کد خبر: 49311
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 13:30
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست پیگیری روند راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج امروز ( ۱۰ تیر ) به ریاست معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور مدیرکل صنعت و معدن استان، مدیرکل کار، مدیرکل جهاد کشاورزی و سرمایه گذار در محل دفتر کار معاون اقتصادی برگزار شد. جعفر...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست پیگیری روند راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج امروز ( ۱۰ تیر ) به ریاست معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور مدیرکل صنعت و معدن استان، مدیرکل کار، مدیرکل جهاد کشاورزی و سرمایه گذار در محل دفتر کار معاون اقتصادی برگزار شد.
جعفر گوهرگانی، معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، گفت: مکاتبات لازم برای تامین شکرخام مورد نیاز کارخانه قند یاسوج انجام می شود و سرمایه گذار نیز باید خط تولید چغندر قند در استان را فعال کند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی دولت حمایت مجدانه از بخش خصوصی است، اظهار داشت: وجود سرمایه گذاران بومی در این طرح مایه مسرت است و تیم اقتصادی استان تمام تلاش خود را برای حمایت از سرمایه گذاران به کار می گیرد.
گوهرگانی با تاکید بر اینکه گرفتن مجوز واردات شکر برای این کارخانه به میزان مورد نیاز و برای مدت یک سال را با جدیت پیگیری می کنیم، عنوان کرد: دغدغه اصلی استاندار و تیم اقتصادی استان حمایت از بخش خصوصی است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات راه اندازی مجدد این کارخانه و دغدغه های سرمایه گذار، گفت: تولید چغندر و کشت بومی این محصول، یکی از اولویت های دولت برای حمایت از کشاورزان و تولید داخلی است.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه فصل کاشت چغندر سپری شده، رایزنی های لازم برای تامین ۱۰۰ هزار تن شکر خام این کارخانه با هماهنگی های استاندار انجام می شود؛ ولی انتظار می رود سرمایه گذار نیز در کشت پاییزه با تولید چغندر قند در درون استان خط تولید آن را فعال کند.
گوهرگانی خاطرنشان کرد: با توسعه کشت چغندر قند در استان و با اختصاص برخی اراضی به کاشت این محصول، زمینه اشتغال زایی در استان فراهم می شود.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: سرمایه گذار برای موضوع کاشت، داشت و برداشت چغندر قند با همکاری مسئولان جهاد کشاورزی و اداره کل کار یک شرکت تعاونی اقماری وابسته به کارخانه قند را باید راه اندازی کنند.
وی تاکید کرد: با هدف تسهیل در روند کشت چغندر قند سرمایه گذار با همکاری جهاد کشاورزی نسبت به انعقاد قرارداد با کشاورزانی که خوراک کارخانه قند را تامین می کنند، اقدام کنند.
گوهرگانی گفت: جهاد کشاورزی ضمن همکاری با کشاورزان متعهد به تامین اراضی مورد نیاز برای کاشت چغندر برای تامین خوراک کارخانه قند است.
پایان پیام/82
نوشتن دیدگاه