کد خبر: 43739
منتشر شده در سه شنبه, 11 ارديبهشت 1397 16:24
منتشر شد؛ پنجاه پرسش و پاسخ مهدوی خبرگزاری شبستان: مسئله مهدویت و اعتقاد به منجی از موضوعات مطرح در میان همه ملتها و مکتبهای الهی و مادی است و در اسلام تمامی فرقهها و مذاهب اسلامی در انتظار یک مصلح جهانی از دودمان پیامبر اسلام به سر میبرند. به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان به نقل از نشر...
منتشر شد؛
پنجاه پرسش و پاسخ مهدوی
خبرگزاری شبستان: مسئله مهدویت و اعتقاد به منجی از موضوعات مطرح در میان همه ملتها و مکتبهای الهی و مادی است و در اسلام تمامی فرقهها و مذاهب اسلامی در انتظار یک مصلح جهانی از دودمان پیامبر اسلام به سر میبرند.
به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان به نقل از نشر معارف: کتاب «پنجاه پرسش و پاسخ مهدویت» برگرفته و تکمیل شده از کتاب «دادگستر جهان» نوشته آیتالله ابراهیم امینی، از علمای برجسته حوزه علمیه قم است که به همت حجتالاسلام دکتر عباس نیکزاد، استاد حوزه و دانشگاه، به صورت پرسش و پاسخ درآمده است تا سئوالات و شبهات درباره این باور مسلمانان پاسخ داده شود.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم: «مسئله مهدویت و اعتقاد به منجی از موضوعات مطرح در میان همه ملتها و مکتبهای الهی و مادی است و در اسلام تمامی فرقهها و مذاهب اسلامی در انتظار یک مصلح جهانی از دودمان پیامبر اسلام به سر میبرند و به عنوان یک اعتقاد عمومی امت اسلامی مورد توجه بوده است، اما شیعیان که با اتصال به معارف نورانی اهل بیت(ع) و ارائه صفات و ویژگیها و فلسفه و اهداف روشن در اعتقاد به مهدویت، چشمه امید به آینده را در دل ستمدیدگان و ملتهای محروم باز کرده است و برنامهها و نقشههای سلطهگرایانه استکبار را به خطر انداخته مورد انواع حملات و تهدیدها قرار دارد. از یک سو مدعیان دروغین، سوءاستفاده کنندگان از نام مهدویت با ارائه ناصواب از حضرت مهدی(عج) و وارد کردن تحریفات و خرافات در اندیشه شرقی انتظار و سوء برداشت از تفکر مهدویت و دشمنان و استکبار که اعتقاد به مهدویت را با منافع مستکبرانه و خوی سلطهگرایانه و چالشهایی که در عهد تکتازی جهانی با آن مواجه هستند را از ناحیه تفکر مهدویت میبینند که با ایجاد سوالات و شبهات تحریم چهره خشن و خونبار از مهدی موعود به مقابله با این تفکر برخاسته است... در این رساله به انواع پرسشها و اشکالات و ابهاماتی که درباره حضرت مهدی(عج) و مهدویت مطرح شده و یا ممکن است مطرح شود پرداخته شده و پاسخ روشن و قاطع داده شده است.
این کتاب به موضوعاتی چون «آغاز عقیده مهدویت»، «مهدی(ع) در احادیث اهل سنت»، «انتظار منجی در ادیان دیگر»، «امامت در کودکی»، «فلسفه غیبت و انواع آن»، «فواید غیبت»، «طول عمر حضرت»، «وظایف مسلمانان در دوره غیبت»، «انتظار فرج»، «علائم ظهور»، «قضیه سفیانی و دجال»، «جهان پس از ظهور» و... می پردازد.
دفتر نشر معارف از این استاد حوزه و دانشگاه تاکنون کتابهای «کلام جدید»، «کتاب مقدس زیر ذره بین»، «بررسی تطبیقی قرآن و کتاب مقدس»، «تحلیل مسائل اساسی در خداشناسی»، «بررسی برخی دیدگاهها و چالشها در باب معاد»، «بررسی تقابل عقل و نفس در مثنوی مولوی»، «نظارت استصوابی» و «مجلس خبرگان رهبری» را منتشر کرده است.
«صراط مستقیم: نقدی بر قرائت دکتر سروش از پلورالیسم دینی» (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)، «عقل و دین از دیدگاه ملاصدرا و برخی از فیلسوفان صدرایی معاصر» (پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)، «معرفت نفس از ديدگاه حکيمان» (انجمن معارف اسلامى ایران و آیت عشق)، «حکومت اسلامی، مبانی و اهداف» و «خودشناسی فلسفی» (انتشارات ارمغان کوثر) از دیگر آثار اوست.
پایان پیام/248
نوشتن دیدگاه