کد خبر: 50116
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 17:59
۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۹ معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران گفت: سراهای محله و فرهنگسراها باید با همکاری هنرمندان به فضاهای مورد استقبال عمومی و فرهنگی محلات تبدیل شوند. به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله میرزایی در نشست هم اندیشی مدیران شهری و هنرمندان در منطقه ۴ با رویکرد تدوین برنامه پنج ساله...
۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۹
معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران گفت: سراهای محله و فرهنگسراها باید با همکاری هنرمندان به فضاهای مورد استقبال عمومی و فرهنگی محلات تبدیل شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله میرزایی در نشست هم اندیشی مدیران شهری و هنرمندان در منطقه ۴ با رویکرد تدوین برنامه پنج ساله سوم شهر تهران، گفت: در تدوین برنامه های توسعه شهر تهران در گذشته متاسفانه به فضاهای موجود شهری توجه چندانی نشده و تمرکز مدیران گذشته شهرداری برکمیت استوار بوده و کیفت زندگی شهروندان در آن دیده نشده است.
وی از دیگر مشکلات شهر تهران را توزیع ناعادلانه فضاهای فرهنگی عنوان کرد و گفت: در برنامه اول و دوم توسعه شهر تهران نیز توزیع عادلانه ای در خصوص جانمایی فضاهای فرهنگی صورت نگرفته است و فضای احداث شده نیز به حال خود رها شده است .
معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران افزود: در حال حاضر شهر تهران دارای ۳۵ فرهنگسرا، ۴۰ سالن سینما، ۱۳۵ سرای محله و ۶۰ خانه فرهنگ احداث شده است که با زندگی مردم هیچگونه نسبتی نداشته و تنها برخی از افراد از آن ها استفاده می کنند.
وی افزود: اگر بخواهیم کلانشهر تهران را با بسیاری از کشورهای اروپایی مقایسه کنیم خواهیم دید که تهران دارای اقتصاد پر رونق تئاتر مواجه هستیم.
میرزایی افزود: یکی عمده ترین مشکلات فعلی شهر تهران مربوط به هزینه های است که در گذشته جهت احداث فضاهای فرهنگی صورت گرفته است که مردم سهمی ناچیز از این فرهنگ دارند.
معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران تصریح کرد: مدیریت شهری تهران در این دوره به دنبال استفاده حداکثری از نقطه نظرات و دیدگاه های گروه های ذینفع جامعه از جمله هنرمندان در تدوین برنامه ۵ ساله سوم است.
وی خاطر نشان کرد: در برنامه ۵ ساله ما به دنبال این هستیم تا سرانه های فرهنگی اجتماعی، رفاهی، تفریحی و گردشگری و ... به صورت عادلانه در پایتخت تقسیم شود.
میرزایی نقش سراهای محله و فرهنگسراها را در تدوین برنامه های فرهنگی و اجتماعی محلات مؤثر دانست و گفت: هنرمندان می توانند با حضور در مراکز هنری و مشارکت در برنامه های سراهای محله، در ارتقاء سرانه های فرهنگی محلات بر اساس خواسته های شهروندان نقش آفرینی کنند.
وی ضمن اعلام آمادگی برای افزایش تعامل بیشتر با هنرمندان و ذینفعان جامعه افزود: برنامه ۵ سوم شهر تهران با رویکرد شهروند محوری و نگاه تیزبینانه به نیازهای اصلی شهر تدوین خواهد شد و جامعه هنری می توانند کمک شایانی به تدوین این برنامه بکنند.
توسعه مراکز هنری و سینمایی رویکرد مهم منطقه ۴ در برنامه سوم توسعه
در ادامه هم اندیشی سید علیرضا حسینی شهردار منطقه ۴ نقش هنرمندان و جامعه فرهیختگان و اندیشمندان در تدوین برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران را مهم خواند و گفت: شهرداری تهران به دنبال تدوین برنامه ۵ ساله شهر تهران بر اساس خواسته ها و نقطه نظرات ذینفعان جامعه است.
وی افزود: اگر بخواهیم در دیگاه های ائمه معصومین (سلام الله علیه) نگاهی گذار بیندازیم، خواهیم دید ائمه نیز توجه ویژه به هنرمندان داشته اند.
حسینی با اشاره به کمبود سرانه های فرهنگی و اجتماعی در محلات منطقه ۴ گفت: متاسفانه در سال های گذشته توجه چندانی به سرانه های فرهنگی اجتماعی از جمله سینما و سالن های تئاتر در منطقه ۴ نشده است.
شهردار منطقه ۴ تصریح کرد: با توجه به جمعیت بالغ بر ۸۰۰ هزار نفری و وسعت قابل توجه منطقه ۴ ، نبود سینما، تئاتر، شهربازی و ... از مهمترین نیازهای شهروندان این منطقه محسوب می شود که می توان با نیاز سنجی از نقطه هنرمندان نسبت به افزایش این سرانه ها اقدام کرد.
وی خاطر نشان کرد: در برنامه ۵ ساله سوم شهری، میزان تاثیرگذاری و مشارکت ذینفعان به عنوان گروه های تاثیرگذار محلی، از طریق مصاحبه، پرسشنامه و جلسات هم اندیشی ارزیابی خواهند شد.
حسینی افزود: در برنامه سوم تمامی افرادی که می توانند برای آینده شهر تهران تصمیم گرفته و برنامه ریزی نمایند به عنوان ذینفعان جامعه محسوب می شوند.
کد خبر 4335738
برچسبها
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه