کد خبر: 8649
منتشر شده در چهارشنبه, 06 ارديبهشت 1396 20:22
نمایش «صعود مقاومتپذیر آرتورو اویی» شب گذشته به احترام مرحوم «نقی سیف جمالی» سکوت و امیر کربلاییزاده اجرایشان را به قطبالدین صادقی تقدیم کرد. به گزارش سینماخبر، نمایش «صعود مقاومت پذیر آرتورو اویی» ، در میان جمع هنرمندان به احترام «سیف جمالی» سکوت کرد و امیر کربلاییزاده این نمایش را به «قطب...
نمایش «صعود مقاومتپذیر آرتورو اویی» شب گذشته به احترام مرحوم «نقی سیف جمالی» سکوت و امیر کربلاییزاده اجرایشان را به قطبالدین صادقی تقدیم کرد.
به گزارش سینماخبر، نمایش «صعود مقاومت پذیر آرتورو اویی» ، در میان جمع هنرمندان به احترام «سیف جمالی» سکوت کرد و امیر کربلاییزاده این نمایش را به «قطب الدین صادقی» تقدیم شد.
قطب الدین صادقی،عباس رافعی، عزت الله رمضانی فر، سامان خلیلیان و مازیار رضاخانی از جملۀ هنرمندانی بودند که به تماشای آخرین اثر «امیر دژاکام» در مقام کارگردان نشستند.
در نکوداشت یاد و خاطرۀ «نقی سیف جمالی»، هنرمند پیشکسوت تئاتر به پا ایستاد و سکوت کرد و «امیر کربلایی زاده» اجرای اثر را به دکتر «قطب الدین صادقی» تقدیم کرد.
سروش طاهری (بوچر-هنرپیشه)، تینو صالحی (کلارک – قاضی)، بهار قاسمی (منشی- پرستار)، بهرام ابراهیمی (روما- شیت)، مرتضی آقاحسینی (داگسبارو – سبزی فروش سیسرویی)، دانیال ابراهیمی (داگسبارو جوان)، امیر کربلاییزاده (آرتور و اویی)، احسان ابوالقاسم (ادیگارد اویی)، ابوالفضل جمشیدی (جیری)، حسین شهبازی (باول – فیش)، ملیحه کیا (گودویل-برادر کراکت- اینا) ، هدیه آزاده (اوکیسی- کراکت)، مهرنوش دارا (زن- وکیل مدافع)، حامد پورمحمد (جیوولا)، عارف عباسی (دادستان- کشیش)، سمیه صباغی (داکدیسی)، نرگس محمدی ( بتی دالفیت)، شهره رعایتی(آقای دالفیت) از جمله بازیگرانی هستند که در آخرین اثر امیر دژاکام در مقام کارگردان به ایفای نقش می پردازند.
داستان نمایشنامه در مورد جنایتکار خرده پا به نام آرتورو اویی که از آشفتگی وضع بازار سبزیجات در شیکاگو و فساد وجود در دستگاه قضایی و شورای شهر استفاده کرده و به یک جنایتکار قدرتمندی تبدیل میشود که تمام امور شهر را به دست گرفته، مخالفان خویش را ساکت کرده و قصد تسخیر سایر نقاط را دارد.
«صعود مقاومت پذیر آرتورو اویی» تا 13 اردیبهشت ماه سال جاری در تالار حافظ تهران، هر شب از ساعت 20:45 دقیقه به روی صحنه خواهد رفت.
فارس
نوشتن دیدگاه