کد خبر: 14762
منتشر شده در دوشنبه, 05 تیر 1396 14:02
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک و جداسازی دانش آموزان است، گفت: دانش آموزان با ویژگی های مختلف در یک مدرسه تحصیل می کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوید ادهم درباره چالشهای تنوع مدارس در ایران با بیان اینکه در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک...
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک و جداسازی دانش آموزان است، گفت: دانش آموزان با ویژگی های مختلف در یک مدرسه تحصیل می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوید ادهم درباره چالشهای تنوع مدارس در ایران با بیان اینکه در سند تحول بنیادین اصل بر عدم تفکیک و جداسازی دانش آموزان است، گفت: قرار برحذف مدارس تیزهوشان نیست اما به طور قطع این مدارس کنترل و مدیریت خواهند شد، براساس سند تحول بنیادین، دانش آموزان با ویژگی های مختلف باید دریک مدرسه تحصیل کنند. اگر قرار بر تفکیک باشد، این جداسازی باید، حداقل و همراه با توجیهات کارشناسی باشد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، مدارس تیزهوشان را هم از این قاعده مستثنی ندانست و عنوان کرد: در اینجا هم اصل بر عدم تفکیک است و اگر قرار بروجود مدارس ویژهای باشد، باید درحداقل باشد، به عبارت دیگر تنها کسانی که به مفهوم دقیق کلمه تیزهوش هستند و از بهره هوشی بسیار بالا برخوردارند، می توانند در این مدارس تحصیل کنند.
وی با اشاره به این مطلب که واقعیتهای موجود جامعه هم باید مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: متاسفانه در سالهای گذشته به دلایل مختلف مدارس تفکیک شد که این موضوع می تواند به انسجام اجتماعی و ملی آسیب وارد کند، بنابراین باید در راستای اجرای سند تحول این مدارس با شیب ملایم، به هم پیوسته و یکپارچه شود تا جامعه هم پذیرای آن باشد، خوشبختانه استراتژی آموزش و پرورش در حال حاضر براین مسیر قرار گرفته است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: پیشبینی بنده برای سال ۱۴۰۰ حذف مدارس تیزهوشان نیست اما قطعا این مدارس کنترل و مدیریت خواهند شد و تعداد اندکی از دانش آموزان تیزهوش واقعی خدمات ویژه دریافت خواهند کرد.
نویدادهم مدارس علوم معارف و ورزش را جزو گروه مدارس خاص ندانست و بیان کرد: این ها را می توان مدارس تخصصی قملداد کرد که رشته هایی ویژه ای را مورد توجه قرار میدهند.
وی، مدارس شبانه روزی را از جمله مدارس دولتی عادی توصیف کرد که در مناطق دورافتاده و صعبالعبور، درس خواندن را برای دانش اموزان تسهیل می کنند و از دستاوردهای خوب انقلاب می باشند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، دسته بندی مدارس به ۱۸ نوع مدرسه را تایید نکرد.
نوشتن دیدگاه