کد خبر: 29368
منتشر شده در جمعه, 10 آذر 1396 23:09
حرکت به سمت سوق یافتن به موسیقی بومی در حالی آغاز شد که سرانه مطالعه در کشور هشت تا چهارده دقیقه اما سرانه گوش دادن به موسیقی دو ساعت بود و همین برگزارکنندگان جشنواره بومی لیلم را کمی امیدوار کرد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: سرانه گوش دادن به موسیقی در کشور بالاتر از سرانه...
حرکت به سمت سوق یافتن به موسیقی بومی در حالی آغاز شد که سرانه مطالعه در کشور هشت تا چهارده دقیقه اما سرانه گوش دادن به موسیقی دو ساعت بود و همین برگزارکنندگان جشنواره بومی لیلم را کمی امیدوار کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: سرانه گوش دادن به موسیقی در کشور بالاتر از سرانه مطالعه است.
به گزارش ایسنا، احد جاودانی در آیین اختتامیه دومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان (لیلم)، با بیان این مطلب افزود: سال گذشته اولین سنگ بنای جشنواره موسیقی محلی لیلم درحالی نهاده شد که برگزارکنندگان این جشنواره بر این باور بودند که اقبال کمتری این نوع موسیقی نسبت به موسیقیهای زیرزمینی و غربی صورت میگیرد.
جاودانی خاطرنشان کرد: اما حرکت به سمت سوق یافتن به موسیقی بومی در حالی آغاز شد که سرانه مطالعه در کشور هشت تا چهارده دقیقه اما سرانه گوش دادن به موسیقی دو ساعت بود و همین برگزارکنندگان جشنواره بومی لیلم را کمی امیدوار کرد.
وی تصریح کرد: با برگزاری دور نخست جشنواره و استقبال زیاد جوانان و نوجوانان به موسیقی محلی، برگزارکنندگان جشنواره لیلم را بر آن داشت تا دور دوم این جشنواره را با گامهایی بلندتر برپا کنند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد مازندران افزود: امسال که دومین سال برپایی جشنواره لیلم است می بینیم که این جشنواره قدم در مرحله بین المللی گذاشت و علاوه بر مازندران، استان های گیلان، گلستان، سمنان و قزوین نیز در این جشنواره شرکت کردهاند.
جاودانی گفت: به علاوه هنرمندان بومی کشورهای آذربایجان و افغانستان نیز در این جشنواره به هنرنمایی پرداختند.
وی افزود: برداشتن این گام های بزرگ آن هم در دومین سال برپایی جشنواره مایه مسرت است و میتواند به انتقال موسیقی بومی استان و جذب جوانان و نوجوانان کمک شایانی کند.
نوشتن دیدگاه