کد خبر: 27468
منتشر شده در سه شنبه, 07 آذر 1396 18:32
دکتر علی عسکری با اشاره به نقش رسانه ملی در همگرايی جهان اسلام گفت: صدا و سيما برای تقويت این امر از هيچ تلاشی فروگذار نمیكند. به گزارش سینماخبربه نقل از روابط عمومی رسانه ملی؛ رئيس سازمان صداوسيما در نشستی با دبیركل و اعضای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینكه وحدت امری ضروری در جهان...
دکتر علی عسکری با اشاره به نقش رسانه ملی در همگرايی جهان اسلام گفت: صدا و سيما برای تقويت این امر از هيچ تلاشی فروگذار نمیكند.
به گزارش سینماخبربه نقل از روابط عمومی رسانه ملی؛ رئيس سازمان صداوسيما در نشستی با دبیركل و اعضای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینكه وحدت امری ضروری در جهان اسلام و موجب بركت و قدرت است، افزود: دشمن میداند كه امت رسول گرامی اسلام (ص) امتی دارای توانمندی فكری، عقیدتی، عقلی، نیروی انسانی، استعداد سرزمینی، اقتصادی، سیاسی و زمینی است و با اتكا به این سرمایههای عظیم توانسته به قدرت بزرگی در مقابل استكبار بدل شود.
وی با تأكید بر اینكه تنها جایی كه میتواند منشأ تولید و رویش قدرت شود، همین منطقه اسلامی است؛ گفت: دشمن برای تخریب چنین قدرتی برنامه ریزی كرده است.
دكتر عسكری از برنامه آمریكا برای ایجاد اختلاف و فتنه بین مسلمانان و سپس درگیریهای خونین برای تضعیف اسلام و قدرت مسلمانان گفت و افزود: آمریكا در چارچوب همین سیاست، داعش را ایجاد كرد تا شیعه و سنی را درگیر جنگی تمام عیار كند اما با ناكامی این گروهک منفور تروریستی، این سیاست شكست خورد.
وی با بیان اینكه این شكست زمینه را برای مصونیت در مقابل چنین دسیسههایی فراهم كرد، گفت: اكنون فصل جدیدی برای وحدت مسلمانان آغاز شده است.
رئیس سازمان صداوسیما تخریب قدرت مسلمانان و چهره اسلام را دو هدف بزرگ استكبار خواند و اظهار داشت: تضعیف قدرت مسلمانان بخشی از تلاش دشمن است؛ اما تخریب چهره اسلام هدف بزرگی است كه باید هوشیارانه در مقابل آن ایستاد.
وی ابراز امیدواری كرد؛ برگزاری كنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی كه هفته آینده در تهران برگزار خواهد شد، گام بلندی برای تقویت وحدت مسلمانان باشد.
دكتر عسكری دشمن شناسی را وجه دیگری از وحدت دانست و تأكید كرد: اگر دشمن خوب شناخته شود، معنای وحدت بهتر جلوهگر میشود و ما باید دشمنان وحدت مسلمانان را خوب بشناسیم.
رئیس رسانه ملی ابراز امیدواری كرد تلاش مجمع تقریب مذاهب برای تقویت وحدت مسلمانان به ثمر بنشیند و گفت: صداوسیما در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نمیكند و با پوشش این كنفرانس و برنامههایی كه برای تقویت وحدت مسلمانان برگزار می شود، همواره میكوشد رسالت خود را به انجام برساند.
وی با بیان اینكه تمدن سازی مستلزم كار فكری پیچیده ای است، افزود: تمام معاونت های رسانه ملی و معاونت های برنامه ساز شامل معاونت صدا، سیما، برون مرزی، استانها و سیاسی آمادگی كامل دارند كه از پژوهش های مجمع تقریب مذاهب در این زمینه استفاده كنند و به تبیین راهبردهای تقویت وحدت مسلمانان و ایجاد تمدن اسلامی بپردازند.
رئیس رسانه ملی افشاگری اهداف پشت پرده شبكه های مروج شیعه انگلیسی و اسلام آمریكایی را از برنامههای صدا و سیما برشمرد و گفت: شبكههای ملی، استانی و برون مرزی باید با برنامهسازی عمیق و هوشمندانه به معرفی اسلام واقعی و تحكیم وحدت بین امت اسلام اهتمام ورزند.
آیت الله «محسن اراكی» دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز در این نشست با اشاره به تأكیدهای مكرر مقام معظم رهبری بر اهمیت وحدت امت اسلام و ضرورت مقابله با فتنه تفرقه افكنی دشمن، گفت: تقریب هم اكنون از حوزه نخبگانی به حوزه اقشار مردم وارد شده و با تأسیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت، بانوان مسلمان، احزاب مقاومت و اعزام سفیران تقریب به دنبال خنثی سازی توطئه دشمنان اسلام است.
دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیشنهادهایی برای پوشش هرچه بهتر رویدادهای سی و یكمین كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ارائه كرد.
حضور پررنگ تر رسانه ملی در پوشش برنامه های این كنفرانس، پرداختن به ویژگی های این كنفرانس كه حدود نیمی از شركتكننندگان آن جدید و از شخصیت های برجسته جهان اسلام اند، بررسی علمی موضوع وحدت مسلمانان ، معرفی دو طیف وحدت گرا و تفرقه گرا و تبیین منافع و زیان هایی كه برای ملت های منطقه در این زمینه به وجود آمده است و گفت وگو با علما و استادان جهان اسلام كه به این كنفرانس دعوت شده اند از جمله پیشنهادهای رئیس مجمع تقریب مذاهب دراین نشست بود.
شایان ذکر است؛ سی و یكمین كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با شعار وحدت و الزامات تمدن نوین اسلامی از 14 تا 16 آذر در سالن اجلاس كشورهای اسلامی برگزار می شود.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه