کد خبر: 31937
منتشر شده در دوشنبه, 11 دی 1396 20:20
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اقتصاد، بخش بانکداری اسلامی در کشورهای کنار دریای مدیترانه، در مقایسه با کشورهای دیگر سطح پایینی را از نظر سهم ثبت کردند و ترکیه با سهم بیش از 2.9 درصد رتبه اول در میان این کشورها کسب کرده است و مصر با یک درصد سهم رتبه دوم را از آن خود کرده است. براساس گزارش های...
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اقتصاد، بخش بانکداری اسلامی در کشورهای کنار دریای مدیترانه، در مقایسه با کشورهای دیگر سطح پایینی را از نظر سهم ثبت کردند و ترکیه با سهم بیش از 2.9 درصد رتبه اول در میان این کشورها کسب کرده است و مصر با یک درصد سهم رتبه دوم را از آن خود کرده است.
براساس گزارش های بانک و صندوق نقد بین المللی، حجم بخش صنعت مالی اسلامی در جهان از دو تریلیون دلار در سال 2016 کذشته است.
گزارش های موسسه نظارت بر بانکهای اسلامی در جهان حاکی از آن است که بخش بانکداری اسلامی در ترکیه رشد قابل ملاحظه ای داشته است؛ به طوری که حجم معاملاتش در سال گذشته نزدیک به 52 میلیارد دلار برآورد شده است.
این بخش شاهد رشد قابل ملاحظه ای در عربستان، ترکیه، مصر، امارات، قطر و پاکستان است.
در سال 2015 میلادی، رشد بخش بانک ها در ترکیه 21.5 درصد ثبت شده است.
«فخرالدین یاکشی» مدیرکل بانک اسلامی «برکة ترک»، گفت: بخش بانکداری ترکیه امسال رشد فزاینده ای داشت و بانک های اسلامی در ترکیه رشد کمتری از بانکهای دیگر داشته اند.
یاکشی گفت: نسبت رشد بانک «البرکة ترک» در امسال 40 درصد افزایش یافته است؛ درحالی که استقبال سرمایه گذاران خارجی به خصوص طی سالهای کنونی و گذشته در این بانکها افزایش داشته است.
بانکهای دولت ترکیه در دوره اخیر به بازگشایی شعبه های معاملات اسلامی برای پاسخ به درخواست های فزاینده ترک ها روی آورده است.
دولت ترکیه تلاش می کند تا این کشور را به مرکز بخش سرمایه گذاری اسلامی در خاورمیانه تبدیل کند و ارزش داریی آن نزدیک به 35 میلیارد دلار رسیده است.
بانک الزراعة، نخستین بانک ترکی است که بخشی از معامله های اسلامی در تاریخ این کشور را افتتاح می کند و این برنامه اولین گام تغییر استانبول به مرکز مالی بین المللی بخش سرمایه گذاری اسلامی است تا این کشور را از مرحله اجرا برنامه گسترش بخش اقتصادی به مرحله مالی وارد کند.
پایان پیام/44
نوشتن دیدگاه