کد خبر: 28013
منتشر شده در جمعه, 10 آذر 1396 12:10
دکتر زارع در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به چالشهای پیشروی پژوهش اظهار کرد: مهمترین چالشهای مرتبط با بخش پژوهش در استان و کشور، تجاریسازی تحقیقات است. وی اضافه کرد: اگر کارهای پژوهشی و تحقیق محققین به مرحله تجاری سازی برسد بسیاری از مشکلات مرتفع خواهند شد. زارع خاطرنشان کرد: زمانی انجام پژوهش...
دکتر زارع در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به چالشهای پیشروی پژوهش اظهار کرد: مهمترین چالشهای مرتبط با بخش پژوهش در استان و کشور، تجاریسازی تحقیقات است.
وی اضافه کرد: اگر کارهای پژوهشی و تحقیق محققین به مرحله تجاری سازی برسد بسیاری از مشکلات مرتفع خواهند شد.
زارع خاطرنشان کرد: زمانی انجام پژوهش به نتیجه میرسد که این پژوهش از مرحله تئوری به مرحله عملی برسد تا بسیاری از نیازها رفع شود.
رئیس دانشگاه پیام نور خرم آباد خاطرنشان کرد: حمایت مسئولین از طرحهای پژوهشی برای جلوگیری از خاک خوردن این طرح ها در کتابخانهها بسیار با اهمیت است.
وی مهمترین اقدام اورژانسی در بخش پژوهش در استان را تجاری سازی تحقیقات عنوان کرد و تصریح کرد: تجاریسازی توام با کارآفرینی است و با توجه به خیل عظیم جامعه بیکاران استان میتوان با ورود به بحث تجاریسازی آمار تعداد بیکاران استان را کاهش داد.
زارع با اشاره به نقش دانشگاهها در ترغیب دانشجویان به پژوهش تاکید کرد: باید مسئولان دانشگاهی تلاش کنند تا فضا و بستر لازم برای فعالیتهای پژوهشی دانشجویان فراهم شود و از طرفی نیز حمایتهای مالی نیز از دانشجویان کارآفرین و محقق به عمل آید.
رئیس دانشگاه پیام نور خرمآباد با انتقاد از اینکه عمده پژوهشها به مرحله اجرا و عمل نمیرسند، یادآور شد: متاسفانه در استان بسیاری از پژوهشها در حد نگارش باقی میمانند و پیگیری نمیشود در حالی که اگر این تحقیقات به ثمر بنشیند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی گفت: امیدواریم با حضور استاندار جدید لرستان که از جامعه دانشگاهیان است بتوان مشکلات پژوهش استان را مرتفع کرد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه