کد خبر: 51153
منتشر شده در سه شنبه, 09 مرداد 1397 18:22
۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲ عضو هیات رییسه شورا بااشاره به اینکه بعد از پنج سال،تهران قراراست به کجا برسد؟گفت:ندیدن منابع؛ توجه نکردن به نظر ذی نفعان وایده آلی بودن؛ برنامه های توسعه را زمین گیروغیر قابل اجرا کرده اند. به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نژادبهرام در نشست هم اندیشی کمیسیون شهرسازی و معماری شورای...
۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲
عضو هیات رییسه شورا بااشاره به اینکه بعد از پنج سال،تهران قراراست به کجا برسد؟گفت:ندیدن منابع؛ توجه نکردن به نظر ذی نفعان وایده آلی بودن؛ برنامه های توسعه را زمین گیروغیر قابل اجرا کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نژادبهرام در نشست هم اندیشی کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با موضوع "بحث و تبادل نظر در خصوص ماموریت های شهرسازی و معماری برنامه پنج ساله سوم شهرداری برگزار شد با تاکید بر اینکه ؛ کارکرد شورا برنامه ریزی و نظارت است گفت: جلسات اینچنینی چراغ های زیادی را در ذهن ما روشن می کند؛ خاصیت این جلسات این است که هاد صنف در کنار نهاد آکادمیک قرارگرفته؛ اینجا اتصال بین دانشگاه و اقدام است و مبارک تر این است که این همدلی میان بخش برنامه ریز و اجرا هم شکل گرفته؛ اینجا بخش برنامه ریزی است؛ کارکرد شورا برنامه ریزی و نظارت و این هماهنگی نشاندهنده ضرورت برگزارشدن بیشتر این جلسات است که شاید اگر چنین اتفاقاتی رخ می داد، برنامه متفاوت تری را داشتیم.
بعد از پنج سال، تهران قرار است به کجا برسد؟
نژاد بهرام با طرح سوالی که بی پاسخ است گفت: بعد از پنج سال چه نامی می توانیم بر تهرانمان بگذاریم؟ به این منظور که بدانیم به کدام سمت خواهیم رفت؛ مشخص شدن چشم انداز آینده تهران، طبیعتا منجر به رخداد کمک های بیشتری هم از سوی ما خواهدشد.
علت عدم اجراشدن برنامه های توسعه چیست؟
وی ادامه داد: اما این همواره یک مساله است و خطاب به برنامه نویس ها می گویم که «چرا برنامه ها اجرا نمی شود؟ برنامه سوم یا چهارم توسعه را نگاه می کنیم می بینیم که خیلی خوشبینانه اگر نکاه کنیم، چیزی حدود بیست درصدش اجرا شده؛ آیا ایده آل بودن برنامه ها مانع اجراشدنشان است یا اصولا در برنامه نویسی به منابعمان نگاه نمی کنیم و بر اساس ان برنامه بنویسیم؟ اگر قرار است برنامه را در موزه نگهداری کنیم که بحثی دیگر است اما اگر قرار است اجرایی شود که نقاط ضعفش باید دیده شوند؛ ندیدن منابع؛ توجه نکردن به نظر ذی نفعان و ایده آلی بودن برنامه سه رکن زمین گیر شدن برنامه است.
عضو هیات رییسه با بیان اینکه شاید اگر ما اعضای شورا رویکردمان را نسبت به برنامه تعریف کنیم، و نسبت به مردم محور بودن و انسان محور بودن برنامه هایمان را بیشتر فریاد زده بودیم یادآور شد: در برنامه ریزی های شهرسازی رویکرد توسعه فضاهای عمومی مورد توجه قرار می گرفت.
کد خبر 4362438
برچسبها
مطالب بیشتر
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه