کد خبر: 55084
منتشر شده در چهارشنبه, 07 شهریور 1397 10:50
۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰ صدیقه پاکبین میگوید تفاهمنامه میان معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار میتواند به بهبود کیفیت آموزشهای هنری منطبق با نیاز صنعت و بازار منتهی شود. صدیقه پاکبین طراح لباس و پژوهشگر لباس اقوام، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) و دبیر...
۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
صدیقه پاکبین میگوید تفاهمنامه میان معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار میتواند به بهبود کیفیت آموزشهای هنری منطبق با نیاز صنعت و بازار منتهی شود.
صدیقه پاکبین طراح لباس و پژوهشگر لباس اقوام، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) و دبیر هفتمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر درباره امضای تفاهمنامه میان معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در زمینه توسعه فعالیتهای حوزه مد و لباس در این منطقه به خبرنگار مهر گفت: عقد این تفاهمنامه، رویداد بسیار فرخندهای است چرا که کشور ایران ظرفیتهای بسیاری در زمینههای هنری و صنعتی را در خود جای داده و منطقه چابهار نیز به واسطه پیشینه تاریخی و فرهنگی، دارای موقعیتی ویژه برای حصول به اهداف بلند مدت در زمینه مد و لباس به شمار میرود.
پاکبین، توجه به آموزش و تربیت نیروهای متخصص در زمینه مد و لباس را مهمترین ضروریت این تفاهمنامه دانست و تصریح کرد: اینکه مسئولان ما بنا دارند تا با تأسیس یک مدرسه عالی هنر به توسعه فعالیتهای آموزشی بپردازند، ستودنی است چرا که ضعف آموزشی با تکیه بر منابع محدود حتی در بسیاری از دانشگاههای برتر کشور احساس میشود و چه بسا با تأسیس این مدرسه در منطقهای ویژه به لحاظ انواع تزئینات لباس و سوزندوزیها، بتوان گامهای مؤثری در مسیر حفظ و احیای لباس اقوام ایرانی برداشت.
دبیر هفتمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر در ادامه بر لزوم تمرکززدایی از این جشنواره اشاره کرد و گفت: مدیران حوزه مد و لباس، مدرسین، صاحبان برند و سایر فعالان این عرصه طی یک سال فرصت دارند تا در سراسر ایران به تبلیغ و ترویج فعالیت های خود بپردازند؛ اینکه بر اساس این تفاهمنامه قرار شده تا بخشی از دستاوردهای جشنواره مد و لباس فجر در منطقه آزاد چابهار به منصهظهور برسد، قابل تقدیر است اما پیشنهاد میکنم این بخشها در مقاطع زمانی مختلف و خارج از 10 روز برگزاری این رویداد در پایتخت برگزار شود.
وی گفت: برپایی کارگاههای تولیدی کوچک و بزرگ در منطقه آزاد چابهار در پی عقد این قرارداد و با حمایت همه جانبه مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مسئولان دولتی و بخش خصوصی میتواند به بهبود کیفیت آموزشهای هنری منطبق با نیاز صنعت و بازار منتهی شود و چه بسا در ادامه این روند، شاهد کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای مرتبط با عرصه مد و لباس اسلامی ایرانی در سایر مناطق آزاد باشیم.
تفاهمنامه میان معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با محوریت و برای همکاری ویژه در عرصه مد و لباس با توجه به مزیت های نسبی منطقه، پیشینه تاریخی و مشخصههای اجتماعی و فرهنگی چابهار در زمینه مد و لباس، پارچه و تزیینات انواع پوشاک در چهار بند به امضاء طرفین رسیده است.
کد خبر 4388401
برچسبها
مطالب بیشتر
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه