کد خبر: 37805
منتشر شده در یکشنبه, 22 بهمن 1396 14:48
سی و ششمین جشنواره فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن در تهران و مراکز استان ها برگزار می شود. عصرایران - سی و ششمین جشنواره فیلم فجر از پنجشنبه 12 بهمن ماه در سینماهای منتخب آغاز شده است. در این دوره 25 فیلم شامل 22 فیلم سینمایی، 2 مستند بلند و یک انیمیشن در یک بخش اصلی به نمایش در می آید. در این بخش در...
سی و ششمین جشنواره فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن در تهران و مراکز استان ها برگزار می شود.
عصرایران - سی و ششمین جشنواره فیلم فجر از پنجشنبه 12 بهمن ماه در سینماهای منتخب آغاز شده است. در این دوره 25 فیلم شامل 22 فیلم سینمایی، 2 مستند بلند و یک انیمیشن در یک بخش اصلی به نمایش در می آید.
در این بخش در پایان هر روز از برگزاری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر چند نکته از روزهای برگزاری جشنواره مرور می شود.
1 - شنبه 21 بهمن 1396 در دهمین روز برگزاری جشنواره فیلم فجر و نهمین روز برگزاری جشنواره در پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره، دو فیلم به نمایش درآمد. «کار کثیف» به کارگردانی خسرو معصومی و مستند «زنانی با گوشواره های باروتی» به کارگردانی رضا فرهمند در پردیس ملت به نمایش درآمد که نشست این فیلم ها با حضور عوامل برگزار شد.
2 - نتیجه شمارش آرای فیلم های نمایش داده شده در روز دهم جشنواره فیلم فجر 21 بهمن توسط ستاد انتخاب فیلم برگزیده از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر اعلام شد. فهرست فیلم ها بدون اولویت است: «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «بمب، یک داستانه عاشقانه» به کارگردانی پیمان معادی، «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی، «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان فیلم های حاضر در این فهرست هستند.
3 - نخستین فیلم روز گذشته پردیس ملت، «کار کثیف» به کارگردانی خسرو معصومی بود. معصومی در نشست این فیلم گفت: «از اینکه وضعیت بیکاری در جامعه را همه میدانیم. دوست جوان تحصیلکردهای دارم که وقتی به او گفتم که چرا ازدواج نمیکنی جواب داد در این کشور در حال حاضر هزینه یک خانواده دو نفره حدود 4 میلیون تومان است. با این وضعیت بیکاری و اقتصاد این پول را از کجا بیاورم.» او همچنین در پاسخ به سوالی مربوط به کند بودن ریتم فیلم و زمان طولانی آن گفت: «با آقای زندباف تدوینگر فیلم گفتوگو کردهایم و قرار است 15 دقیقه از فیلم کم شود. فیلم را دوست دارم اما به این نتیجه رسیدهایم که بخشهایی که به داستان ضربه نمیزند از فیلم کوتاه کنیم.»
4 - ابراهیم داروغه زاده شب گذشته به برنامه هفت شبکه سه رفت و در بخشی از این برنامه گفت: «امسال سالمترین دوره انتخاب بهترین فیلم مردمی را داشتیم و بلیتهای صاحبان آثار، گیشه سینماها و ارگانها و نهادها در آرای مردمی تاثیرگذار نبود.»
5 - مستند «زنانی با گوشواره های باروتی» به کارگردانی رضا فرهمند آخرین فیلم جشنواره بود که در پردیس سینمایی ملت به نمایش درآمد. فرهمند در نشست این فیلم گفت: خبرنگاران بیش از هرکسی با این فیلم میتوانند همذات پنداری کنند. این فیلم روایتگر بخشی از ماجرای داعش است که مغفول مانده و هیچ فیلمی به خانواده داعشیها نپرداخته است.» نورالحلی؛ گزارشگر فیلم «زنانی با گوشوارههای باروتی» درباره حضور در این فیلم گفت: «من خبرنگار هستم و قبل از این فیلم تجربه بازیگری نداشتم. همه آنچه که در فیلم دیدید واقعیت است و هیچ بازی صورت نگرفته است. این واقعیتی است که در جریان است و شما خبرنگاران باید این واقعیتها را انعکاس دهید.»
6 - شب گذشته در پردیس سینمایی ملت در یک نشست با حضور اهالی رسانه نامزدهای دریافت سیمرغ بخش های مختلف جشنواره اعلام شد. فرشته طائرپور، حسن خجسته، بهرام بدخشانی، رسول صدرعاملی، کمال تبریزی، محمدرضافروتن و خسرو دهقان، اعضای هیأت داوران جشنواره فیلم فجربودند که نامزدهای دریافت سیمرغ بخشهای مختلف را اعلام کردند.
7 - حاشیه های متعددی در فضای رسانه ای در مورد اعلام اسامی نامزدهای بخش های مختلف جشنواره ایجاد شده است. در این میان نادیده گرفتن فیلم «لاتاری» و بازیگران آن در داوری ها از حواشی بود که در مورد آن مطالبی منتشر شد.
8 - فیلمهای «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی و «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی هر کدام با نامزد شدن در 11 بخش رکورددار گرفتن سیمرغ سیوششمین جشنواره فیلم فجر شدند. بعد از این سه فیلم، فیلمهای «بمب» به کارگردانی پیمان معادی و «دارکوب» به کارگردانی بهروز شعیبی با 10 نامزدی در بخشهای مختلف در رتبه بعدی قرار گرفتند. فیلمهای «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا، «عرق سرد» به کارگردانی سهیل بیرقی و «سرو زیر آب» به کارگردانی باشه آهنگر با 8 نامزدی و فیلمهای «شعلهور» و «کامیون» هر کدام با 6 نامزدی در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
9 - فرشته طائرپور، عضو هیأت داوران جشنواره در پایان نشست اعلام نامزدها در واکنش به نظر اهالی رسانه درباره نامزد نشدن بعضی از هنرمندان گفت:« شما از کاندیدهای ما با خبر شدیم و ما از آرای شما. این انتخابهایی بین آثار امسال بود و امیدواریم سال خوبی برای سینمای ایران باشد. ما قرار نیست همرای باشیم اما قرار است به آرای یکدیگر احترام بگذاریم.»
10 - پرویز پرستویی، بازیگر پیشکسوت در واکنش به اعلام نام پژمان جمشیدی به عنوان کاندیدای دریافت جایزه نقش مکمل مرد در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر در صفحه اینستاگرامش نوشت: «پژمان عزیز، به قول خودت، چهار سال فحش، چهار سال تهمت، چهار سال فشار، چهار سال صبر، چهار سال تلاش و حالا کاندیدا با تمام وجود بهت تبریک میگم. نگران نباش تا بوده همین بوده و خواهد بود. قابل توجه اونهایی که زمان اعلام کاندیدا شدن تو خندیدند. یادمون نره زندهیاد فردین هم کشتیگیر بود و تبدیل به یک اسطوره بیادماندنی شد حتما لیاقتش رو داشته، زندهیاد عزیز اصلی هم از فوتبال به سینما اومد و در خیلی از فیلمها خوش درخشید و... مبادا صدای خندهها، تو رو از راهی که پیش گرفتی مایوس کنه. تو در تئاتر، تلویزیون و سینما از مردم جواب گرفتی و حتما لیاقتش رو داشتی، حالا هم پشتت به همین سرمایههای مردمی گرم باشه. حرف زیاده....روح مادرت شاد و آرزوی سرفرازی برایت دارم و در آخر به همه عزیزانی که کاندیدا شدن و همه کسانی که امشب سیمرغ خواهند گرفت تبریک میگم و به اون کسانی که صدای خندهشان را در یک رسانه ملی شنیدم میخوام بگم ما قراره با هم بخندیم، نه به هم...»
سی و ششمین جشنواره فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن در تهران و مراکز استان ها برگزار می شود.
نوشتن دیدگاه