است.
این محقق ادامه داد: ایجاد شرکت دانشبنیان و تولید انبوه این دستگاه باتوجه به نیاز کشور از جمله اهدافی است که با حمایت دانشگاه در مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات به دنبال تحقق آن هستیم.
پولادیان خاطرنشان کرد: در صورت تولید انبوه این دستگاه قیمتی حدود یک سوم نمونههای خارجی را با کارایی بیشتر خواهد داشت.
بابک رضایی افشار دیگر مجری طراحی و ساخت این دستگاه نیز گفت: از جمله مزایای این دستگاه میتوان به دانش بومی، انعطافپذیری در سختافزار و نرمافزار بر اساس نیاز مشتری، عدم اجبار به استفاده از ژل و الکترودهای Ag-Agcl، ارزان بودن، قابلیت تنظیم محل ثبت روز عضله، دقت بالا، عدم تاثیرپذیری از نویزهای محیط و کوچک بودن آن اشاره کرد.
وی افزود: بر اساس طراحی در ساخت این دستگاه قابلیت استفاده برای آنالیز حرکات عضلات را در حالت حرکت شدید و ناگهانی نیز دارد و فرد استفادهکننده میتواند همراه با فعالیت روزانه در صورت نیاز به آنالیز مداوم بدون مشکلی از آن استفاده کند.
الکترومایوگرافی ( EMG ) تکنیکی برای ثبت فعالیتهای الکتریکی عضلات بدن در مواقع فعالیت و انقباضات ماهیچهها بوده و به نوعی همان اصطلاح کلینیکی «نوار عضله» است.
کد خبر 4309803
برچسبها
مطالب بیشتر
از سراسر وب
'); })(document);
نوشتن دیدگاه