کد خبر: 10801
منتشر شده در دوشنبه, 17 اسفند 774 18:54
گروه سیاسی صابرنیوز:دکتر حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم درخصوص تفاوت آرای اعلام شده برای افرادی که نتوانستند رأی بدهند به خبرنگار صابرنیوز گفت: چون این آمارها پایه علمی ندارد و براساس حدس و گمان است طبیعی است که با هم متفاوت باشد برای ارائه آمار دقیق نیاز است که...
<?xml encoding="utf-8" ??????>
گروه سیاسی صابرنیوز:دکتر حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم درخصوص تفاوت آرای اعلام شده برای افرادی که نتوانستند رأی بدهند به خبرنگار صابرنیوز گفت: چون این آمارها پایه علمی ندارد و براساس حدس و گمان است طبیعی است که با هم متفاوت باشد برای ارائه آمار دقیق نیاز است که یک بررسی میدانی صورت می گرفت و کار علمی درستی در این باره انجام می شد وبعد اعلام می شد، نه اینکه هر فردی از ظن خودش عددی را مطرح کند . البته در این دولت تناقض آمار و ارقام سابقه دارد زیرا خیلی وقت ها در صدد این نیستند چیزی که بیان می کنند و با واقعیت ها مطابقت داشته باشد. درباره میزان اشتغال هم ما در گذشته داشتیم که آمارهای متناقضی مطرح می کردند. در خصوص رشد، آمار و ارقام بیکاری کشور آنچه که رئیس جمهور می گفت با آنچه که مرکز آمار و یا وزیر کار و یا گزارش هایی که در دولت یازدهم مطرح می کردند اینها معمولا با هم یکسان نبود.
وی ادامه داد: درباره وضعیت کشور، خزانه و... این ها هم با واقعیات تطابق نداشت و نکته دیگر این است که اگر چنین تعداد نفراتی نتوانستند رأی بدهند، دستگاه اجرایی و دولت باید پاسخگو باشد نه اینکه فرافکنی بکنند چون دست اندرکاران اجرایی آنچنان غرق در تلاش برای رأی آوردن آقای روحانی بودند که وظایف خودشان را به خوبی انجام ندادند. تعداد زیادی از مجریان انتخابات هم تغییر کرده بودند، افرادی که تسلط کافی به کارشان نداشتند البته در حوزه هایی که رأی آقای رئیسی بالا بود تعمد هم در کار بود که رأی گیری را با تأخیر شروع کردند . طبق گزارش هایی که از استان ها می رسید در برخی مناطق تا ساعت 11 هم رأی گیری انجام نمی شد یا اینکه در بین رأی گیری با کمبود تعرفه مواجه می شدند این واقعا تأسف بار است بعد از گذشت 38 سال از انقلاب و 35 بار انتخابات که برگزار شده است اینها مقدمات کار را فراهم نکردند تا مردم اذیت نشوند، قطع شدن برق در برخی حوزه ها و یا اختلال در اینترنت و دستگاه های ثبت شماره ملی افراد ، در برخی مناطق صندوق ها را در طبقه دوم قرار داده بودند که برای سالمندان، جانبازان، معلولین دشوار بود و انواع و اقسام ایرادات و اشکالاتی که ناشی از ضعف اجرا بود در حوزه ها مشاهده می شد.
نماینده مردم رفسنجان در دوره پنجم مجلس افزود: البته همزمانی با انتخابات شوراها هم می توانست در این زمینه دخیل باشد ولی به هرحال بیشترین اشکالات متوجه خود نیروهای اجرایی هست. همه این ها باعث شد که کار بزرگی که مردم انجام دادند در مواردی با تلخی همراه باشد امیدواریم این مسئله در آینده تکرار نشود و با افرادی هم که قبل از رأی گیری و هنگام انتخابات کوتاهی وتخلف کردند، با قاطعیت برخورد شود چون انتخابات نماد مردم سالاری کشور و بیانگر عظمت و شعور ملت است و درست نیست عده ای با بی تدبیری و یا تعمدا موجب ایجاد اشکالاتی در روند انتخابات بشوند.
وزیر دولت دهم اظهار داشت: در کل شاید در صورت رسیدگی به تخلفات، نتیجه انتخابات تغییر نکند ولی در نظام اسلامی زیبنده نیست حتی در یک صندوق رأی تخلف انجام شود چه برسد به اینکه در غالب استان ها گزارش بیاید که اعمال نفوذ شده و اشکالاتی وجود داشته به همین جهت باید رسیدگی شورای نگهبان بدون اغماض باشد نگویند دیگر انتخابات گذشته و نیاز به رسیدگی نیست، نه حتما باید رسیدگی شود. افراد متخلف اعم از مدیران وزارت کشور، استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و... باید مشخص شوند و دستگاه قضایی هم باید با شدت برخورد بکند که این انجام تخلفات در آینده رویه نشود چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایه کشور است و این جسارت و جرأت نباید در برخی از دست اندرکاران ایجاد شود که بخواهند در آرای مردم دخل و تصرف و اعمال نفوذ کنند. حتما این مسئله باید با جدیت پیگیری شود ولو اینکه در نتیجه انتخابات تأثیری نداشته باشد اما رسیدگی به تخلفات یک امر حیاتی و ضروری است.
وی ادامه داد: این حرف که آقای رحمانی در گفتگوی ویژه خبری گفتند که فیلم های موجود و پخش شده در فضای مجازی از تخلفات، دروغ و ساختگی است، درست نیست، چون مردم خودشان در پای صندوق های رأی بودند و دیدند که چه اشکالاتی وجود داشته است. بنده خودم در یکی از مناطق تهران، منطقه کن، که برای رأی دادن رفته بودم ، برق قطع شد این ها نشان دهنده بی عرضگی مسئولان اجرایی هست که این اتفاقات رخ می داد و همین طور در صندوق های مختلفی که با ما درتماس بودند و مخصوصا جاهایی که آقای رئیسی رأی بالایی داشتند، کارشکنی هایی که انجام می شد حالا با صحبت آقای رحمانی فضلی واقعیت تغییری نمی کند و نمی شود مسائل را کتمان کرد.
دکتر حسینی در پایان افزود: اکنون دیگر هر فردی یک موبایل دارد و به راحتی می تواند از تخلفات گزارش تهیه کند و بعد هم بخشی از گزارش تخلفات مربوط به روز انتخابات می باشد قبل از آن هم وعده های بسیاری که داده شد، تخریب گسترده ای که صورت گرفت پاداش هایی که برخی وزارتخانه ها مثل وزارت نفت داد، معوقاتی که پرداخت شد، افزایش حقوق مستمری بگیران تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و مجموعه ای از اقداماتی که انجام شد به هرحال اینها همه در نتیجه انتخابات تأثیر دارد و لذا باید در این باره یک فکر اساسی شود که دولت ها نتوانند از قدرت خودشان برای اعمال نظر استفاده کنند و بزرگترین مسئله این اتفاقات هم همان جنگ روانی بود که ایجاد کردند و بحث جنگ و صلح را مطرح کردند و تخریب های گسترده ای که علیه آقای رئیسی انجام دادند به جای اینکه برنامه های خودشان را مطرح کنند به ایجاد رعب و وحشتی در مردم پرداختند. اینها نه با قانون مطابقت دارد و نه با اخلاق اسلامی. از کسانی که می خواهند مجری قانون باشند و به قرآن سوگند بخورند که مجری قانون اساسی باشند اینگونه روش ها به هیچ وجه قابل قبول نیست.
نوشتن دیدگاه