کد خبر: 40980
منتشر شده در سه شنبه, 24 بهمن 1396 02:11
درسگفتار زبان شناسی تاریخی برگزار می شود خبرگزاری شبستان: درسگفتار زبان شناسی تاریخی با تدریس دکتر «آندریاس وایبل»، عضو هیات علمی دانشگاه فرانکفورت آلمان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری شبستان، به همت پژوهشکده زبانشناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات...
درسگفتار زبان شناسی تاریخی برگزار می شود
خبرگزاری شبستان: درسگفتار زبان شناسی تاریخی با تدریس دکتر «آندریاس وایبل»، عضو هیات علمی دانشگاه فرانکفورت آلمان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری شبستان، به همت پژوهشکده زبانشناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، درسگفتار زبانشناسی تاریخی با تدریس دکتر «آندریاس وایبل»، عضو هیات علمی دانشگاه فرانکفورت آلمان و استاد مدعو دانشگاه تهران برگزار می شود.
تاریخ از مهمترین رویکردها به مطالعه زبان می باشد که بیش از دو قرن پیشینه دارد. مطالعات تاریخی از مهمترین مطالعات زبانشناسی برای هر زبانی محسوب میشود و کشف حقایق تاریخی در مورد ساخت زبان فارسی ما را در شناخت جایگاه این زبان و اهمیت آن یاری می رساند. متاسفانه در دهه های اخیر و با ورود مطالعات زایشی به عرصه زبانشناسی، رویکرد تاریخی به مطالعه زبان کمی کمرنگ شده است. انجمن علمی دانشجویی قصد دارد تا با برگزاری این دوره درک دانشجویان را از علم زبانشناسی تاریخی بالا ببرد.
سرفصل ها و محتوای این دوره آموزشی به شرح ذیل است:
سیر تحول زبانی در جهان
سیر تحول زبان های هند و اروپایی
دسته بندی وراثتی زبان ها
تحولات اوایی و واجی زبان ها
تحولات ساختواژه ای زبان ها
تحولات نحوی زبان ها
درخت های خانوداگی
روش های پژوهش عملی و فیلولوژی
ریشه شناسی
بررسی نظام های نوشتاری
پیوستار زبان ها در زمان و مکان
همگانی های زبان
بازسازی واجی
قرض گیری زبانی
انواع دگرگونی معنایی
این دوره با هدف افزایش دانش نظری دانش پذیران درباره زبانشناسی تاریخی و ارتقای مهارت عملی دانش پذیران در ارزیابی داده های زبانی از لحاظ تاریخی برگزار می شود ضمن اینکه شرکت در آن برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران رشتههای زبان شناسی و فرهنگ و زبان های باستانی و تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.
این دوره ۲۳ ساعت ( ۱۵جلسه ۱/۵ ساعته ) ۱۵روز است و در روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ برگزار می شود و شروع آن از تاریخ ۲۵ بهمن است. هزینه ثبت نام در این دوره ۲ میلیون ریال است که این مبلغ برای اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه،طلاب و دانشجویان و همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی ۱۵۰ میلیون ریال و برای دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ۷۰ میلیون ریال است.
گفتنی است تلفن مشاوره (در ساعت اداری ) ۸۸۶۲۴۴۸۵ است.
پایان پیام/248
نوشتن دیدگاه