کد خبر: 17908
منتشر شده در پنج شنبه, 09 شهریور 1396 20:03
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، مراسم برائت از مشرکین امروز (پنجشنبه) با قرائت پیام مقام معظم رهبری و حضور پرشور زائران ایرانی در سرزمین عرفات برگزار شد. در این مراسم که رئیس سازمان حج و زیارت، نمایندگان بعثههای مرجع عظام تقلید و جمع کثیری از زائران ایرانی خانه خدا حضور داشتند حجت...
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، مراسم برائت از مشرکین امروز (پنجشنبه) با قرائت پیام مقام معظم رهبری و حضور پرشور زائران ایرانی در سرزمین عرفات برگزار شد.
در این مراسم که رئیس سازمان حج و زیارت، نمایندگان بعثههای مرجع عظام تقلید و جمع کثیری از زائران ایرانی خانه خدا حضور داشتند حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در سخنانی با استناد به آیات قران کریم افزود: یکی از درسهایی که باید از زندگی حضرت ابراهیم خلیل بیاموزیم برائت و بیزاری از دشمنان و مشرکان است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از دشمنی با خدا و اعمال و رفتار شرک آلود مشرکان به عنوان 2 ملاک مورد تأکید قرآن کریم یاد کرد و گفت: لفظ برائت در آیات متعدد قرآن کریم آمده است و برای مومنان در طول تاریخ درس و راهنماست؛ قرآن برائت جستن ابراهیم از مشرکان را اسوه حسنه برای مومنان معرفی کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با بیان آیاتی از سوره برائت تصریح کرد: دستور قرآنی و وظیفه همه مسلمانان است که در برابر کفار و مشرکان بایستند و در میان خود مهربانه و رئوفانه عمل کنند، در سنت پیامبر(ص) و سیره ائمه معصومین(ع) و در ادعیه هم این مسئله فراوان آمده است.
وی با اشاره به اینکه رسول خدا (ص) امیرمومنان علی (ع) را امر فرمود تا در روز دهم سال نهم هجری در محل جمرات بایستد و 13 آیه از سوره برائت را قرائت کند، افزود: پیش از آن هم رسول اکرم(ص) فرمود: «لایؤدی عنی ألا رجل من أهل بیتی» اعلام برائت را فردی از اهل بیت من باید ابلاغ کند و حضرت علی قدرتمندانه این کار را کرد.
وی با اشاره به احادیثی از امام صادق و امام رضا (علیهم السلام) افزود: محبت اولیای خدا امری واجب و دشمنی با دشمنان خدا و اظهار برائت و اعلام بیزاری امری ضروری است و ادعیه ما سرشار از برائت جستن از مظاهر شرک و بت پرستی است.
سرپرست حجاج ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی ما را متهم می کنند که حج را سیاسی میکنیم، تصریح کرد: ما بارها اعلام کردهایم و رهبران ما گفتهاند که حج مکان طرح مسایل قومی و فرقهای نیست، حج، کانون وحدت است، به ما دستور دادهاند در نمازهای جماعت اهل سنت حضور پیدا کنیم و دست دوستی و برادری به سوی برادران مسلمان درکنار خانه خدا دراز کنیم.
وی با تأکید بر اینکه از حج می توان بهرههای فروان برد و امیدواریم این زمینه فراهم شود، اضافه کرد: اگر ما مسئله برائت را مطرح میکنیم برای این است که به وظیفه قرآنی خود عمل میکنیم. امروز لات و عزائی وجود ندارد لیکن باید از هر چه سمبل بت پرستی و شرک است، برائت جست.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر تصریح کرد: همان طور که بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(قدس سره) تاکید کردند، مسلما حج بی روح و بی تحرک و قیام، حج بی برائت حج بی وحدت و حجی که از آن هدم کفر و شرک بر نیاید حج نیست.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه