کد خبر: 27346
منتشر شده در یکشنبه, 05 آذر 1396 13:33
اخیراً تبلیغاتی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که مدعی پرداخت سودهای سرسامآور و عجیب تحت عنوان سرمایه گذاری در «اسنپ» و «الوپیک» هستند؛ تبلیغاتی که مدعی پرداخت سودی بیش از ۷ برابر سپردههای بانکی، به سرمایهگذارانش است. به گزارش ندای انقلاب، طی روزهای اخیر در شبکههای اجتماعی اخباری از جذب سرمایه...
اخیراً تبلیغاتی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که مدعی پرداخت سودهای سرسامآور و عجیب تحت عنوان سرمایه گذاری در «اسنپ» و «الوپیک» هستند؛ تبلیغاتی که مدعی پرداخت سودی بیش از ۷ برابر سپردههای بانکی، به سرمایهگذارانش است.
به گزارش ندای انقلاب، طی روزهای اخیر در شبکههای اجتماعی اخباری از جذب سرمایه توسط دو استارتآپ نوظهور در کشور منتشر شده که سود حاصل از این سرمایهگذاری به اندازهای است که در مقایسه با نرخ سود بانکی، بیش از 7 برابر است؛ سود سرسامآوری که وسوسه بالایی برای سرمایهگذاری در این شرکتها به وجود آورده و احتمال آن میرود که با جذب سرمایههای هنگفت و ناتوانی در بازپرداخت آن شاهد اتفاقات تلخ چند ماه اخیر برای برخی موسسات مالی و اعتباری همچون فرشتگان و کاسپین باشیم.
در آگهیهای جذب سرمایه این شرکت که تحت عنوان «فرصت استثنایی» معرفی شده، تصریح شده که با سرمایهگذاری برای اسنپ و الوپیک، به ازای هر 9 میلیون تومان، سودی معادل 800 هزار تومان در ماه به سرمایهگذاران پرداخت میشود. همچنین در این آگهیها که ضمانت معتبر را برای سرمایهگذاران تضمین کرده، صراحتاً عنوان شده که سود ماهانه 7 تا 9 درصدی به سرمایهگذاران داده خواهد شد.
در این آگهیها که از سوی تیم «2806» منتشر شده، شماره تماسی برای کسب اطلاعات بیشتر درج شده است. شماره موبایلی که پس از تماس با آن، فرد پشت خط صراحتاً عنوان میکند که این جذب سرمایه گرچه به صورت مستقیم از طرف دو شرکت جدید «اسنپ» و «الوپیک» نیست ولی شرکت «2806» که شماره تماس با آن هم، نام شرکت است، این سرمایهگذاری را جهت خرید موتورسیکلت و تجهیز آن و در اختیار قرار دادن این موتورسیکلتها به این دو شرکت بزرگ انجام میدهد.
مسئولان انتشار این آگهی مدعی هستند که سرمایهگذاران به ازای 9 میلیون تومان، 36 ماه سود 7 تا 9 درصدی را دریافت خواهند کرد و 5.5 میلیون تومان از سرمایه اولیه آنها هم صرف خرید موتورسیکلت و 3.5 میلیون مابقی نیز صرف تجهیز موتورسیکلتها خواهد شد.
همچنین در توضیحات ارائه شده تاکید دارد که قرارداد فی مابین سرمایهگذار و شرکت «2806»، تحت عنوان «موجر و مستاجر» منعقد میشود و سند موتورسیکلت خریداری شده نیز به نام سرمایهگذار تنظیم خواهد شد و هزینههای بیمه، خسارات و ... بر عهده شرکت خواهد بود.
نکته جالب اینجا است که به گفته اعضای این تیم، سرمایهگذارانی هم بودهاند که هزینه خرید و تجهیز 30 موتورسیکلت را در شرکت مذکور سرمایهگذاری کردهاند و هیچ محدودیتی برای جذب سرمایه وجود ندارد.
به هر حال با توجه به تجربه ناموفق برخی موسسات مالی و اعتباری که در سالهای اخیر مشکلات بسیاری را به دنبال داشتهاند، لازم است تا منشاء پرداخت چنین سودهای نامتعارف و وسوسهانگیزی مشخص شود تا خدای ناکرده تجارب تلخ گذشته تکرار نشود.
منبع : تسنیم
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه