کد خبر: 31873
منتشر شده در دوشنبه, 11 دی 1396 18:06
مرتضی سرهنگی می گوید خاطرات بر جای مانده از جنگ، قیمت تمام شده آن را برای یک ملت بازگویی می کند تا آنها بدانند که در امروز جامعه شان باید چگونه رفتار کنند. به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «دارساوین» شامل خاطرات و روزنوشت های سردار فتح الله جعفری از سال ۵۲ تا ۵۹ که به کوشش سعید علامیان...
مرتضی سرهنگی می گوید خاطرات بر جای مانده از جنگ، قیمت تمام شده آن را برای یک ملت بازگویی می کند تا آنها بدانند که در امروز جامعه شان باید چگونه رفتار کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «دارساوین» شامل خاطرات و روزنوشت های سردار فتح الله جعفری از سال ۵۲ تا ۵۹ که به کوشش سعید علامیان گردآوری و در انتشارات سوره مهر منتشر شده است عصر روز دوشنبه در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری در سخنانی عنوان کرد: جنگ ها در روز و ساعتی شروع و در روز و ساعتی دیگر تمام می شوند اما دامنه مطالعاتی آنها تا قرن ها باقی می ماند و دنیا این فرصت را پیدا می کند تا آنچه در آنها رخ داده است، رصد کند و بفهمند که ادبیات جنگ امری است گرانبها که به قیمت خون جوانان یک کشور، ویرانی ها، مفقود شدن و ... حاصل میشود.
سرهنگی ادامه داد: به دلیل آنکه ادبیات جنگ چنین بهایی دارد سرشار است از انرژی و قرنها جهان به آن نیاز خواهد داشت. کتاب «دارساوین» در این میان به ما نشان می دهد که قرار گرفتن یک نظامی در کنار یک نویسنده و بالعکس چگونه می تواند منجر به یک اثر سالم و دقیق در این ادبیات برای ما شود.
وی افزود: این کتاب و سایر آثاری که به موضوع جنگ در دنیا نوشته می شوند قیمت تمام شدن جنگ را برای ملت ها محاسبه می کند تا مردم بدانند چراغی که بعد از جنگ بالای سرشان روشن میشود چه قیمتی دارد و بعد از جنگ باید با جامعه و کشورشان چگونه رفتار کند؟
مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری همچنین گفت: خاطرات جنگ مقدمه شناخت آن است و نزدیکترین روایت ها را برای ما بازنمایی می کند. به باور من این خاطرات مانند دانه گندم است. وقتی نوشته شد مبدل به گندمزار میشود و وقتی خوانده میشود حکم قرص نان را پیدا می کند که به جامعه جان می دهد.
نوشتن دیدگاه