کد خبر: 58177
منتشر شده در دوشنبه, 09 مهر 1397 12:39
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران ارائه خدمات پزشکی و روانشناسی به مناطق محروم در «کلینیک های انتظار» حجت الاسلام سید علی درچه ای با اعلام تفاهم بنیاد مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران با سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: بنابر این تفاهم برنامه های جهادی «کلینیک انتظار» شامل ارائه...
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران
ارائه خدمات پزشکی و روانشناسی به مناطق محروم در «کلینیک های انتظار»
حجت الاسلام سید علی درچه ای با اعلام تفاهم بنیاد مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران با سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: بنابر این تفاهم برنامه های جهادی «کلینیک انتظار» شامل ارائه خدمات پزشکی و روانشناسی در مناطق محروم اجرا می شود.
حجت الاسلام «سید علی درچه ای»، در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با اشاره به برنامه های بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران، اظهار کرد: روز گذشته (یکشنبه، 8 مهرماه) تفاهم نامه ای با دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی تهران با محور برنامه های جهادی «کلینیک انتظار» منعقد کردیم.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران تصریح کرد: بنابر این تفاهم قرار است که حداقل شش و حداکثر 12 برنامه جهادی کلینیک انتظار که شامل خدمات درمانی و مشاور در مناطق محروم استان تهران می شود، ارائه شود.
درچه ای اضافه کرد: در این راستا بنیاد متعهد به برگزاری این برنامه و فراهم کردن مقدمات آن از جمله هماهنگی تیم های پزشکی است. از سوی دیگر دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی تهران نیز ذیل این برنامه دوره های مشاوره و روانشناسی را برگزار می کند، به این معنا که در کلینیک انتظار با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی(نمایندگی تهران) خدمات مشاوره در حوزه های مختلف ارائه می شود.
وی در مورد موضوعات مشاوره در کلینیک انتظار بیان کرد: در زمینه هایی همچون مشاوره ارتباط با همسر، ارتباط والدین با فرزند و فرزند با والدین، مهارت های مقابله با خشم، فشارهای روانی و ... و دیگر موضوعات توسط مربیانی که دفتر تبلیغات اسلامی نمایندگی تهران اعزام می کند، خدمات مشاوره در کلینیک انتظار ارائه می شود.
این کارشناس مهدوی در مورد ضرورت ارایه خدمات مشاوره در کنار خدمات پزشکی در قالب طرح کلینیک انتظار، گفت: مردم در مناطق محروم به دلیل آنکه از نظر مالی توانایی رسیدگی به جسم و بیماری های خود را ندارند در نتیجه عموما کارهای درمانی شان پیگیری نمی شود، از طرف دیگر بسیاری از مسایل روحی و روانی است که سبب مشکلات جسمی می شود.
درچه ای تاکید کرد: از این رو، ما در پی آن هستیم که در این کلینیک علاوه بر خدمات پزشکی، در یادگیری مهارت های زندگی نیز به مراجعان کمک کنیم. برای مثال فردی مراجعه می کند و می گوید سرم درد می کند، سوال می شود چرا سردرد داری؟ پاسخ می دهد چون احساس ناراحتی دارم. سوال می کنند چرا ناراحت می شوی؟ می گوید به خاطر مشکلات زندگی؛ بنابراین فرد ذیل مشکلات روحی و روانی دچار مشکلات جسمی می شود، در نتیجه تلاش می کنیم که مراجعان را از نظر روحی روانی برای مقابله و کنار آمدن با مشکلات زندگی کمک کنیم.
درچه ای در ادامه ابراز کرد: گاهی پزشکان حاضر در برنامه کیلینیک انتظار به این مساله اشاره می کنند که برخی مراجعان علایمی را عنوان می کنند که نشان می دهد که مشکلات روحی سبب شده تا به این وضعیت بیفتند. بنابراین اگر بحث مشاوره پیگیری شود قطعا در فرایند رشد و زندگی سالم بسیار موفق می شویم.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران، بیان کرد: به تعبیر روانشناسان زندگی سعادتمند سه مولفه دارد که شامل خوشی(تامیین لوازم و ضروریات زندگی) و خوبی(کمک به دیگران) و ارزشمندی(زندگی هدفمند) است، اگر بخواهیم این سه مورد را داشته باشیم، باید زندگی با آرامش را تجربه کنیم که این آرامش از طریق یادگیری مهارت ها به دست می آید.
درچه ای در پایان خاطرنشان کرد: طی تفاهم نامه ای که امضا کردیم به صورت رایگان تمامی خدمات پزشکی و مشاوره ای در مناطق محروم تحت عنوان کلینیک انتظار ارایه می شود.
پایان پیام/248
نوشتن دیدگاه