کد خبر: 40048
منتشر شده در دوشنبه, 23 بهمن 1396 16:03
ساعت: 16:03 منتشر شده در مورخ: 1396/11/23 شناسه خبر: 1301493 لزوم توجه به زیر ساخت های سیاحتی در بام ایران؛ بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز در شهرستان سامان در حاشیه زاینده رود در حال انجام است، تعریض جاده باید با نظر دقیق کارشناسی و قانونی باشد. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار...
ساعت: 16:03
منتشر شده در مورخ: 1396/11/23
شناسه خبر: 1301493
لزوم توجه به زیر ساخت های سیاحتی در بام ایران؛
بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز در شهرستان سامان در حاشیه زاینده رود در حال انجام است، تعریض جاده باید با نظر دقیق کارشناسی و قانونی باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سامان ما ، جاده های بخش زاینده رود با توجه به توپوگرافی منطقه کم عرض است در این مسیر روزانه افراد زیادی تردد می کنند، طول مسیر تا مرکز شهرستان حدود 45 تا 50 کیلومتر است و امسال طرح تعریض و بهسازی جاده آغاز شده است .
حالا برای تعریض جاده قرار است برخی از باغات و درختان در مسیر این محور تخریب شوند که این امر سبب نارضایتی برخی از کشاورزان منطقه شده است.
کشاورزان می گویند هر بار تخریب طبیعت به بهانه های مختلفی انجام می شود اما به نظر می رسد در سکوت و بی نظارتی همه این اتفاقات رخ می دهد و گاهی برای توسعه و درآمد، طبیعت زیبا از بین می رود.
البته هیچ کسی با توسعه و اصلاح راه ها مخالف نیست اما متاسفانه گاهی به بهانه توسعه، طبیعت تخریب می شود و این کار ناراحتی و نارضایتی کشاورزان این منطقه را به دلیل اینکه چندین سال است در به ثمر رسیدن درختان زحمت های فروانی کشیده اند را به همراه داشته است.
اما مواردی هم هست که باید کشاورزان و باغداران بخش زاینده رود که در حریم جاده هستند رعایت کنند و این موارد شامل رعایت حریم جاده از سوی کشاورزان برای کاشت درخت در اوایل کشت باغات است که با توجه به قوانین باید کاشت درخت برای باغات داشته باشند تا در سال های بعدی دچار مشکلاتی نشوند.
یکی از شهروندان بخش زاینده رود با ارسال پیامی با اشاره بر اینکه به تعریض جاده در بخش زاینده رود ، اظهار داشت: قطع درختان باغات مردم کشاورز منطقه به چه قیمتی؟ چه سودی عاید مردم خمنطقه و خودمان میشود به جز شلوغی بیشتر ، ریختن زباله ، به خطر انداختن امنیت مردم و درختان باغاتی که کشاورز یه عمر برای آن زحمت کشیده شده است .
حالا مسئولان استان باقطع درختان ، و ایجاد زیر ساخت جاده مناسب گردشگر پذیری ان منطقه را افزایش دهند و گردشگران به لطف جاده عریض وارد منطقه شده و استفاده رایگان از ملک و باغ مردم داشته باشند و به محصولات و درختان آسیب زده و زباله ها را هم در این مکان قرار داده و برود و سود کم آن هم فقط برای دلالهای زمین ها باشد.
وی با اشاره بر اینکه به خاطر همین مشکلات کشاورز مجبور است زمین کشاورزی را به سرمایه دار شهری بفروشد، اذعان داشت: سرمایه دار شهری به راحتی در دور زمین حصار کشی و سکو سازی انجام دهد و به محیط زیست آسیب وارد کند و هیچ مسئولیتی هم در قبال لایروبی جوی و پرداخت هزینه های سالانه هم احساس نکند.
این شهروند با بیان اینکه چندساله دیگر مردم مارکده جایی برای تفریح در حاشیه زاینده رود که روزی مال خودشون بود نخواهند داشت! تصریح کرد: روزی که آبی برای آبیاری طرحهای کشاورزی که الان بهش مینازیم و فکر و ذکرمون شده نخواهیم داشت. لطفا کمی بهمون بربخوره! یکم به فکر آینده خودمون و فرزندانمون و محیط زیستمون باشیم....
یکی از شهروندان روستای مارکده از قطع درختان تونمند در حاشیه جاده بخش زاینده رود ناراحت است و عنوان می کنند که این درختان هیچ گونه ارتباطی به دید جاده نداشته است ، بیان داشت: کشاورزان برای رشد یک درخت تنومند زحمات و مشقت های فروانی کشیده اند.
تعریض و بهسازی جاده در جهت احداث جاده مطلوب و ایمنی برای مردم است
فرماندار شهرستان سامان در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه اصلاح و بهسازی حریم جاده زاینده رود از روستای قراقوش تا روستای چم چنگ در شهرستان با همکاری اداره راه استان چهار محال و بختیاری در حال انجام است ، بیان داشت: 6 میلیارد تومان برای آزاد سازی و بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز برای این جاده در نظر گرفته شده است
سعید صالحی با بیان اینکه تعریض و بهسازی جاده در جهت احداث جاده مطلوب و ایمنی برای مردم است ،اذعان داشت: با توجه به قوانین تعریض جاده میزان حریم راه بر اساس قوانین تملک شود و مابقی تملک ها برای حریم جاده که مربوط به کشاورزان است به صورت قانونی پیگیری شود.
جاده حریم قانونی دارد و بعضا کشاورزان در حریم جاده تصرفاتی داشته اند که با توجه به قوانین تعریض باید این زمین ها تملک شود و بهسازی جاده به صورت قانونی انجام گیرد.
صالحی با بیان اینکه به دلیل اینکه این جاده یک جاده گرشگردی و سالانه گردشگران زیادی با توجه به همجوار بودن روستای های بالا دست شهرستان با استان همجوار تردد دارند، تصریح کرد: هر جاده حریم قانونی دارد بعضا کشاورزان و مردم روستا تصرف در جاده داشته اند که در حال حاضر با توجه به قوانین تعریض باید تملک شود و به اداره راه و شهرسازی در جهت بهسازی نحویل داده شود و بهسازی جاده به صورت قانونی انجام گیرد.
وی با تاکید بر اینکه تعرضی جاده و بهسازی خواسته مردم منطقه است بیان داشت: این درخواست مردمی پیگیری و تامین اعتبار شده و اجرایی این پروژه نیاز به همکاری و همراهی مردم و کشاورزان این منطقه را می طلبد .
فرماندار با بیان اینکه جاده مهم ترین زیر ساخت گردشگری برای توسعه گردشگری است، ابراز کرد: اجرای این پروژه در جهت روان سازی ترافیک، کاهش تصادفات و رفاه مردم بخش زاینده رود است.
سعید صالحی با بیان اینکه طول اجرای این پروژه 40 کیلومتر است، گفت : در طول این جاده 14 نقطه حادثه خیز وجود دارد که باید اصلاح و تعریض شود و اعتبار در نظر گرفته برای این پروژه از اعتبارات ملی است.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه