کد خبر: 17012
منتشر شده در شنبه, 10 تیر 1396 20:52
سرویس : اجتماعی - علمی زمان : ۱۳۹۶/۴/۱۰ - ۱۷:۲۷ شناسه خبر : ۶۳۸۹۰۰ به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشستی که امروز در این وزارتخانه برگزار شد، گفت: کمیته ارزیابی رشته های دانشگاه آزاد و با حضور سه عضو یعنی نماینده ای از وزارت...
سرویس :
اجتماعی
-
علمی
زمان :
۱۳۹۶/۴/۱۰ - ۱۷:۲۷
شناسه خبر :
۶۳۸۹۰۰
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشستی که امروز در این وزارتخانه برگزار شد، گفت: کمیته ارزیابی رشته های دانشگاه آزاد و با حضور سه عضو یعنی نماینده ای از وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه آزاد اسلامی رسمیت می یابد و باید ابلاغ تصمیمات با امضای رییس کمیته انجام گیرد.
وی افزود: کمیته ارزیابی باید در دبیرخانه شورای گسترش جلسه تشکیل دهد که تاکنون جلسه ای تشکیل داده نشده است.
شریعتی نیاسر تصریح کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اعلام کرده اند 244 صفحه مجوز در خصوص جلسات کمیته ارزیابی رشته های دانشگاه آزاد وجود دارد که آن را تکذیب می کنم.
شریعتی نیاسر تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از زیرنظامهای تابع وزارت علوم است. این وزارتخانه مرجع تصمیم گیری برای همه رشته ها و ورودی ها و مسایل مربوط به زیرنظام های آموزشی، شورای گسترش آموزش عالی است.
وی بیان کرد: یک مرجعی بیاید بگوید کد رشته محل ها را در جای دیگر بررسی می کنیم این موضوع قانونی است. در همه کشورها مرجع تایید مدارک تحصیلی آموزش عالی است. چگونه می توان گفت وزارت علوم حقی در اینکه شاخص ها و ضوابط را بیان کند، ندارد.
شریعتی نیاسر تصریح کرد: از سال 92 تا 95 تعداد 875 کد رشته محل به 5 هزار و 609 مورد افزایش یافته است در صورتی که در همین سال مراکز غیردولتی از هزار و 89 مجوز در سال 92 به 1379 مجوز در سال 95 رسیده است.
معاون آموزشی وزارت علوم بیان کرد: از سال 92 تا 95 تعداد 8 هزار و 900 مورد مجوز برای دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است.
وی ادامه داد: در دوره دکتری 1401 مجوز رشته محل در دوره دکتری در سال 95 برای دانشگاه آزاد داشتیم در صورتی که برای مراکز غیرانتفاعی تنها 8 مورد بوده است. برای سال 96 نیز تعداد رشته هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی مجوز دریافت کرده اند سه هزار و 715 بوده است.
شریعتی نیاسر تصریح کرد: رویکرد مسایل دانشگاه نباید اقتصادی باشد. نباید بگوییم درآمد کم می شود نباید به شهریه اتکا کنیم، یک تحصیلکرده ای که با کیفیت درس خوانده می تواند برای جامعه مفید باشد.
وی تصریح کرد: نمی توانیم فراقانونی عمل کنیم و مرجع تصمیم گیری را کسان دیگری معرفی نماییم.
وی تاکید کرد: هیچ رویکرد در حذف رشته های دانشگاه آزاد اسلامی نداشته ایم و خط و ربط های سیاسی برایمان معنایی ندارد.
پایان پیام/260
نوشتن دیدگاه