کد خبر: 49727
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 16:41
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از المیادین، جنگ اقتصادی کاخ سفید ضد ایران با هدف تخریب اقتصادی – اجتماعی به راه افتاده است تا به اعتراض ها و خواسته های مشروع معیشتی و ناآرامی های غیرقانونی به منظور بی ثبات کردن و دخالت های خارجی غربی بینجامد؛ اما این جنگ می تواند ایران را به فرصتی در کار برای...
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از المیادین، جنگ اقتصادی کاخ سفید ضد ایران با هدف تخریب اقتصادی – اجتماعی به راه افتاده است تا به اعتراض ها و خواسته های مشروع معیشتی و ناآرامی های غیرقانونی به منظور بی ثبات کردن و دخالت های خارجی غربی بینجامد؛ اما این جنگ می تواند ایران را به فرصتی در کار برای ساخت اقتصاد مقاومتی براساس فرمایش «آیت الله سیدعلی خامنه ای» رهبری جمهوری اسلامی ایران تبدیل کند.
این مسئله پنهانی نیست که خروج «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از توافق هسته ای، در نتیجه برنامه هسته ای ایران است اما به نظر می رسد که واقعیت این است که خروج ترامپ تلاشی برای بی ثبات کردن ایران است بنابراین این محاصره خسته کننده به سرعت به کاهش قیمت ریال ایران در مقایسه با ارز می انجامد.
گرانی آشکار در قیمت کالاها و محصولات وارداتی از بازارهای جهانی به ایجاد مشکلات برای ایران در هزینه زندگی منجر می شود و این امری است که بخش گسترده ای از ساکنان شهرها و بخشی از تجار بازار را به اعتراض سوق می دهد. این فضای تنش اجتماعی، به طور معمول محیط مناسبی را برای دخالت سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و غرب و تلاش برای متزلزل کردن ثبات سیاسی فراهم می کند.
کاخ سفید تلاش می کند تا از مسئولیت خود در این جنگ اقتصادی دست بکشد و در تلاش است با گرسنگی ملت ایران زمینه را برای بهره برداری از مشکلات به نفع خود برای خدمت به متحدانش در رژیم صهیونیستی و کشورهای حوزه خلیج فارس محقق کند و آمریکا قصد دارد تا حجم ثروت ایران را که در آمریکا و غرب از زمان انقلاب ایران در بانکهای مرکزی شان مصادره شده است و همچنین حجم خسارت های فاحش را که در نتیجه تحریم های جائرانه و نقض تعهدات تجاری معمول در بازارهای بین المللی به ایران وارد آمده است، نادیده بگیرد؛ بنابراین تلاش می کنند تا گفتمان مغازه دار کوچک درباره تولید ثروت ملی و توزیع عادلانه آن را گسترش دهند.
«مایک پومپئو» وزیر امور خارجه آمریکا درباره علل بحران اقتصادی که دولت آمریکا بر ایران برای جلوگیری از تولید ثروت ملی براساس توانایی ها و تلاش های ملتش تحمیل می کند، ادعا دارد که دولت ایران ثروت های ملی خود را در سوریه، لبنان، فلسطین و یمن و درکار برای توسعه برنامه هسته ای هدر می دهد و در نگاه ساده ، سخنان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ثروت ملی و توزیع آن نیز به همین معناست و «لیبرمن» نیز در کلماتی همین محتوا را به زبان فارسی می نویسد؛ اما «انور قرقاش» وزیر امور خارجه امارات به آن، دخالت ایران در امور داخلی عربی را نیز می افزاید.
در این حمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای حوزه خلیج و دستگاه های دیگر وارد شدند و براساس گفته «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران، یک ایرانی وجود ندارد که دربرابر فشارهای خارجی آمریکا تسلیم شود و به زانو درآید. بنابراین متعهد می شود که پرداخت هزینه ها را به حداقل برساند و سختی ها را تحمل کند. بنابراین دولت بر روی کار بر یک برنامه پنج بنده از جمله مقابله با بیکاری است.
اما خروجی جنگ آمریکا برای تخریب و فروپاشی اقتصاد ایران و بی ثبات کردن آن می تواند این باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی از جنگ نظامی ناتوان باشند و به سمت پایان جنگ اقتصادی خسته کننده سوق پیدا کنند؛ شاید دولت ایران لازم باشد که به برنامه توسعه پنج ساله 2016-2021 که برمبنای اصلاحات اقتصادی است، بازگردد، باتوجه به اینکه بانک بین المللی این برنامه را به عوامل بازار در افزایش واردات و صادرات و مطابق با شرایط بازار بین المللی و نرخ ارز در ارزهای احتیاطی توصیف می کند.
برهمین اساس، آیت الله «سید علی خامنه ای» رهبری جمهوری اسلامی ایران مقابله قاطع با فساد و فاسدان فرمی خواند و می خواهد که وضعیت کاری و معیشتی امنی در سایه بیان خواسته ها ایجاد شود. رهبری جمهوری اسلامی ایران از سال 2012 پیشنهاد اقتصاد مقاومتی به منظور تقویت و ایمن سازی اقتصاد اجتماعی از فشارهای خارجی را ارایه داده است و این امر با تکیه بر تقویت تولید داخلی در مقابل وابستگی بر واردات از بازارهای بین المللی انجام می گیرد.
پایان پیام/44
نوشتن دیدگاه