کد خبر: 49457
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 14:39
به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، جلسه مشترک مسئولان دبیرخانه دائمی کنگره و مجمع عالی حکمت اسلامی، پنجشنبه، ۷ تیرماه در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار شد. بنابر این گزارش، آیت الله فیاضی رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی،...
به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، جلسه مشترک مسئولان دبیرخانه دائمی کنگره و مجمع عالی حکمت اسلامی، پنجشنبه، ۷ تیرماه در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار شد.
بنابر این گزارش، آیت الله فیاضی رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی، عطاالله رفیعی آتانی رئیس دبیرخانه و دبیر علمی کنگره و امیر سیاهپوش قائم مقام رئیس دبیرخانه از اعضای حاضر در این جلسه بودند.
در ابتدای این جلسه دکتر رفیعی گزارش مفصلی از اهداف و رویکردهای کنگره، برنامههای مختلف و دستاوردهای علمی و تولیدات کنگره ارائه کرد. وی بر اهمیت فلسفه به عنوان مبنای اصلی حرکت برای ایجاد تحول در علوم انسانی تاکید کرد و ظرفیت فلسفه صدرایی را برای رسیدن به این مقصود بسیار بالا دانست.
دکتر رفیعی گفت: با توجه به ظرفیت بالای فلسفه صدرایی و ذخیره عظیم در اختیار، انتظار میرود مجمع عالی حکمت اسلامی در این مقوله ورود جدی داشته و دبیرخانه را برای نیل به اهداف مد نظر کمک کند.
آیت الله فیاضی رئیس مجمع عالی حکمت اسلامی نیز با تأیید اهمیت موضوع و تأکید بر نقش مهم فلسفه در علوم انسانی اظهار امیدواری کرد که با طرح بحث در هیئت مدیرهی مجمع، تلاش خواهد شد حداکثر همکاری لازم با کنگره صورت گیرد.
این گزارش می افزاید: جلسه مشترک مسئولان دبیرخانه دائمی کنگره و معاون پژوهشی دانشگاه قم، پنجشنبه، ۷ تیرماه در دبیرخانه دائمی کنگره در قم برگزار شد.
در این جلسه که با حضور عطاالله رفیعی آتانی دبیر علمی کنگره، امیر سیاهپوش قائم مقام رئیس دبیرخانه و حجت الاسلام سعید فراهانی فرد معاون پژوهشی دانشگاه قم برگزار شد، پس از ارائه گزارش اجمالی دبیر علمی کنگره، دو طرف بر روی موارد ذیل به توافق رسیدند:
استفاده از ظرفیت رسالههای دکتری برای تولید مقالات علمی (جهتدهی به رسالههای دکتری با نگرش اسلامی و دینی و تولید مقاله پژوهشی با حمایت کنگره)
همکاری در انتشار مجلات علمی فارسی و انگلیسی
حمایت کنگره از نخبگان جوان دانشگاه از طریق مرکز نوآوری و ایدهپردازی علوم انسانی اسلامی (منا)
همکاری در برگزاری نشستهای علمی داخلی، نشستهای بینالمللی و کرسیهای نظریهپردازی
همکاری با بخش بینالملل کنگره و کمک به شناسایی اساتید برتر خارجی در حوزههای مرتبط
پایان پیام/9
نوشتن دیدگاه