کد خبر: 50510
منتشر شده در دوشنبه, 04 تیر 1397 14:20
۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دردیدار مدیرعامل خبرگزاری الجزایر گفت: رسانهها میتوانند چشمانداز خوبی در ارتباطات و تعاملات دو کشور خلق کنند که گاهی سیاستمداران نیز نمیتوانند آن را ایجاد کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد...
۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دردیدار مدیرعامل خبرگزاری الجزایر گفت: رسانهها میتوانند چشمانداز خوبی در ارتباطات و تعاملات دو کشور خلق کنند که گاهی سیاستمداران نیز نمیتوانند آن را ایجاد کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در دیدار با عبدالحمید کاشه مدیرعامل خبرگزاری الجزایر با بیان اینکه رسانهها در گسترش روابط میان کشورها نقش موثری دارند و فرصتهای تازهای برای روابط دولتها و ملتها میسازند، گفت: روابط دو کشور ایران و الجزایر روابط مناسبی است و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف سیاسی و ... مبادلات خوبی بین دو کشور برقرار شده است.
وی افزود: مواضع سیاسی مشترک دو کشور در جوامع بین المللی نیز رو به تکامل و گسترش است و هفتههای فرهنگی دو کشور که برگزار میشود، نشان از روابط خوب میان ایران و الجزایر دارد.
صالحی با اشاره به ارتباطات رسانهای میان دو خبرگزاری ایرنا و الجزایر، ابراز امیدواری کرد در این سفر نیز فرصتهای رسانه ای خوبی برای دو کشور به وجود بیاید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: موضوعات رسانهای دو کشور در معرض دو خطر جدی است؛ رسانههای قدرتهای جهانی میخواهند با منافع خود افکار عمومی در جهان را هدایت کنند. رسانههای غیررسمی و شبکههای اجتماعی نیز تهدید دیگری است که گرچه فرصتهایی برای خبر و اطلاع رسانی ایجاد میکنند اما در عین حال میتوانند تهدیدهایی نیز به وجود بیاورند.
وی در عین حال تصریح کرد: باید بررسی کرد که رسانههای ملی دو کشور چگونه میتوانند در مقابل این تهدیدها تجربیات یکدیگر را به اشتراک بگذارند. تبادل این تجربیات و ایجاد ارتباطات و تعاملات خبری فرصتی را پدید میآورد که رسانههای ملی کشورها در مقابل این تهدیدها مصونیت پیدا کنند.
صالحی با اشاره به ظرفیتهای رسانهای در شناسایی و معرفی فرهنگ و هنر کشورها گفت: تحول، نشاط و فعالیتهای همه جانبه ای در فضای فرهنگی و هنری در ایران وجود دارد و رسانههای دو کشور میتوانند فرهنگ عام و تخصصی دو ملت را از قبیل سینما، نشر، هنرهای موسیقی، نقاشی، خوشنویسی و ... به یکدیگر انتقال دهند.
وی ادامه داد: رسانههای دو کشور در گفتگوها و تبادلات دینی و فعالیتهای علمی و آموزشی دو کشور نیز میتوانند نقش بسزایی داشته باشند و در این زمینه میتوان به همکاریهای مشترک رسید.
صالحی با اشاره به فعالیتهای رسانه ای خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و معاونت امور مطبوعاتی افزود: رسانهها میتوانند چشم انداز خوبی در ارتباطات و تعاملات دو کشور خلق کنند که گاهی سیاستمداران نیز نمیتوانند آن را ایجاد کنند.
در ادامه این دیدار عبدالحمید کاشه مدیرعامل خبرگزاری الجزایر ضمن ارائه گزارشی از سفر خود به ایران گفت: اطلاعات زیادی درباره مسائل خبری در ایران کسب کردهام و امیدوارم همکاریهای رسانهای مناسبی میان دو خبرگزاری ایجاد شود.
وی افزود: ما در الجزایر با چالشهای رسانهای برخوردار هستیم که هجمههای رسانههای غربی یکی از این چالشها است. این هجمهها فرصتی شد تا با خبرگزاری ایرنا دیدار داشته باشیم و سعی کنیم از تجارب آن در رسانههای خود استفاده کنیم.
در بخشی از این دیدار سیدضیاءهاشمی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرانا ضمن اشاره به برخی فعالیتهای مشترک این خبرگزاری با خبرگزاری الجزایر گفت: در حوزه چندرسانهای و پژوهشی همکاریهای مشترکی بین دو خبرگزاری برقرار شده است.
محمد سلطانیفر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار با تاکید بر نقش رسانهها بر کاهش فاصله جغرافیایی گفت: امروز رسانهها جهانی شده اند و با صفر شدن زمان و مکان، رسانهها میتوانند در فضای جهانی شدن نقش بسزایی ایفا کنند.
وی افزود: ایران دارای ٥ هزار نشریه مکتوب و ٣ هزار پایگاه اطلاع رسانی است که در فضای مجازی فعالیت میکنند و سعی کردهایم رسانههای فضای مجازی را شناسنامه دار کنیم.
سلطانی فر تاکید کرد: دنیای رسانه مکتوب به سمت فضای مجازی در حال پیش روی است و ما باید در این زمینه سرمایه گذاری داشته باشیم.
کد خبر 4330285
برچسبها
'); })(document);
نوشتن دیدگاه