کد خبر: 12754
منتشر شده در پنج شنبه, 11 خرداد 1396 14:11
ساعت: 13:11 منتشر شده در مورخ: 1396/03/11 شناسه خبر: 1118545 اعتیاد عامل بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی و نابسامانیهای خانوادگی و فردی است و امروز مواد صنعتی زنگ خطر بزرگ را به صدا درآوردهاند. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لادیز، گرایش به مواد مخدر امروزه به صورت یک مشکل جدی در...
ساعت: 13:11
منتشر شده در مورخ: 1396/03/11
شناسه خبر: 1118545
اعتیاد عامل بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی و نابسامانیهای خانوادگی و فردی است و امروز مواد صنعتی زنگ خطر بزرگ را به صدا درآوردهاند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لادیز، گرایش به مواد مخدر امروزه به صورت یک مشکل جدی در سطح جهانی مطرح است، شاید در سال های گذشته تریاک ماده مصرفی اصلی معتادان را تشکیل می داد اما امروز با افزایش تولید مواد مخدر صنعتی مانند کراک و شیشه زنگ خطری بزرگ برای نسل جوان به صدا در آمده است.
متاسفانه بسیاری از جوانان به غلط تصور میکنند این مواد خطری ندارند یا اثر آنها موقت است و معتاد کننده نیستند، در حالی که این مواد بسیار خطرناکتر از مواد مخدر سنتی بوده و اثر مخرب آنها دائمی است و ترک آنها نیز به سختی ممکن است.
فرمانده پلیس راهور شهرستان میرجاوه اظهار داشت : معضل بزرگی که نسل جدید را تهدید می کند گرفتاری جوانان در چنگال اعتیاد است و مبارزه با این پدیده شوم و کاهش گرایش به مواد مخدر عزم ملی می خواهد، هیجانات دوره جوانی، تقلید از دوستان، خارج شدن از فشارهاى عصبى و روانی، فرار از مشکلات زندگی، نابسامانیهای زندگی، تنهایی و شکستهاى اجتماعی از انگیزههاى مصرف مواد اعتیادآور در بین افراد جامعه بهویژه جوانان است و براى این که افراد بتوانند در مواقع خطر خود را از چنگ اعتیاد دور سازند، ارتقا ی تواناییهاى آنان کاملاً ضرورى است .
حمید رضا سراوانی افزود : تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به مواد صنعتی و شیمیایی و استفاده از قرصهای روانگردان، تهدیدی جدی است که جوامع امروز را با بحران مواجه کرده است، شناسایی بیش از 400 نوع قرص روانگردان در سالهای اخیر، نشان از گرایش نسل امروز به مصرف مخدرهای شیمیایی و صنعتی دارد، این در حالی است که مضرات اینگونه مخدرها، به مراتب بیشتر و ناگوارتر از مخدرهای سنتی است .
فرمانده پلیس راهور با اشاره به اینکه جوانان عمدهترین اقشار در معرض ترویج مصرف مواد مخدر در جامعه هستند، بیان داشت :لازم است ضمن افزایش اعتماد بنفس و روحیه خودباوری آنها برای دور ساختن آنان از گرایش به مصرف مواد مخدر، اقدامات پیشگیرانه و برنامههای آموزشی در سالمسازی جامعه در برابر معضل خانمانسوز مواد مخدر بهعمل آید .
وی خاطر نشان کرد : نقش مهم و اساسی خانوادهها در شفافسازی آثار زیانبار و دوری جستن افراد از مواد مخدر یک ضرورت است چرا که بدون در نظر گرفتن جایگاه خانوادهها و برنامهریزیهای آموزشی و پیشگیرانه در کانون خانواده نتیجه چندانی بهدست نخواهد آمد .
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه