کد خبر: 22834
منتشر شده در سه شنبه, 04 مهر 1396 15:06
آبادان – رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: سهم دانش آموزان آبادانی در دوران دفاع مقدس تقدیم ۴۰۰ شهید است که در راه پاسداری از کیان مملکت جان پاکشان را تقدیم نظام و انقلاب کردند. به گزارش خبرنگار مهر، اعظم قاسمی زاده ظهر امروز در یادواره شهدای آموزش و پرورش که در محل باغ موزه دفاع مقدس آبادان...
آبادان – رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: سهم دانش آموزان آبادانی در دوران دفاع مقدس تقدیم ۴۰۰ شهید است که در راه پاسداری از کیان مملکت جان پاکشان را تقدیم نظام و انقلاب کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، اعظم قاسمی زاده ظهر امروز در یادواره شهدای آموزش و پرورش که در محل باغ موزه دفاع مقدس آبادان برگزار شد، افزود: در آبادان بیش از چهار هزار شهید خون پاک و مقدسشان بر زمین ریخته شد.
وی با بیان اینکه جامعه معلمان و آموزش و پرورش نیز همچون تمامی کسانی که از سرزمین شان دفاع و جان خود را فدا کردند در این باره نیز کوتاهی نکردند، اظهار کرد:۳۱ شهریور ماه سال ۵۹، حمله به سرزمین ما از سوی دشمن بعثی به ناحق آغاز شد و کسانی که در در روزهای آغازین جنگ به شهادت رسیدند، معلمان و جامعه آموزش و پرورش آبادان بود.
قاسمی با اشاره به باغ موزه دفاع مقدس محل برگزاری یادواره شهدای آموزش و پرورش تصریح کرد: وجود هر ترکش در پیکره این محل نشان دهنده آن است که امکان دارد تیر هر ترکشی جان عزیزی از این سرزمین را گرفت باشد، خواستیم یاد شهدا را در مکانی زنده کنیم که زنده ترین مدرک و سند روزهای سخت دفاع مقدس در این مرز و بوم بوده است.
وی گفت: شهدای معلم آبادان که در حمله هوایی دشمن به اداره آموزش و پرورش جانشان را نثار کردند ذاتی الهی داشتند، در میان شهدای فرهنگی دوم مهر، شهیدی داریم که شب پیش از حادثه و به رغم قطعی برق در منزل خود هفت صفحه وصیت نامه می نویسد و فردای آن روز به شهادت می رسد که این نشان از لیاقت و جایگاه والای شهدای آن روز دارد.
رئیس اداره آموز و پرورش آبادان افزود: شهید صمد صالحی(رئیس آموزش و پرورش وقت) که امضای شهید رجایی پای ابلاغ تصدی مدیریتش به عنوان رئیس آموزش و پرورش آبادان بود، با وجود آنکه تحصیلاتش را در دوران پیش از انقلاب به پایان رسانده بود در کلاسهای درس حاضر می شد و به دانش آموزان درس تعلیمات دینی می آموخت.
قاسمی زاده اظهار کرد: بنا به گفته شاگردان شهید صالحی، وی همه ساله در ایام محرم و صفر به طور روزانه در کلاسهای درس به مدت پنج دقیقه منبر می رفت که این نشان دهنده آن است که شهید صالحی فردی عادی نبوده و به آن درجه از شناخت و اتصالی که بایستی به خداوند پیدا می کرد، رسیده بود، آنقدر نزدیک که خداوند در نخستین زمان او را به همراه یارانش به نزد خود برد.
به گفته وی در دوم مهر سال ۵۹ و در بمباران هوایی دشمن به شهر آبادان علاوه بر حمله به اداره آموزش و پرورش که منجر به شهادت ۲۵ نفر از فرهنگیان شد،۴۴ نفر نیز در حمله دشمن به پالایشگاه شهید شدند و این روند در سایر نقاط شهر نیز تکرار شد.
قاسمی زاده تصریح کرد: آبادان شهدای زیادی را در دوران دفاع مقدس تقدیم نظام و انقلاب کرد و آنچه که ما از روز دوم مهر به یاد داریم آنکه جای جای شهر ساعتها توسط هواپیماهای جنگنده عراقی مورد اصابت بمب و موشک قرار گرفت.
رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: دوم مهر ماه سال ۵۹ و در سومین روز از آغاز حمله دشمن بعثی به کشور، شهید صمد صالحی رئیس وقت آموزش و پرورش آبادان و جمعی از معاونان و کارشناسان مربوطه برای تصمیم گیری در مورد بازگشایی و یا عدم بازگشایی مدارس آن هم در بحبوحه جنگ در محل این اداره گرد هم آمدند که متاسفانه با آغاز حملات هوایی دشمن متجاوز این ۲۵ نفر فرهنگی که از بهترین معلمان شهر بودند به طور یک جا به شهادت رسیدند.
قاسمی زاده افزود: یاد و خاطره این شهدا در صورتی زنده می ماند که معلمان به درک درستی از این رسالت پی ببرند و در جهت انتقال ارزرشهای هشت سال دفاع مقدس به نسلهای فعلی و آینده بکوشند، امنیت و آرامش امروزمان را مدیون شهدایی هستیم که با گذشتن از جان خود آزادی، عزت و سربلندی را برایمان به ارمغان آوردند.
وی اظهار کرد: در طول هشت سال، جوانان زیادی در این مملکت با حضور در جبهه های جنگ در مقابل تجاوز دشمن بعثی ایستادند که خواندن سرگذشت شهدا به ویژه شهدای دانش آموز برای دانش آموزان امروز لازم و ضروریست.
به گزارش خبرنگار مهر، حضور چهره های مختلف اعم از سیاسی، انتظامی، فرهنگی، اجتماعی و غیره، خانواده شهدا و ایثارگران در این آئین به ویژه «ملاصالح» همان مترجمی که در کاخ صدام صحبتهای او را برای کودکان ایرانی اسیرش شده ترجمه می کرد و حتی سالها در کنار آنان بود، شور و حالی دیگر به این آئین بخشیده بود، اجرای نمایش، تواشیح، روایتگری جنگ، سرود توسط گروههای دانش آموزی دختر و پسر و نمایشگاه عکس از جمله برنامه های جنبی این آئین بود.
'); d.write('
نوشتن دیدگاه